0 oy
135 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,520 puan) tarafından

Cocugum nisanda 4 yas olucak hafta 2 gun oyun grubuna gidiyor 2 gunde anneanne babaanneye gidiyoruz gezmeye ama evdeyken yaramazlik nirvana yani oglumda yazin iyiydi havalarda soguk ve hastalik cok kimi duysam hasta grip . Bu havalarda evdeyken nasil  oyaliyorsunuz bu ara cok aktif oglum 5 dakika oturmuyor 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,441 puan) tarafından

Normal un ve suyu karıştırıp hamur yaptım. Merdane, kurabiye kalıplarını da veriyorum ellerine, oynuyorlar. Akrilik boya var birde, onunla da bir şeyler yapıyoruz ama gözetim altında olmadan vermiyorum, malum🙂 son olarak kes yapıştır yapıyoruz bazen.

Aslında biraz oğlunun ilgi alanına da bağlı. 

Ama hafta içinde zaten bir şeyler yapıyormuş, arada sıkılmasının da bir zararı olmaz. 

önce (7,520 puan) tarafından

Arabalarla oyniyor genelde ama cabuk sıkılıyor sonra bana sariyor mesela atlama diyorum atliyor dün ayagini burkturdu burnunu kanatti  biraz fazla hareketliyiz enerjisini atamiyor bir bakayim canim olmadi oyunlar uydurcaz gecen sene kartondan  parkur falan yapiyorduk arabalariyla oynuyordu 

-Reklam-
0 oy
önce (16,414 puan) tarafından

Benim oğlum da 7 Nisan da 4 yaş olacak ☺️

20 gün var aralarinda canim

0 oy
önce (3,963 puan) tarafından

Şuan ben aspiratörle fırını temizliyorum oğlumda 3.5 yanımda kahve makinasıyla oynuyor çekirdek kahveleri eziyor kızımıda mama sandalyesine oturttum yanımda şarkı dinleyip söyleyip dans edip aşamalarını engelliyorum 😅

Mutfak islerini cok sever kek falan yapariz balik yaparken misir ununa falan bular ama cabuk sıkılır birseyden

önce (3,963 puan) tarafından

Benim oğlumda aşırı hareketli inan yerinde durmaz durursa hastamı oldu diye düşünüyorum 😅 ama kahve makinası Blenderla felan uğraşınca sıkılmıyor yanımda olacak ama yerlerde değil bazen çabuk sıkılır bazen işim biter ama hala oynamak ister bugün sıkılmadı şükür ☺️

0 oy
önce (1,315 puan) tarafından

Çocuğun ilgisi neye yonelikse onları ver elime oynasın benim kızlar aşırı şekilde oyun hamuru boya doktor setleri yemek yapma çay pasta meyve sebzelerle oynamayı severken bazı erkekler LEGO araba tünel yapma böyle basket setleri topu postadan geçirme yada tırmanma duvarı gibi yaparsanız da oyalar baya parkur setleri de yapabilirsiniz   sök tak setleri vb Tamir setleri ile oynamayı sever başkasını kafası sarmaz önüne taş tabak koysanız bakmaz belkide  çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz aslında televizyondan böyle Mario gibi koştuğu videolar vardı adını unuttum  yada renklere göre atliyorlardi o tarz şeyleri erkek çocukları daha çok seviyor bence çevremde gördüklerim böyleydi yani benim kızlar bı yere gittiğimde sikilirlarsa minderi tünel gibi yapiyom üstünde koşa rak aşağıya inmeye çalışıyor . Ben kızlarıma parkur da çok yaparım mesela baya oyalaniuorlar . Kum ve kar da veriyorum oda baya oyalıyor benim çocukları 

Arabalari cok seviyor canim onlarla oynar baya 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
7 cevap 527 göst.

Kategoriler