Bu saate uyutmayana tabiki EVLAT denir.
Bu saate uyanıp oyun isteyen bir bebeğim var. Ben uykusuzluktan kendisi de uyumamaktan ödün vermiyor.🤭
Bu saate kim niye Uyanık?🫣
Bu saatte oyun mu olur alıştırma . Benim 3 aylık bebem uyandı emzirdim uyudu ben de az bakayım dedim tele
Hamiş bi annede uyandı🫠🙂
Vallahi elimizde olan durum olmadığı için ne yaparsam yapayım uyumadı 3 aylıkken uyuyordu maalesef büyüdükçe uykuya direniyor
Sahur yaptım Allah nasip ederse oruç tutucam
Allah kabul etsin insalllah duanızda bizide bulundurun ya dogumum kolay gecsin insallah bi de bizim evliliğimiz biraz sıkıntı belalı gefiyo bizim icinde de dua edin madi yonden sıkıntılı seyler bizi buluyo
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bir avazda doğum nasip olsun, eşinizle aranızdaki sevgi artsın güclensin insaAllah rabim feraha kavuştursun
Amin insallah cok tesekkur ediyorumm 😍🤍🌸
Allah kabul etsin inşallah dua et bizler içinde 🫶🏻
Benimde bebem uyandı emzirdim yatırdım eşim de işe gitti bir bakayım dedim öyle
Ben de emzirdim uyumadi ne yaparsam yapayim uyumaya direndi🥹
En başta buna dikkat ettim gece lambası şart ve uyudum konuşma kesilir iletişim kurmam gözlerine dahi bakmam oda bakıyor konuşmuyorum uyuyor hemen
bende 6da uyuyabıldım yarım saat 1 saat falan kızım gece uyumadı bı turlu dönüp dönüp duruyor gözleri kızarmıs hala uykuya dırenıyor ne zaman bıtecek bu uykuya dırenme halı acaba
Vallahi bilmiyorum kalkıpta ne yapacaklar uyuyun işte mis gibi 😁
valla ya bi kaç sene sonra okula baslıycaksınız ozaman hıc uyuyamıycaksınız sımdı uyuyun barı daha ne ıstıyonuz uyku için 😂
1,495,192 soru
24,426,374 cevap
352,061 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın