Evimiz yok kirada oturuyoruz . 7 yıllık evliyim bir. Tane arsamız var sadece bide arabamiz o da küçükken eşime dedesi vermiş bende nisanlandiktan snra sattirmadik bileziklerim olmasın GB.arsa dursun neyse kaynatan da cok çok önceleri arsa alıp satıyormuş o zamanın evleri de ucuz yani isteseydi iki oğluna da alırdı ama almamış smdi kacgundur aklımda eşime sormak istiyorum ama içimde ki ses sorma tartışırsinız Rabbimden işte verir elbet birgün hazinesi geniş
O zamana görede o para değerliydi belki borcu vardı yada başka giderleri vardı almaya durumu olmadı vs bunu sorup huzurumuzu bozmazdım kocanda sana dönüp senin ailen neden sana almadı diye sorsa hoşuna gidermi
Vallahi ben burada okuduğum postları gördükçe çok şaşırıyorum evde var arabada var ikisinide evlendikten sonra almıştık ne onun anası babası ne benim anam babam yardım bile etmediler hoş etmek isteselerdide ben müsade etmezdim yarın birgün lafını sözünü vs yaparlar diye . Post sahibinin dediğine bak bekarlığında babası neden almamışmış oğluna ev ne yiyip ne içiyolar anlamıyorum
Valla bendede durum aynı bana bu soru gelse seninkiler ne aldı hadi bende 1 arsa var derim onu almadı bunu yapmadı
Valla dese haklı dedem arsa verdi benim arsam var senin ailen sana ne verdide evlenmeden önce dese şokları yaşıcak ertesi günde burada post açar ben böyle dedim eşimde bana böyle dedi kırıldım diye
Kiz size neee neden almadiyi da mi soruyorsunuz artik onu da siz alin
Her şey vaktinde güzel
ney sorcanki . niye ev almadilar diyemi. herkes yatirim yapmayi bilmez arsalari al sat yaparak aradaki kari yemisler belliki. yada ne yapmislarsa yatirimlik dursun ev coluk cocuk buyuyunce evlenir oturur ozamana kadarda kiraya veirirz diye dusunmemisler . herkes dusunmek zorunda degil😀
Ben neyi soracağını anlamadım ya yani neden bize ev almadınız mı diye mi hesap soracaksın eğer böyle bir şey yaparsan gerçekten tartışırsınız kimse kimseye ev almak zorunda değil anne baba da olsa
Neyini sorcan canım eşine geçmiş gitmiş. Senin ailen ev alsaydı o zaman dese ne diyeceksin?
Böyle şeyleri mantıklı bulmuyorum herkes biliyor bilerek evleniyor sana neden ev almadılar demenin mantığı yok ki alamamış olabilirler almak istememiş olabilirler mecbur da değillerdi sonuçta. Eşin muhtemelen gidip evi olan biriyle evlenseydin ya da git babangil alsın der iki durumda da senin canın sıkılır gerek var mı ?
1,494,455 soru
24,415,144 cevap
351,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın