0 oy
1,118 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (692 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İdkdkdndmjfjfkf

27 Cevaplar

0 oy
(2,000 puan) tarafından

Ben bazen hamilelikten supheleniyorum. Eşime diyorum o da 'ben bisey yapmadım" , "benim suçum yok " falan der ben hiç alınmam onu başkasından mi yaptın anlamında demiyor çünkü. Bu kadar büyütecek bişey yok bana göre. Ha ciddi anlamda derse çok büyük sıkıntı. 

Ben de "sen yapmadin da ben kendi kendime mi yaptım " derim. O da ben yapmadım sen kendin almissindir falan der. Niye bu kadar büyüttün ki. 🤣

(692 puan) tarafından

Bütün yorumlar sence n'olacak gibi mıydı bir kadının namusuna laf ediliyor yapmamasina rağmen her şeyi geçtim onun çocuğunu taşıyordum belki o başkasının diyerek kalp kiriyorb

(2,000 puan) tarafından

Başkasının demek istememiş ki ama 

-Reklam-
0 oy
(27,266 puan) tarafından

Sen ve senin eltiyle imtihanın kullanıcı nickin sürekli değiştiyor ama elti muhabbetinden seni tanıyorum artık. Mevzu hele de ailene bile anlatamadığın mevzu ise eltiye neden anlatılır misal ? Ben çok şaşırıyorum sonra eltim böyle kötü öyle hain diyorsunuz ama siz sınırınızı bilmiyorsunuz ki sonra eltim bana laf soktu nispet yaptı oluyor adı :) 

(692 puan) tarafından

Onların burayı kullandığından şüpheleniyorum o yuzdendgistiriyorum

0 oy
(11,529 puan) tarafından

O cümleyi asla normalleştirmeye masumlaştırmaya çalışma denecek laf değil çünkü eltiyede asla söylenmez 

0 oy
(6,861 puan) tarafından

Bunu gidip eltime anlatmazdim aklı olanda anlatmaz

0 oy
tarafından

Sen bilerek öyle anlamamızı sağladın şimdi de paklamaya calışıyosun

0 oy
(4,112 puan) tarafından

Gerçekten eltine böyle bir kavga mı anlatılır. Eltimin yedi sülalesi duymuştur çoktan bunu. Bazı şeyleri saklamayı neden bilmiyorsunuz. Kocanla ne kadar kavga bile etsem eltiye anlatılmaz. Benim kocam mükemmel demek zorundasın. 

0 oy
(8,263 puan) tarafından

Bence anlatarak hata yapmışsın ne kadar iyi bile olsalar kanından canından değil seni çekemedikleri an bunu herkese anlatırlar evde geçen yaşanan her şey anlatılmamalı buraya yazabilirsin bizler seni tanımadağımız için fikir veriririz aksi kötü bir durum olmaz bu arada eşin dediği laftan sonra hiç pişmanlık duydumu

(692 puan) tarafından

Yok umrunda degil

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 130 göst.
0 oy
7 cevap 117 göst.
0 oy
52 cevap 1,443 göst.
12 Şubat 2026 Diziler & Filmler kategorisinde Cahillesohbetikestim (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
9 Şubat 2026 Diziler & Filmler kategorisinde McFadden (785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,980 soru

24,498,737 cevap

358,132 kullanıcı

...