Saçıma ombre yaptırdım ama grileşiyo sarı durmuyo. Mor şampuanla yıkasam daha çok grileşir. Sarı olması için ne yapmak gerek. Kuaför olan varsa aranızda yardımcı olabilir mi ya
@Nezireeylul kendisi kuafördü sanırım belki yardımcı olur
Tamam teşekkür ederim sorayım
Saçın açılırken büyük ihtimal açıcı saçta fazla kaldı mor şampuan kullanma tekrar cila yapılması lazım veya Gold şampuanlar kullanabilirsin
@sanalAnne sen ne dersin bu duruma?
😆
Esmerler sarıya boyayınca öyle duruyor ama ya 😂😂
Yani doğru tonu seçmek önemli. Benimde gri oldu daha yaşlı gösterdi 😆
Sen en iyisi bir daha git yaptırdığın yere konuş bakalım ne yapacaklar o kadar da para vermissindir yani
Yok canım esmersen eğer sıcak sari toblar Ballı sarilar sana gider açık ve uçuk tonlardaki Sarılar esmerlerde Durmaz mesela benim saç rengim gibi düşün o Sarılar gider bize
Saçına cila atılması lazım yani gidip yaptirman lazım
Demekki becerememiş
cila bikre atilan bise degil ayda bi yapilmasi lazim sari sacin bakimi zor ben evde kendim yapiyorum cilayi. eger cila yaomassam kizillaalar yansimalar turuncumsular olur. kullu soguk sari dursin diye ben ayda bi engec 45 gunde bi cila yaparim evde
Nasıl yapıyosun peki
diplerim 8.1 ile dip boya yapiyorum .ilk once . hemen o bitince dip biya sacimdayken 10.1 soguk sari boyanin yarisi oksidaninin yarisi igora 0.22 katiyorum kizil turuncu yansima olmasin diye nohut tanesi kadar. bi cay bardagi kadar ilik su goz karari kadarda sac kremi. komple sacima biya gibi yediriyorum dip boyadan altina yani. onu yapana kadar zaten dipler beyazlarim kapanmis oluo. 7 dakikada cilali sekilde bekleyip komple yikiyorum sacimi.
karanlikta cektim de sacimin tonu bu sekilde
Çok karışıkmış el becerisi lazım heralde biraz. Sarı tonun güzelmiş ama
istedigin tonda bir boya alip ilik su sac kremi boyadan birazda oksidanindan alip cila yapmak yani civik kiyamda olacak sac boyar gibi tum saci boyuycan sadece sarilarin renk tonunu degistirecek 7 sekiz dakika bekleticeksin.
Çok karışık valla becerebilirim inşallah
1,495,354 soru
24,428,713 cevap
352,290 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın