Yurtdışında annemin kuzeni geldi kocasıyla bende annemlere gittim eşimde geldi oturduk konuşduk sohbet ettik sonda bunlar kalktı görüşdük 3gün sonra gidiyorlar adamda bana sarıldı öptü eşimde eve gelene kadar susmadı ne münasebet diye ben onun karısıyla öyle mi görüşdüm tüm yol boyunca vır vır konuştu benide suçlu çıkardı sen pna böyle bir zemin yaratmışsın oda paşa paşa kullanıyor gerçekten haklı mı böyle yapmaya alt tarafı görüşdük adamda 45yaşında boyu kadar oğlu var
Yaptığın yanlış tabiki bi bayram günüydü kaynanagilin oradaydık kaynananın bacısıgil geldi kızlarıyla eşime baktım kuzeniyle balkonda kafa kafaya vermiş resmen aralarında bir karış bile yok hiçte samimi değiller orda denk geldi konuştular neyse dışarı çıktım onları gördüm seslenmedim tabi kadın gitti eşime dedim sen napıyon kadının içine girecektin o benim ablam yaşında ablam sayılır ne bekliyon nolacak vs dedi bi sürü laf saydım bende anlatıyorsa uzakdan dinle diye bahçe ile ilgili şeyler anlatmışlar bende duydum çitil vs taktikleri veriyorlardı bu kıskanmak değil dinen de yanlış insan gözüylede
aile içindeki durumunuza bağlı, ben yakın gördüğüm tabii ki eşimin de tanıdığı arkadaşlarımla uzun süre görüşmemişsem sarılım. tabi böyle hunharca değil ama anlatabilmişimdir umarım, eşim bunu dert etmez çünkü çoğu eşimin de arkadaşı ve arkadaşlık ilişkimizi bilir.
tabi burada o kişinin hatası, bir erkeğin kadın teklif etmedikçe bir kadına bu şekilde sarılmaması gerekiyor, sarılmayı bırak çoğu kadın tokalaşmıyor bile. hadi diyelim bunu bilmiyor ama ben de samimi olmadığım ilk defa tanıştığım birinin bu şekilde bana yaklaşmasından hoşlanmam ve kendimi geri çekerim. senin hatan burada kendini geri çekmemen.
Tamam ilk ben el sıkıştım ama nezaketten
elini sıkarsın tamam sarılmaya gelince küçük bir hareketle reddedersin bu kadar
Haklı aslında ama adam dusunmeliydi kadın yaklaşmadan adam el uzatmaz bile bu kural boyldir
Ben el uzattım
İzin vermemeliydin kendini geri çekmeliydin. Erkek kuzenin yapsa sorun değil ama kuzeninin kocası niye seni öpsün ki çok saçma
Annemin kuzeninin eşi:(
Eşin haklı ama abartmasın oda . Bir dahakine dikkat edersin olur biter. Bir de eşinin sen buna zemin hazırladın demesi çok ayıp.
Yani şimdi orda değildik samimi sıcak kanlı normal bir sarılma ise bnde sarılırım ederim ama eşiniz olumsuz bir davranış veya hareketini mi görüp sizle tartıştı acaba yoksa gayet normal karşılarım bilemedin
Annenin kuzeninin eşiyle sarılmak sarılacak kadar samimi olmak fazla siz suçlu değilsiniz ama bu da boş bir kıskançlık değil yabancı insanla sadece tokalaşır ha çok yakınındır aile büyüğündür önceden bir samimiyet vardır ona bir şey diyemem ama bence yine de yanlış
Bence yanlış ne var bunda samimiyetin var sarıldın ne olacak sanki ben yanlış bulmuyorum bu genişlik değil ki nezaketen sarılırsın bence eşin gereksiz abartmış
1,495,218 soru
24,426,935 cevap
352,114 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın