Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun 🌸 öncelikle. Ben regl olduğum için tam anlamıyla ihya edemedim kandili😐
Ve bugün çocuklarım da erken yattı çok şükür
Hazır manivayati yüksek bir gecedeyiz hem dertleşelim hem de dualarda buluşalım inşallah
Hayatta en çok olmasını istediğiniz şey ne benim mesela kızımın sağlığı 🥹🥹 şu an 4 yaşında ilk göz ağrım doğuştan gelişim geriliği var 2 yaşına yakın yürüdü şu an hiç konuşmasi yok 2aydyr falan sesleri taklit etmeye çalışıyor tuvalet eğitimi verdim ama maalesef kacamaklarimiz oluyor Ama Rabbim e yine sonsuz teşekkürler hamdolsun ki beynin de bir sıkıntı yok her şeyi anlıyor beni dinliyor bu aralar çok inat ve huysuzlasti randevularını aldım tekrar doktorlariyla gorusucem Rabbim şafi ismiyle tüm şifa bekleyen kullarına şifa versin 🌹🫂🥹
Bide para meselesi var tabi bu aralar baya sıkışigiz ama Rabbim elden ayaktan düşürmesin hayırlı riziklar versin.
Uyumayanlar için sohbet postu olsun ♥️
Evime geçmek ama aşırı korkuyorum beton binada hala uyuyamıyorum annem ameliyat olacak tatil boyu mecbur orda olacağım nasıl uykusuz dayanırım diye şimdiden stres bastı beni burdanda sıkıldım zor oluyor artık bi yanım geçmek istiyor bir yanım çok korkuyor ne bileyim
Rabbim şifa versin inşallah 🌺
Amcam yengem kuzenim çok yakın arkadaşım eşi ve kızı birde çok sevdiğim abla dediğim biri vardı onu kaybettim kuzenim fizyoterapist olmuştu klinik açtı 5 ay sonra depremde vefat etti onunda eşyalarını resimlerini belgelerini falan benim eşyalar ile aynı yere koymuşlar 3 yıldır oraya giremiyordum geçen bi cesaret girdim eşyam neyim var diye bakmaya keşke girmeseydim hiç
Malesef öyle bir şansımız yok
Filiz abla kadın sanırım bu konudan bıktığı için direkt olarak ilaç önerdi daha 2. Seansta kullanmak istemiyorum diyincede umursamadı bu online olanda kızımın eski öğretmeni vasıtası ile tanıştık iyi gidiyordu yukarda yazdığım olaylar olunca başa sardım işte hayat kalitemi burda çok etkilemiyor çünkü burasını güvenli alan olarak kodlamışım nasılsa yıkılma durumu yok ama annemlerde tavanı izliyorum gece boyu sürekli tetikteyim en son sızıyorum uyuduğum o işte
Ayy 😥
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım vefat eden yakınlarina da Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bıkamaz yok öyle bir şey. Uyku için evet ilaç olabilir beyin ne kadar rahat uyursa o kadar kolay o düğüm çözülür hatta beyin “tehlike geçtiyi” öğrenir. O nedenle artçı sallantılar olduğu an zihnini eğit onu yönet ki stres düzeyini azalt. Hemen arabaya koşma o an kendine hakim olup kendini başka bir şeye yönet
Geçmiş kandilin hayırlı olsun canım benim en büyük derdim ise şuan oturduğum ev baya bi eski Allahımdan yeni bir ev istiyorum
Şuanda çok zordayim. En büyük dileğim ben ve çocuklarım hasta olmadan evimize varmak. Sağ Salim evime yetişmek. Salı günü insallahhhh. Rabbim en az önce dedim Rabbim sen bizi jmsag ve hasta olmadan ailemle evimize varalım 3 gün oruç tutacağım diye niyet ettim. Allah'ım dilegimo geri cevirmesin İnşallah... Küçük bebeğimle hiç steril olmayan ve soğuk bir yerdeyim. Dua edin lutfn
Rabbim evine sağ salim ulaşırsın seni inşallah
Neden ordasin orası neresi canım özel değilse
En büyük derdim şu aralar kaynanam o kadar istemiyorum dememe rağmen geldi evime çeneside durmuyor Allah sabır versin bana 🤐
burda yazdıkların yeter kadını yaka paça dışarı atma için. iyi sabır varmış sende yatsın kalksın dua etsin sana
El mecbur eşimde gel demedi bu sefer onada bişey diyemiyorum hastaneye gotur bahanesiyle geldi
vallahi burda öyle şeyler okuyorum ki gidip kaynanayı öpesim geliyor 😅
Benimkiyi dışardan gören Melek der ama içine girince anlıyorsun sürekli iş yapcan onun dediği herşeyi onaylıycan arkandan konuşacak seni kotuleyecek ses etmiycen ki ki en artık bitti dediğim konu çocuğun ismini kocamın ismi koyun diye geldi posta koydu bize şimdi diyor ben demedim siz koydunuz ben hiç bişey demedim size diyor deliriyorum ben çocuğuma adıyla seslenemedim eşimle 5 gün hiç konuşmadık boşanma eşiğine geldik bunun için mi
tabi canım onlar hç karışır5mı çocuk ismine sen de 😅😅
Yaaaa acını hissettim gerçekten
Rabbim şifa versin yavruna bi anne olarak ona her baktığında duygulandığına eminim
Ne kadar şükürsüzüz böyle yaşantıları bilmeden elimizdekilerden mutlu olmuyoruz
Şuan tek isteğim uyumak ama gece mesaisindeyim
Ne diyeyim Allah herkesin evine huzur mutluluk nasip eylesin
Çok teşekkür ederim canım 🌷
Amin gerçekten öyle sağlık bu dünyadaki en büyük lüks
Sen neden gece mesaisindesin çalışıyor musun
Allah'ım şifa versin tez zamanda öyle tez olsun ki sende sasir kal inşallah.
Şükrediyorum her şeye şükürler olsun gönlümden geçen bir isteğim var şu anlık derdim o Rabbim nasip etsin inşallah bu gece hürmetine
Allah kalbine göre versin hayırlısıyla 🌺
Çok teşekkür ederim
Rabbim su geçenin hürmetine şifa isteyenlere safi ismi ile şifa versin.herkesin tüm duası kabul olsun.
Bnmde ailem kaçarak evlendim dört yıl olcak yeni konuşmaya başladılar ama hala eşimle konuşmuyoar ve benle de çok samimi degiler sadece evlerine aldılar o kdr smdi ara tatil gitmek istiyorum eşimi istmedikleri icin eşim götürmek istemiyor.
Maddi durumdan baya sıkışığız kendim birşeyler örüp satmaya çalışırım,yada networking yapmaya çalışıyorum.
Herkesin derdi kendine Rabbim herkesin dermanını versin bu gece 💕😇
Amin amin 🤲🏻
İnşallah tez vakitte ailenin kalbine merhamet iner Rabbim Rezzak ismi şerifi hürmetine hayırlı riziklar versin 🌹
Allah şifa versin insallah bi evim olsun istiyorum insallah olur tokiye yazildik cumartesi kura olucak cok sukur oturdum evide seviyorum ama yazin okadar cok akrep oliyoki artik piskolojimiz bozuldu kiralar cok yuksek cikamadik baskasinin evi ama esim kira karsiliginda evin tavanlarini yerlerini kapisini hep yaptirdi suan ucretsiz oturuyoruz yazin hergun tum evi kontrol etmekten yoruldum ayagima bisi degse ciglik atarak kalkiyorum hep surekli okunmus su sacmaktan yoruldum cok şükür simdiye kadar vurmadi ama ya vurursa korkusu cok kotu
İlaçlama denediniz mi canım benimde çok kötü hayvan fobim var
Rabbim tez zamanda en güzelinden bir ev nasip eder hayırlısıyla 💮
İlac falan hersey yapildi ama yinede oluyo tavan yerler kapi olunca biraz azaldi ama yinede cikiyo
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Benimde bı iki aydır sağlık sorunlarım var şu an en çok ondan olumlu haber almaya ihtiyacım var
Rabbim Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versin 🤲🏻🤲🏻
Amin amin çok geçmiş olsun 🌼
Hayırlı kandiller canım bende aynı şekilde müsait olamadığım için kandile özel bişey yapamadım
Benim en büyük isteğim duam çocuklarımın sağlığı 4 yaşındaki oğlumun kalbinde hafif bir farklılık var ama ilerleyen dönemde ne olur bilmiyoruz doğduğundan beri durum hep aynı artış falan yok ama çok dert ediyorum doktorlar şu an ve uzun vadede önemli bir konu değiş orta yaşta belki biraz zorlanır diyo ama yinede kafama çok takılıyor hatta o kadar takılıyor geçen kandilde dualarım arasına allahım lütfen bu takıntıyı benden al boş vesvese verme içimi ferahlat diye dua etmiştim ondan sonra biraz olsun içim rahatladı sonra dönüp daha ağır durumda olan çocuklar görüyorum şükür allahım diyprum ama yinede bu durumun hiç olmaması için nelerimi vermezdim diyorum her kontrol öncesi bi stres oluyor ki artık düşünmekten kendim çok yıpranıyorum çocuğum normal bi çocuk ama işte ilerisi için hep tedirginim bir de çok sık hastalanırdı küçükken benim tecrübesizliğim ilk çocuk vs derken şu sn iyi alerji dışında hastalanmaz pek o yüzden ilk önce hep çocuklarım sağlıklı olsun diye dua ediyorum çünkü asıl mutluluk Ordan geçiyor çocuklarımdan yani başka da hiç bişey istemiyorum en başta çocuklarım sağlıklı olsun onlara bilinçli güzel hatıralar bırakan bi anne olayım gözleri bişey de kalmadan büyüteyim yeter bana :) rabbim dualarımıza cevap versin inşallah her daim
Amin anne olunca düşünceler de dahi öncelik evladın 🥹 Rabbim acılarını göstermesin
Sağlığım... Size de çok geçmiş olsun sağlıktan başka herşey halledilir çözülür diye düşünüyorum. Evlendigimden beri sağlık sorunlarım peşimi bırakmadı buna da şükür yine ama bazen çok zor geliyor ve kaldıramıyorum.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ♥️
En büyük derdim kaynanam yemin ederim haytimdan çıksa o kadar mutlu olurum ki bilseydim bi kumam olacağını asla ama asla oğluyla evlenmezdim sanki kocasını çalmişiim ya
Nasıl insanlar anlamıyorum ben 24 yaşındayım kaynanam 68 yaşında torunu yaşındayım resmen yine de benle yarışa giriyor çekemiyor beni 😐
Bende 24 üm benimkide rakip bana Allah ıslah etmesin bence
Allah dert vermesin sizede inşallah çocuğunuza sağlık versin hepsi geçsin gitsin tek derdimiz saglik sıhhatli olmak parada kazanılan ve kaybedilen birsey
Aynen öyle gerçekten
Biri evim olsun çokkkk istiyorum bıktım kiradan
İkincisini yazmıycam gönlümdekini Rabbım biliyp nasip etsin inşallah
Rabbim hayırlısıyla en güzelini nasip etsin inşallah ♥️
Şu mübarek gece hürmetine rabbim namazlarimiza devamlılık ve huşu nasip eylesin bizlere ailemize huzur İhsan eylesin çözülmez dertlerimize derman eylesin bizleri cikmazlardan hasetlerin şerrinden muhafaza eylesin amin
Amin amin imanımızı genişletsin Rabbim
İkizim ve ablam inşallah sağlığına kavuşur. Benim amacım bir an önce istediğimiz birikime sahip olup hayırlısıyla ülkeme dönmek. Birde sevdiklerimin evladımin eşimin ayağına taş değmesin inşallah. Rabbim size de şifa versin 🫶🤲
Amin sagolasiniz
Şifa bekleyen kullarına tümünü şafi ismi şerifi hürmetine şifa versin 🌹
Amin canım benim inşallah
Annem cok. Kirdi sabaha kadar agladim
Ayni evde yiz dusunsene annem. Bende kaliyo ben ona yabanci gibiyim insallah gider cocugumun uzerinden para kazaniyolar mis. Ozel ben fakir gibi gosterip
Kendini ve çocuğunu kullandirtma canım annen dahi olsa olay ne bilmiyorum ama Rabbim annene Hidayet eylesin kalp kırmak da çok büyük günah 😐
Kullanamadi zaten siniri ona
Allah şifa versin sizlere. Sağlık sorunu olmadıkça diğer her şey bir şekilde halloluyor. Şükür benim sorunum maddi. Evlendiğimden beri borç ödüyoruz. Mal sahibi olduk ama her şey bize pahalıya mal oluyor. Hayırlısıyla tüm borçların bitmesini istiyorum.
Kayınlederimin vefatından sonra eşim içine kapandı ben ciddi derecede sağlık sorunlarım yüzünden+kayınpederimin vefatı+kilisede gördüklerim yüzünden depresyona girdim eltimin tokadı ile kendime geldim sayılır ama eşimi tam olarak bunalımdan çıkaramadım çocuguma eltim bakıyor resmen hem kendim hem eşimle ugraşmaktan yoruldum çocuguma yetişemiyorum eltim olmasa delirirdim heralde
Seni tanıdığımdan beri hep birşeylerle sınanıyorsun.(aile hayatını,mutluluğunu biliyorum. Onun haricinde) Rabbim inşAllah kazananlardan eder seni. Bu sıkıntılarında bugünün hürmetine biter 🤲🏻
Mevla'dan gelene başım gözüm üstüne haddim değil isyan etmek ama etmedende olmuyor yoruldum gerçekten
Allah yardımcın olsun 🤲🏻❤️
İnşallah
Tabiki eski sagligima kavusmak cok sukur fiziksel olarak iyiyim ama psikojik olarak biraz kotuyum ,wskisi gibi korkmadan rahat yemek yemek istiyorum en buyik istegim duam bu simdlik
Şu an en büyük derdim Düzenli bir yuvamın olmaması eşimin ayrı yerde benim ayrı bir yerde olmam Ama bu yuva için çaba sarf ediyoruz umarım en kısa zamanda güzel bir ev tutar güzel bir düzene geçeriz Allah'ın izniyle
1,495,218 soru
24,426,935 cevap
352,114 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın