Eşimin sürekli bir şeyleri kırmasıyla nasıl başa çıkarım?

+1 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde (7,581 puan) tarafından

Daha işten geleli yarım saat oldu. Çocuğun çişi geldi ben yaptırırım dedi banyonun her yeri sidik oldu. Tam yıkıyordum içerden şangur şungur ses geldi . Ne oldu dedim avizeyi kırmış. Çocukla oyun oynuyorlarmış oyuncağını uçurumuş avize kırılmış. Tabi her yer cam kırığı. Süpürüyor şimdi kırdığı şeyi. Daha bir kaç ay önce gene çocukla oyun oynarken TV nin ekranını kırdı. Ben böyle sakar bir insan görmedim. İş yerinde zırt pırt elektrik çarpar , kafasını sağa sola vurur. Bir gün ben de elinde kalacam. Tövbe tövbe

12 Cevaplar

+2 oy
(1,993 puan) tarafından

Bu benim eşim 😅 herhangi bir işe başlamadan önce muhakkak kendini yaralar öyle başlar işe hiç şaşmadı bugüne kadar .

Erkekler neden az yaşarın özeti 😂

(7,581 puan) tarafından
+1

Ben anlayamıyorum nasıl beceriyor bu kadar şeyi üst üste

(1,993 puan) tarafından

Başına buyruk ve pervasız davrandıkları için 😅

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hele sakin ol bacım 😄 

(7,581 puan) tarafından

Kız neye dokunsa elinde kalıyor. Yok böyle bir şey

tarafından

Tamam da bilerek yapmıyor ki. Ben de bir tane var onun da aşağı kalır yanı yok 😄

+1 oy
(1,056 puan) tarafından

Ayy ameliyatlı halimle güldüm  😀 kız ne biçim laf o öyle deme deme 🤭 benim de evde var öyle bir sakar. Elini neye atsa elinde kalıyor 😒😒

(7,581 puan) tarafından

Niye bunlar böyle acaba 

+1 oy
(187,040 puan) tarafından

herkese tavsiyem tv niz icin tv koruyucu ekran alin

(7,581 puan) tarafından

Kırdığı tek şey TV olsa keşke. Dokunduğunu yamultuyor. Şimdi sürüyor odayı bakalım süpürgeye ne olacak

+1 oy
tarafından

Benim eşim geçen gün kızıma aldığı jöle stickerları salonda tavana attı tek tek. Kırmızıydı renkleri. Oyun amaçlı güya. Topla onları dedim, toplamaya başladı hepsini tek tek çekti ve tavan şuanda kırmızı kırmızı benek benek. Leke bıraktı o stickerlar. Bi insan neden böyle bi ap.tallık yapar ki. Erkeklerin hepsi saçma. 

(7,581 puan) tarafından

Ay gerçekten çok entresanlar 

+1 oy
(13,889 puan) tarafından

bizim evde de bu sakar benim ama şükür daha böyle vakalarım olmadı 😂

(7,581 puan) tarafından

Ay gerçekten üst üste gelince gerildim biraz 

+1 oy
(1,792 puan) tarafından

Maharetli elleri varmış sjsjsj😂 elinin değdiği yer çiçek açıyor erkeklerin 😂 eline hiç mi bir iş yakışmazın birer örneği 🤭

(7,581 puan) tarafından

Elinden bütün tamirat tadilat işleri gelir ama aynı zamanda sakardır. Eee kırdığını yapacak tabi

+1 oy
(5,833 puan) tarafından

Bazı insanlar aşırı tez canlı oluyor, o yüzden ellerinin ayarı olmuyor. Can sıkıcı bir durum ama ellerinde olmuyor bence ya. 

(7,581 puan) tarafından

Yerinde duramaz kurtlu

+1 oy
(42,117 puan) tarafından

Baba kız benimkiler de evde bardak bırakmadılar hepsi aynı demekki 🤐

(7,581 puan) tarafından

Benim babam da öyle. Eline aldığını kırar 

+1 oy
(2,151 puan) tarafından

Bol bol oku üzerine cnm 😂 

Bu konuda eşim Süper hiç sakatlığı yok elhamdülillah çünkü hiç yerinde kimildamaz çok afedersiniz ya tuvalete gider yada namaza 🤣

(7,581 puan) tarafından

Ay tövbe yarabbim buda iyiymiş. Benim kocam da yerinde duramaz kurtlu 

(2,151 puan) tarafından

Allah sabır versin 🤣

+1 oy
(4,037 puan) tarafından

Erkekler tezcanlı ve hareketli oldukları için sakarlıkları kaçınılmaz oluyor kayınbiraderim sakarlıgın yeryüzünde vücut bulmuş hali bi insan bi bardak su getirirkende sakarlık yapar mı demekten kendimi alıkoyamıyorum yapar ya bardagı kırar ya koyarken döker ya getirirken evdeki eşyaları sular😂😂

(7,581 puan) tarafından

Daha az önce gitti küçük yılbaşı ağacı vardı işten gelir gelmez onu devirmiş. Çamaşır asıyordum içeri bir girdim döktüğü şeyleri süpürüyor. Bir yandan da gülüyor nasıl böyle oluyor diye.

(4,037 puan) tarafından

Mayalarında oluyor genelde 😂

+1 oy
(845 puan) tarafından

😁😁kız sakin ol Allah'tan benim kocam böyle değil 

(7,581 puan) tarafından

Hergün kız hergün bir şeyler devirip kırıyor 

(845 puan) tarafından

Kız en kötü günümüz böyle olsun boşver üzmeyin birbirinizi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin sakarlığı ile nasıl başa çıkabilirim?
Eşinizin sakarlığı ile başa çıkmak için öncelikle bu durumun stresinizi nasıl etkilediğini sakince konuşmayı deneyin. Ortak yaşam alanlarında ev kazalarını önlemek amacıyla daha güvenli mobilya düzenlemeleri yapmak veya kırılması kolay eşyaları çocukların erişemeyeceği yerlere kaldırmak ciddi yaralanmaları ve maddi hasarı önleyebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evde sürekli eşyaların kırılmasına karşı ne yapabilirim?
Evde eşyaların sürekli kırılmasını engellemek için evdeki güvenlik önlemlerini artırmak ilk adımdır. TV ünitelerini sabitlemek, köşeleri yumuşak koruyucularla kapatmak ve cam eşyaları güvenli depolama alanlarına almak, sakarlık kaynaklı kazaların ev ortamında yarattığı maliyeti ve tehlikeyi minimize etmenize yardımcı olur.
Eşimin dikkatsizliği ev hayatımızı neden bu kadar etkiliyor?
Eşinizin dikkatsizliği, evde sürekli yeni kazaların ve maddi kayıpların oluşmasına neden olarak günlük yaşam kalitenizi düşürebilir. Bu durum sadece fiziksel hasar yaratmakla kalmaz, aynı zamanda ev içinde sürekli tetikte olma hissiyle yüksek stres seviyelerine ve aile içi huzursuzluklara yol açabilir.
Sürekli kaza yapan bir eşle evli olmak normal mi?
Her bireyin motor becerileri ve dikkat seviyesi farklıdır, ancak sürekli kaza yaşanması bazen dikkatsizlikten öte odaklanma sorunlarına işaret edebilir. Eğer bu durum aile huzurunu ciddi boyutta bozuyorsa, durumu bir iletişim problemi olarak ele alıp ev içerisindeki sorumlulukları yeniden düzenlemek veya profesyonel destek almayı değerlendirmek faydalı olabilir.
Ev kazalarını en aza indirmek için hangi önlemler alınmalı?
Ev kazalarını azaltmak için en önemli adımlar; TV gibi ağır eşyaların duvara sabitlenmesi, cam avizelerin güvenli bağlantı noktalarına taşınması ve çocukların oyun alanlarının kesici veya kırıcı eşyalardan arındırılmasıdır. Fiziksel önlemlerin yanı sıra, eşyaların kullanımında daha dikkatli hareket edilmesi konusunda ortak bir bilinç oluşturmak kaza oranını önemli ölçüde düşürebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 826 göst.
30 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Melek8663 (2,151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 2,347 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 425 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevir (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,765 göst.