Selam bayanlar hayırlı akşamlariniz olsun
Yaklaşık 10 gündür eşim olacak tatlı belam beni olur olmadik heryerde güya şaka adı altında korkutup kahkaha krizlerine giriyor on gündür yapma etme bak korkutma diyorum yok anam anlamıyordu dedim bak sana öyle bişey yaparım ki daha tövbe edersin korkutmazsin dedim ya he he hiç bişey yapamazsin dedi öylemi dedim öyle dedi
Benim bu akıllı kocam her akşam eve gelince direk lavobaya gider ordan ellerini ayaklarini vs yıkar içeri öyle gelir bende bu akşam üzerime bitane beyaz çarşaf geçirdim saçlarımı önüme attım Samara morgun mudur nedir tıpkı onun aynısı olsun banyonun kapısının arkadasina geçtim çocuklara dedim siz sakın korkmayin normal davranın bizim klozette banyo kapısının arkasına kalıyor geçtim oraya bunun banyoya girmesiyle gel buraya diye üstüne koşmam bir oldu eşimin bir bağırması birde banyodan kaçması vardı ama ne kaçma iyi korktu bidaha beni korkutmaz şimdi diyeceksiniz ki ya kriz gecirseydi ama napim artık dayanamadım geceleri çocuklara uyanıyorum onun yüzünden evde korkmaya başlamıştım uyanınca sanki arkamda biri geziyor sanıyordum defalarca uyardım beyefendi gülecek eğlenecek diye ben niye korkup durcam bikezde o korksun
,😂😂😂hak etmiş
Hemde nasil
İyi yapmissin bence 😂
Çok iyi yaptım oh ettim
😂😂 ay çok güldüm sen yaşa emi erkekliği düşmüştür 😂
Aman düşsün 4 çocuk var napayım bundan sonra adamı rahat rahat uyurum işte🤣🤣🤣
😂 He Vala
Hak edene hakkını vermek gerek benim kocama yapsam acaba bunalımdan çıkar mı diye düşünüyorum şuanda 😂😂
Yap kız yap kendine gelir
Ayy düşündümde rahmetli kayınpederimi cenazesinde saatlerce hortlak olarak gördüm sanırım bu eşimi kendime getirmekten çok benim aklımı kaybetmeme neden olur bunalımdan çikinca yapayım en iyisi
Uygun zamanı kolla
Ahahahhaa ay ne güldüm akşam akşam ya 😂 okurken gözümde canlandı eminim cok komik olmuştur sjsjsj
Bizim için komik onun için korkunç oldu oh olduuuu
Ahahhaha bu çok iyidi 😂
Dinsizin hakkından imansız gelirmis 🤣🤣🤣🤣
Öyle valla çokta iyi yapmışsın
Hahaha helal olsun bacım hak etmiş.
Kadının gücünü ve zekasını kimse hafife almasin 🤣🤣
Aleyküm selam dbsbbdbdbd
☺️☺️
😂😂😂 bu nasıl geldı aklına acaba akıl oyle alınmaz boyle alınır demıssın resmen😅😅😅 o olayın ustunden gecsın der ben korkmadımkı bı an dalgınlıgıma geldı der 😂😂
Şimdiden demeye başladı bile ben farke ettim seni sen mutlu ol diye öyle yaptım diyor len bardağı tutup suyu icemedin titrek🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 tabı tabı banyoya gırerken tedbırlı gırer artık 😅😅
Oh olsun , haketmiş 🤣
Erkeklere acımak yok🤣
Ayy senın koca benn sjsjjs ben esımı korkutmayı cok severım skakak bi ara gorumcemın yuzunu fln boyadık sacını one atıp beyaz carsaf gıydırdım dolabın ıcıne gırdı bekledı esım geldı ustunu degıscek bı actı odu koptu sksksk sizinkide baya ıyıymıs sksk
Valla beniecvur bıraktı🤣🤣🤣🤣
Aslında hak etmiş ama onunda seninde yapman hoş değil Allah korusun kriz geçirebilirsiniz korkabilirsiniz travma kalır
Mecbur bıraktı dur denince durmazsa böyle durdurulur yapma dedim evet sağlam korktu yanlış ama bir şekilde akillanmasi lazımdı çocuk gibi korkutup duruyor
Aleykümselam Hayırlı akşamlar canım Vala çok güldüm 😂
Bende bendeeee🤣🤣🤣
İnsanların zaafları, korkuları üzerinden eğlence yapılmaz. Çok iyi yapmışsın. Hak etmiş. Insallah akıllanmıştır
Daha akillanmadiysa pessss
Haha Samara evet
Bizim evde çok meşhur bu isim
Benimde yapmışliğim var
İyi yaptın ders oldu eşine
Hemde ne ders🤣
Su site ne kadar kirici ya esinizle sakalastiginizi anlatmaya calisiyosunuz aslinda bi mutluluk postu ama kotu niyetli birileri gelip olumsuz yorum yapacak diye aciklama geregi duyuyosunuz cok uzucu
Aynen öyle iyi biseyde olsa komik biseyde olsa kırıcı insanlar çıkıyor o yüzden en baştan açıklama yapmak zorunda kalıyoruz ama yapacak bişey yok bu kez kötü tepki almadım Allah için iftira atamam🤣
Bastan gardini almissin gerek kalmamis ki
İnanki okadar yoğun ve yorucu bi hayatim varki bide burda linç tayfasına laf yetistiremem,😂
Haklisin
Ay bende korturmayı şaka yapmayı çok seviyorum ama benimki hemen vurmaya yeltenince bende yapamıyorum artık 😃
Sen daha etkili Korkut mesela tavayla kafasına vurup bayıltma şakası yap
1,494,314 soru
24,413,266 cevap
351,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın