Merhaba cevaplamadan gecmeyın kızlar
Ben 3 yıldır kaynanamgille aynı ilcede farklı mahallerde oturuyorum ıkı yıl sorun yoktu ysda ben farkında deegıldım bılemıyorum aramızda hıc tartısma küsme yokken kaynanam evıme gelmez oldu en son raöazanda gelmıstj bize bıdahada gelmedı süreklı biz gıttık gıtmedıgımiz zamanlar nıye gelmıyorsunuz dıye sorgular oldu bende bırde siz gelin gelmıyorsunıx dedıgımde bahaneler buldu bıyere cıkmıyorum fln dıye arayıp sormuyorda normalde sadece is yaptırıcagında ısı düsünce arar baska hıc aramaz sormaz sadece ben degıl oglunu bıle aramıyor sonrada bahanesj telefon bilmemek oluyor istese aratabilırdı aynı isı düsünce arattıgı gıbi bende boyle soguk davramasına sinir oluyorum ıkı aydır gıtmedım esim gıdıyor ama ben mesafe koydum cünkü isine geldıgı yerlere gıdıyor eltıme cevresındekılere pazara bıle bı vakıt ayırıp bana gelemıuor neyse eltımın oraya gıdınce denk geldık kaynanayla onlarda ordaydı hıc benımle konısmadı torununa bıle sarılmadı eltıyle kpnustu eltımın ogluyla ılgılendı fln en son kapıdan cıkarken bana dedıkı nıyw gelıp gıtmıyorsunız bayadır dedu bende sız gelın bı zahmet ısıne geldıgı yeelwre gıdıyorsun dedım en son artık bayramdan bayrama görüsürız sız gelmessenız arayıp sormazsanız bendende yapmamı beklemeykn flm dedım icimi bosalttım. Ve rahatladım ama cok bozuldu ve cevapta veremedj sonra eve gelınce anlattkm esime oda bıraz kızdı nıye boyle drdın fln dıye sizce bunda yanlıs olan nr var beni görmezden gelene bende mesafemı koyarım esım benım acımdan bakmıyor ve onların huyu bu dıye bunu kabul etmemı ıstıyor görmuypr gercegı yani suan mesafelıyım ve mutluyım ama esımle bu konu yuzunden kavgamız oluyor
Seninde huyun bu olsun madem
bence iyi yapmışsın. herkes içinde biriktiriyor dert ediyor kendine sen söylemişsin boşver.
Aramızda bısey gecmedıgı halde bize ayrımcılık yapması xok zoruma gitmıstı özellıkle kızıma bıle soguk davranması icımde bırıkıyordj ama daha bügune kadar agzımı acıp tek bı laf söylememıstım
Dedıkten sonra üsümden yük kalktı sankı
Bana gelmesin de kime giderse gitsin beni aramasında kimi ararsa arasın .. sen niye kızdın ki kaynananin böyle olanı makbul bence
Oyle zaten en ıyısı mesafe ama bız zor zamanlar gecırırken onların bızı gormezdrn gelıp yanımızda olmamayısını kafama takmıstım isi düsince beni kullandı yaptırtttı sonra yüzimüze bakmadı artık zor görur
1,493,871 soru
24,407,094 cevap
350,613 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın