1 saat ders aldim daha ama baya korktum. Sanki birine çarpacak gibiyim yanindan gittigim arabalara çarpacak gibiyim baya bir korku var elim titriyor zamanla gecermi acaba yoksa Boyle devammi eder yapamaycakmiyiim
Otamatik vites
ya araba oyle bir sey ki , ben hala bindigimde kalbim kut kut atar :) kotu dusunme , Allahin izniyle hicbir sey olmaz . dikkatli ol , gozunu hep dort ac
Ya hocam rahat ol heryer benim sorunlulugum altinda sen hicbirseyden sorumlu degilsin diyor ama kac gune gecer bu korku bilmiyom
Kendi arabanız varsa sürekli pratik yapın pratik yapmadan korkunuzu kolay kolay aşamazsınız
Esimin var AMA buyuk onu süremem yeni araba alicak AMA benim hoca ile ögrenmem lazim en az 20 saat ondan sonra esim ben ogreticem diyor 3 çocuk var birakacak kimsem de yok nasil yapicam bilmiyom
Geçer canım daha ilk dersin normal alışırsın otomatik vites çok kolay zaten
Kocadan hoca zor zaten hocalarda aşiri pahali be saatlik 45 paund 50 saat ders verse bir araba parasi😭
Ben park için iki ders aldım onun harici kursta öğrendiğim yetti tabi burda ayrı ders alma şartı vs yok sadece şuan Hatay'da araç kullanıyorum tırlar kamyonlar beton araçları ne ararsan var sadece olmayan adam akıllı yol 😅
ben atarlanmadim kocadanda ogrenmedim kocadan hica olurmu olmazmi ese gore degisir anneme esim ogretmisti mesela ayrica otomatige aliskin oldugumu nerden cikardinki esracim
Bana öyle geldi demekki. Kocasına göre değiştiğini sanmıyorum kocasıyla çıkan %90 pişman 😅 annenle eşin arasındaki kaynana damat olduğu için benim kıyasa girmiyor istisna varsa bilemem konuya L den girince otomatik kullandığını düşündüm haliyle
otomatikte kullaniyorum ama ben manuelciyim ben duz vites seviyorum otomatik bana akulu araba kullaniyo hissiyati veriyo ben kocamla cikmadim icin bilemiycem ama esim kime ogrettiyse hepsi tektr ehliyeti aldi ben esimden cook once almistim hatta benim esim duz vites araclardan nefret eder bem manuel severim
🙄😳😳😳 otomatikde ne korkusu boyle
Bilmiyom ki sonucta araba birine çarpacam diye ödum kopuyor bide esime Manuel alayim diye basinin etini yedim esim izin vermedi yapamazsin dedi
Kac gune gecer bu korku
gunu yokki ne kadar cok trafige cikarsan o kadar cabuk atlatirsin herkese otomatic kolay geliyo ama ben manuel seviyom cok kolay aslinda
Esim cok zor diyor manule vites degistirne falan varmis
ben manuel seviyorum bana daha kolay geliyo ama tabi kisiden kisiye degisir
Sizin yollar nasil ingilterede fena randobat lar var esim alisir sin diyor bakalim sana yazili sinavini sormustm gecemiyorum diye allaha sukur onu gectim sonunda
Benim postumu okusana ilk direksiyon dersimle ilgili
Peki simdi nasilsin kac ders yaptin korkun gectimi
1,494,015 soru
24,409,150 cevap
350,776 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın