0 oy
909 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (666 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İdkdkdndmjfjfkf

27 Cevaplar

+10 oy
önce (16,101 puan) tarafından

O postuna da yorum yaptım kurulan cumle evırsen de evırsen de ıgrenc esını gozunde tabi ki o kadar da kotu degıl ya durumuna getırebılırsın ama adam dumduz namusuna laf etmıs. Eltilerıne de malzeme vermıssın ben anneme kocam boyle ded desem davayı annem acar 

önce (666 puan) tarafından

Eltimin ki söylemedi lütfen şu soruyu düzgün okuyun 

Sen ne anlatıyorsun asıl benim eşim dedi eltiminki de aynını demiş ona diyen sen değil miydin bir de bizi sarlıyorsun dun de yazdığın gayet netti sonra ay oyle demek ıstemedi benim kocam oyle biri degil diye cevirip nick degistin.

Kaldı ki esin icinde Baska bir yorumda namazlı abdestli insanlarız oyle sey yapmayacagımı bilir seklinde yorumun var yukarıda onu da yazmışım ona da yok o degil demişsin. Aman banane ya herkesin gurur seviyesi kendine 

önce (290 puan) tarafından

ya aynen cumleni yaziyorum.

‘’ Yok diğer eltimin kocası da o lafı karısına söylemiş’’ dedin . ama sonra ailecek bunlar boyle demek degince cevirdin.

bosuna dememisler kari koca arasina girilmez diye. kadin unutmus kocasini en bastan beri koruo ole demek istemedi falan . yani o sineye cekmis unutmus affetmis. kotu olan biz olduk burda😀 neyse herkes evinde yerinde yurdunda huzurlu olsun 🌸

İnanki beynim yandı boşver tek söyleyeceğim hamile olduğumu düşünüyordum degilmidim

önce (164,108 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
+1

buda fake istw

-Reklam-
+3 oy
önce (1,873 puan) tarafından

Kız Allah seni ne etmeye anlatılır mı bu eltiye 

Ya yok eşim gerçekten başkasıyla yaptın anlamın da demedi ben geri çekildim eminim diyor sende kendinden eminsin ee nasıl demek istedi böyle söyledi asil niyeti sen baskasiyla yattın demek değil tanıyorum onu ama soyleme şekli çok yanlış 

önce (1,873 puan) tarafından

Yinede hoş olmamış canım şaka yolla söylenecek şey değil. Anlatmasanız daha iyi olurdu bence yarın öbürgün seninki zaten sana böyle demişti derler bir yerde 

önce (6,201 puan) tarafından

Yine de gidipte eltine soylemeyecektin 

Madem soyleme şekli yanlış biliyordun niyetini niye söylüyorsun 

+2 oy

eltilerine degilde kaynanana anlatip sizin oglunuz kendini gavat yerine koyabilir istiyorsa aman beni o…pu yerine koyamaz . bu lafi bana diyemez . oglunuza ceki duzen verin namus kavramini ogretin diye kaynaana anlatsan yeterdi. kendi ailene de anlatman gerekir çünkü bu adam beni o... Yerine koyuyor gelin bunun bir kulağını Çekin bunla bir konuşun demen gerekirdi ailen arkanda olduğunu bilsin eşin

onlar unutmaz ama esin bu lafi sineye cektigini de unutmaz. esin ne niyetle demis olursa desin . bu lafin tanimi bu. bu laftan sonra isten gelip aksam seninle uyudu. o laftan sonra kari koca yakinlasmasi oldu yada olacak. bu ne demek ben esimi baskasiyla yatip hamile kaldigindan suphelendim oma ettim ama benim ivin sorun degil hala karim olarak kabullenirim demek: bunun tanimi gavatlik. sana baskalariyla yatio kalkip hamile kalmis olabilecegini ima etmek de sana o.. yakistitmasi yapmasi demek. bu patavatsizlik degil sen esini koruyorsun demekki icine sindirmissin bu lafi. ozaman duymamazliktan gel devam et icine oturmasin uzmesin bu laf seni.  kendinden emin olamaz hicbir korunma yintemiz yuzde yuz degil. kordonlari baglanmis kisir kadinlar bile hamile kalabiliyor . kisirlastirilmis yontem bile hamile kalmaya engel olmayabilio. seyine sahip cikamamis demekki kendinden emin olamaz hicbir sekilde

Hayır benim öyle biri olmadığını biliyor yakıştırması hayatı boyunca yapmamıştır ikimiz de namaz kılarız ibadetlerimizi yaparız yapmayacağımı biliyoro y uzden

+1

yahu zaten yapmassin niye yapasin.yapmayacagini bilsede bu yakistirmayi yapmis isteyapacagini dusundugunu soylemis . sen anlamak istemiosun muhtemelen  sineye cekmek kolay cunku uzatmak istemiyosun. ama lafida sindrememissin uzuyor seni. gormemezlikten duymamazliktan gel ozaman.

+1

Ay Zelal ımtıhan gıbısın adamlar cıdden kımın neye ses cıkarmayacagını bılıyor

+1

yani simdi bu adam artik sey dusunecek bu kadinin agzina da s.icsam sineye cekecek. saygisizligin artik duvarlari kalkmis duruma gelecek. ne var ne yok ana avrat her tepesi attikca sayar sover saygi bitti cunku artik

aranizda. ama sen bu adama haddini bildirsen sen kimsinde bana o.. muamelesi yapiyosun deyip sesini cikarsan ele gune oglunuz kendini gavat yerine beni ooo yerine koyya desen kendi ana babasina bile rezil olsa kocasi bidaha saygisizlik yapamaz kadina

+2 oy
önce (673 puan) tarafından

Kız böyle birsey eltiye anlatılırmı. Amannn kocanla hal etseydın yaaa niye üçüncü kişilere söylüyorsun 

Yaptım bir slklik

önce (673 puan) tarafından

Kız bırdaha anlatma eltinenmi aman aman 

+1 oy
önce (4,031 puan) tarafından

Kendinden emin olsa bile kullanmaması gerekn bi laf.ayrıca ettiklerine anlatılacak bi lafda değil istediğin kadar iyi olsun.annemin bi lafı var bacında olsa evlilikleri kötü anını anlatma insan hali sinirli olduğu anda yüzüne vurur

Yüze vurmaz ama yukarı çıktı bir şey almaya ablasıyla konuşuyordu görüntülü de kapattı almaya gitti gelmedi on dakika 4.katta bide aile apartmanindayim 

+1 oy
önce (3,845 puan) tarafından

Senin ismin başka idi bu hesap yenimi?  eşinle konuşsaydın eltine demek yerine daha doğru olurdu 

Yok ismimi değiştirirdim başka isim yaptım tanimasinalr diye kullaniyorlarsa

+1 oy
önce (168 puan) tarafından

En önemli şeyi neden anlattım canım kocanda cidden terbiyesiz mis

Kocalarına ablasına falan anlattı mi acaba bir ara yukarı gitti gelmedi cunku o eltim bize de hiç bir şeyini anlarmaz yani kendi çocuğu daha bebek direk dedi ki benim kocam hamile olduğumu sandı takdiri ilahi olmuş yapacak bir sey yok dedi diyor

önce (168 puan) tarafından

İşte neden ağzına laf verdin tüh sen onu nap net yanlış anlamışsın yani korunurken nasıl oldu bu demek istedim falan de cevir

+1 oy
önce (57 puan) tarafından

ay anlatman gereken en son insana anlatmışsın 😫

Niye kii

önce (57 puan) tarafından

elti sonuçta😒 yüzüne yüzüne vurup durur artık 

+1 oy
önce (250 puan) tarafından

Aferin guzel koz vermişsin eltiye falan asla boyle bir sey anlatilmaz lutfen biraz akilli davranin ya 

Yok yüzüme vurmaz ama yukarı çıktığında birine anlattı mi bilmiyorum kocasına kesin anlatmistirda aileme anlatamayinca kendime derdimi paylaşacak birini aradim

+1 oy

Şaka gibisiniz gerçekten 

Eltiye sır mi verilir 

Direk kendini ateşin içine atmışsın 

Aferim sana 

Eltiden dost mu olur Allah aşkına 

İyi yapmamissin tabiki de 

O da bize hiç bir şeyini anlarmaz adeti gecikmiş söylememiş kocası da takdiri ilahi demiş yapacak bir şey yok demiş onu söylüyor kocasının 3.bebegi de kabullendigini

Bi daha sakin böyle bi hatayı yapma

İnan bazı insanlar gözünün önünde kanlı bıçaklı da olsa, hala bal boregiz derler açık vermezler 

Ne olursa olsun kendinden başka kimseye güven olmuyor bu devirde 

Özellikle elti hem el kızı hem bi nevi rakip oluyor 

Sen istediğin kadar iyi oluyor 

Bide gözlerini doldurdu am aben inanmadım nedense evine çıktı on dakika gelemedi 

İş işten geçmiş artık yapacak bisey yok 

Bundan sonra güvenme

konuyu nerelere çekti Allah bilir 

+1 oy
önce (340 puan) tarafından

Bu eltiye anlatılmaz annene söyleseydin ya 

+1 oy
önce (170 puan) tarafından

Artık eltilerinle can ciğer olmaktan başka şansın yok geçmiş olsun

+1 oy
önce (6,043 puan) tarafından

Karı koca bir garipsiniz 

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Kızım bu konu hassas bir konu eltiye anlatılmaz eltin senin acığını arar bulur ve yapıştırır hiç senin beklemediğin bir anda Kızım ben 44 yasında insanım benim hayat tecrübelerimden hepiniz yararlanın ben boş bir insan değilim.

Kayınvalidene anlatsaydın keşke yada kendi ailene ailen senin arkanda olduğunu eşinin bilmesi ve hissetmesi gerekir.

Anne baba dağdır eşin bilir senin arkanda dağ gibi ailenin olduğunu ve seni üzemez ve ezip rencide edemez.

Umarım hamile değilsin dir.

Yüzüme Söylemez birilerine anlatır mi diyorum çünkü evine bir şey almaya gitti ondk gelmedi 

+1 oy
önce (219 puan) tarafından

Hiç güvenmiyorum nedense sana bide böyle saf ayağına falan yatıyorsun yok söylemez kime söylermi ki yapmaz falan diyorsun bunca yorumdan sonra 

+1 oy
önce (9,168 puan) tarafından

Ha etliye anlatmışsın ha herkese. Hata yapmışsın 

+1 oy
önce (754 puan) tarafından

Canım bunu sen affetiysen kimseye anlatmaman gerekirdi ya ortaliği yıkıp boşanacaktın anlatıp yada boşamayacaksan aile sırrını helede eltilerine vermeyeceksin yatağa girince sen unutursun eşin unutur ama el unutmaz bak bak filancanın kocası böyle böyle demişti derler anladın mı 

+1 oy
önce (524 puan) tarafından

Hata üstüne hata yapan bir insansın 

Dur yaralarımı desme

0 oy
önce (35,307 puan) tarafından

Eltinin eline pimini çekip bombayı vermişsin ne zaman patlatır Allah bilir şimdiden geçmiş olsun aşko 

Kime soyleyecek ki

önce (219 puan) tarafından

Nasıl kime söylecek sanki dalga geçiyorsun bi patlatırsa sırrı görürsün kime söylecek ilk kendi kocasına anlatır sonrada kötü olduğunuz zamanda her defasında eşinin yanında yüzüne yüzüne vurur 

önce (35,307 puan) tarafından
+1

Yani hem dert yanıp hemde senin için sorun yok gibi davranıyorsun en küçük bir problemde sen zaten kocanla da iyimisin senin başkasından hamile olduğunu düşünüyor dese yeter birine söylemeye gerek var mı sence bacicağazim 🤔🤔

Yok öyle söylemiyor onu taniyorum başkalarına anlatıyor gibi hissediyorum mesela o gün söyledim yukarı çıktı bir şey almaya on saay gelemedi

0 oy
önce (2,115 puan) tarafından

Eltiye anlatılacak şey mi bu? Ömür boyu yüzüne vurma garantisi aldın bravo

Yok söylemez öyle biri degilama direk kocasının kendisini hamile sanınca sağlık olsun Allah'ın takdiri demesini söyledi kendi gecikmesini de bize soylememis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 69 göst.
0 oy
10 cevap 370 göst.
2 gün önce Diziler & Filmler kategorisinde erkekprofili (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 384 göst.
2 gün önce Diziler & Filmler kategorisinde eslemree (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
2 gün önce Diziler & Filmler kategorisinde Birisiyimmm (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,729 soru

24,418,793 cevap

351,433 kullanıcı

...