Bu sene yakınim dediğim kişilerle gorusesim yok .benim alt komsum bu sene nefret ediyorum .çünkü yakınim dedigim kişiye kocam ve beni kotulemis .oda bana dedi tabiki bu yakın komşum geçen senede görüşmem diyordu alt komsuma .
Şimdi biribirleriyle muhabbeti iyi beni kesinlikle dahil etmesi istemiyorum yaşasın görsün yakın olup hayatın dersini alsın.
Ben bu komşumla samiyeti tabiki azaltım 2 aydır kesinlikle davet etmiyorumm .iki çocukla böyle dedikodu olayları girmek istemiyorum çünkü sıkı fıkı olursam ağzımdan alt komsum alakalı bişey derim gider söyler insanoğlu sonuctaa ..
Değer verince insanlr değişiyor
Açık açık konuşmalısın
Hiç sevmem böyle olayları Bu yüzden hiç bir arkdaşımla çok çok samimi olmam
Görüyoruz insanların yediklerinden içtiklerinden midir huyları suları değişti
Ya sorma gece gündüz benleydin ne değişti bana gorusmek istemiyorum diyordu banane ister görüş ister görüşme yani
Gıcık olduğum bi yönü su bide bana görüşmek istemiyorum diyip evi girip çıkması banane kocaman evli barkli insansın istediği al evine ikili niye oynuyon
Hiç uğraşma ağrısız başınida agritma zaten mesafe koymuşsun selam ver selam al geç bazen çok fazla samimiyetten pislik doğuyor uğraşmaya degmez
Aynn öyle hiç cagirmiyorum kapıda denk gelirsek bı saniye selam ver geç yapıyom yani kendi anlasın hatasıni alsin hayatın dersini ben böyle çok gördüm hep tahminlerim çıktı
bu komşu ilişkilerine hiç anlam veremiyorum ya komşuluk güzel bir şey bence art niyetli olmadan kötülük olmadan yaklaşık 6 aydır bir apartmana taşındım 4 katlı hiç öyle gidip gelen konuşan insanlar değiller ve bu bana çok sıkıcı geliyor utanmasam zorla eve davet edeceğim ya da ben zorla evlerine gideceğim o derece yani 😂😂 benim komşularımda niye bu kadar soğuk anlamadım
ayyy Allah'ım sen koruuu
Doğrudur Allah korusun o derecede biri değilde diğeri ister sorun alt komsum açık bekliyen o çünkü Allah uzak eylesin bı an önce taşınır ben rahat ederim inşallah
Yuva eşine sarkmakla bozulmaz ki fesatlık yapılsa bıle esınle aranı bozarlar malum dedıkodu yapıyorlar onlar bır bırıne gırse sanada dıllerı uzar esıne kadar gıder konu olan sana esıne olur o yuzden mesafe en guzelı
Doğrudur Allah korusun o derecede biri değilde diğeri ister sorun alt komsum açık bekliyen o çünkü Allah uzak eylesin bı an önce taşınır ben rahat ederim inşallah ..
Aynn öyle zaten olmayan şeye ses oldu diyip duruyor çocuklar oyun oynaamiyoki düzgün evde ama yok illa bulaşacak sadece eşim araya girecek onun eşiyle kavga edecek diye susuyom yoksa iyimi hakediyor kavgayı
Allahın selamını verır gecerım merhaba merhaba bu kadar 2 bucuk sene olucak tasınalı daha kımseyle samımı degılım karsılasınca bır bırımızı davet edıyoz sadece edıyoz gıdıp geldıgımız yok hepsı yaslı torunları var bı genc cocuklu benım
Bu sene bende öyle yapcam kimse alakam olsun istemiyorum iki çocukla zor zaten hersey
Inan en temızı kafan rahat oluyor
Valla çok rahatım şimdi ondan duydukları bana diyecek benden onada ortalık karışacak
Bosu bosuna dedıkodu ıcıne gırıp gunaha gırıcektın uzak kalınca gunahada gırmıyorsun arkadasında hayırlsıı
Aynn öyle cnm
1,500,572 soru
24,506,577 cevap
358,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın