0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,172 puan) tarafından

Kızlar kaç gündür hatta bir aydan fazladır diyeyim kolum ağrıyordu Sağ kolum dirsekten parmaklara doğru uyuşma oluyordu Ara ara omuz tarafı da ağrıyordu Ortopediye gittim bu sabah benim şimdi boyun kıtlatmasına fobim var biri yanımda yaptımi sanki benim boynum kırılıyormuş gibi hissediyorum Ben bilmiyorum doktor bana bunu yapacak otur dedi oturdum tak tak bir kıtlattı boynumu Öyle kötü oldum ki inanamazsınız komik duruma da düştüm böyle bir şey uzaktan görme öyle tahamülüm yokken bana yapılması O an sanki boynum koptu gibi hissettim😄 kolumu da bir çekti Onu da kıtlattı sen de sinir sıkışması var dedi ama eve geldim hala bir ağrı omuzda başladı Şu an Sizler de hiç böyle bir şey oldu mu Sinir sıkışması ile ilgili yani telefonu bile tutsam 5 dakika dirseğim ağrımaya başlıyor Parmaklarım güçsüzleşiyor

4 Cevaplar

0 oy
(7,114 puan) tarafından

Sinir sıkışması bende var yeni çektirdim emg hem ayaklarıma hem.kollarima sana minik.minik elektirip verip arastiriyorlar oyle katletmeye olmuyor o iş 😃 ben romotolaji bölümüne gitmiştim 

(1,172 puan) tarafından

Anladım canım vallahi bende de ilk defa oluyor ortopedi bölümüne gittim Film falan çektirdiler baktı sinit sıkışması var dedi hem kol hem boyun kıtlatması yaptı Bir de egzersiz önerdi

(7,114 puan) tarafından

Genelde öneriliyor birde ateş var ben çok agrinca takıyorum 

-Reklam-
0 oy
(1,001 puan) tarafından

Kız ben korktum ,sanki ben yaşamişim gibi pıt pıt kalbim atiyor,bende ürperirim böyle şeylere yaa

(1,172 puan) tarafından

Aynen canım ya küçüklüktendir ben de bu var yani o an sanki ölecekmişim gibi oluyor bana. Dediğin gibi ürperti oluyor

0 oy
(1,414 puan) tarafından

Annem de var doktor ameliyat dedi de biz kabul etmedik bir fizik tedavi uygulayalım olmadı sonra ameliyat dedik 10 gün fizik tedaviye gitti evde yapacağı bir kaç egzersiz verdi onları yapıyor şimdi olmazsa ameliyat olacak inşallah geçer 

(1,172 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim Annenize de bol şifa versin inşallah ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşur Demek ki ciddi alınacak bir durum Umarım benim de buna ihtiyacım kalmaz canım teşekkür ederim

(1,414 puan) tarafından

Çok çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 

(1,172 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

0 oy
(33,672 puan) tarafından

Bir de hacamat yaptırmayı dene istersen. Sinir sıkışmasına faydası var. Özellikle hacamat, sülük ve akupunktur iğnesi birlikte yapılırsa rahatlama sağlar. Çevrende yapan birisi varsa git. Allah'ın izniyle iyi gelir.

(1,172 puan) tarafından
+1

İnan onu hatırlamıyorum cnm , bi süre ilaç aldım Ferro sanol olan . Düzelince de bıraktım

(33,672 puan) tarafından

E nabız da kan değerlerin de yazıyodur hemoglobin değeri. O değer 10 veya üstü ise sorun olmaz hacamat yapılmasında. 10'un altındaysa o kişilere hacamat yapılmıyor.

(1,172 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım ben bir bakayım

(33,672 puan) tarafından

Rica ederim. Allah şifa versin inşaAllah geçer bir an önce 🌸

(1,172 puan) tarafından
+1

Amin İnşallah canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
27 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,502,391 soru

24,531,162 cevap

359,966 kullanıcı

...