Anasınıgına gidiyor hava bıraz soğuk yalan yok 20 gündem bellı gıtmıyor öğretmen ızınlıydı hastaydı. Kızım hastaydı kar tatıllerı derken kızım artık ıyı ve okula gıtmeyı çok ıstıyor. Bu sefer küçük kızım hastalandı geceden bellı uyutmadı yarın kızımı okula gotureyım mı? Götürmeye yım mı kararsız kaldım
Götürürdüm ben olsam. Yeni iyileşmiş kardeşinden yine hastalık kapabilir. Ayrıca sana da kolay olur, evde 2 çocukla hastalıkla uğraşmak yerine tekiyle kalırsın.
Okul gıdıs gelısım 50 dk sürüyor bu sefer dıgerı kötü olurmu acaba hava ruzgarlı ve yagmur
Güzelce giydirirsen hiçbir şey olmaz, terleyip soğumasın yeter ki. Bebek arabasına biniyor mu bilmiyprum ama varsa bebek arabasıyla götürür getirirsin. Hava alması ona da iyi gelir
Okul işi sıkıntı cidden kışın.bnmki de ayağı kırık gitmiyor iki haftadır ama evde etkinlik boyama , matematiksel etkinlikleri yapmıyoruz.2,5 yaşından beri zaten kreşe anaokuluna gidiyor.sen de etkinlik boyuma falan yapabilirsn gitmeyecekse.
Büyük hastaydı ıyılestı şuan okula gıtmek ıstıyor küçük hasta durmuyor küçükte 3 yasında
Hava iyiyse orada götür canım.haftaya zaten tatil giriyor araya.
Hava soğuk ve yagmurlu
Yarın yani salı günü hava şartları iyiyse götür bugün hava kötü diye okullar tatil edildi mesela.
Hava kötü tatil degıl
Salı gününü bilmem ben bugünden bahsettim
Tatil olmadı mı
Bizimde özel kreş tatil oldu bugün
Yok devlet anaokulu olmadı
Bazı yerlerde okul tatil bizde tatil mesela
Bızde tatıl degıl hava çok soğuk
İstanbul'da sözde var diye tatil edildi yerlerde 1 cm bile kar Yok
Sorma
Bir halt yok cocuk gidemedi
Bari yagsa gercekten tutsa
1,494,455 soru