Artık ev sahibi olmaktan o kadar umudumu kesmisken yüce Rabbim yüzümüze güldü
Hayırlı olsun Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım
hayırlı olsun 🤗
Hayırlı olsun sevindim adınıza ♥️
Senin adina sevindim canim🩷
Çok teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun şimdiden para biriktirmeye başlayın sözleşme zamanı çok sıkışmayın
Onda sanırım destek alicaz yoksa kendi biriktirmemis i.kansiz şuanda
Daha az kredi çekmek için 1.5 2 yıl boyunca ne yapın edin biriktirin yoksa çok sıkışırsınız yada hak sahipliğinden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz 2019 yılında iş yeri hak sahibiyim peşin aldım ben ve o dönem bi çok insan tefe tüfe farkından dolayı evlerinden vazgeçmek zorunda kaldı sizi üzmek yada sevincinizi kursağınızda bırakmak değil amacım şimdiden önleminizi alıp ileri vade planınızı hazırlamanızı hatırlatıp üzülmemenizi isterim
Sōzleşme zamanı ōdeme başlamıyor mu
Sōzleşme yapıldıktan sonra ōdenmeye taksitler
Taksit değil sadece sözleşme zamanı evin peşinat bedelini ödeyeceksiniz (sözleşmede o tutarı dikkate almayın daha fazlası çıkıyor) şuan evin size çıkan değeri ne kadar bilmiyorum örneğin eviniz 2.0000 değerinde sözleşme imzalanana kadar (1.5 2 sene geçiyor) aradaki tefe tüfe farkı katlanıyor ev size 2.5 3.0000 oluyor anahtar tesliminde evin teslim aldıgınızdaki miktarının %1 kdvsi o ayki taksit miktarı dask konut sigortası yani siz 400 500 bini o zamana kadar hazır edin belki sizi üzdüm kırdım ama hazırlıklı olmanız gerekiyor şimdiden sürpriz yaşamamanız için
Teşekkür ederim bhilnedirmeniz için çok saolun
Hayırlı uğurlu olsun inşallah içinde güzel huzurlu günler yaşayın darısı bize ❤
Hayırlı olsun huzurla oturmayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylığı versin
Okadar sevindim ki kendime çıkmış gibi ,Rabbim inşallah bu müjdeli haberi benimde size vermeye nasıl eder , inşallah bizede çıkar çok istiyoruz 🙏
Banada dua edin kizlar bizede çıksın nolur 🙏 Rabbim bu dualar karşılığında nasıl eder inşallah
Hayırlı olsun darısı bize inşallah ne olur banada dua edin evim 1+1 sgmiyoruz
Dua ederim tabi ki insallah bize de çıkar sizin ev kira mı bizim kira
Yok canm ev kendimizin değil
Ayy çok sevindimm hayırlı olsun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin 🤲🤲
Hayırlı olsun canım darısı ben ve isteyenlere İnşAllah 🤲🤲
Ay hadi İnşallah hangi sehirdesin canım
Kırklareli canım sen hatay galiba
Antalya canım benim sehrim
Rabb'im huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım benim ❤️ hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Hayırlı olsun insallah canım.
Hayırlı olsun bacım
Saol bacım Allah razı olsun
cok sevindim hayirli olsun insallh
Hayirli olsun. Allah hayirla evin anahtarini almayi, huzurla saglikla yasamayi nasip etsin 🤲
Amin canım tez zamanda girip oturmak nasip olur inşallah
Çok sevindim sizin adınıza bizde yazıldık umarım bizede çıkar dualarınızda banada yer verin
Tabiki umarım hayırlısı ile sizede çıksın bol şanslar ne zaman sizin kura şehir nedir
Kayseriden yazıldık hala çekilmedi kura
Hayırlı olsun güle güle oturun 🫠
1,494,737 soru
24,418,968 cevap
351,443 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın