0 oy
317 göst.
önce Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından

Görümcem Zamanında çok elbisemi istiyordu beğendiysen al senin olsun dedim defalarca. Kendine elbise almıyordu benimkilerden giyiniyordu.  Sonra başka şehire taşındı. Onun düğünlük iki tane elbisesi vardı ee taşındığı şehirde kimse yok tanıdığı bende elbiselerini getir annenin evinde kalsın lazım olduğu zaman giyerim dedim tamam dedi getiririm dedi ve getirdi. Eşimin kuzeninin düğünü olmuştu.. onun getirdiği elbiseyi giydimm. Görümcemin kızı ben çocuğumla ilgilenirken çekmiş beni. Görümcelerim beş tane onların Grubu var oraya atmış  beni görümcem de demiş aa benim elbisemi giymiş yarın da diğer verdiğim elbiseyi giyer demiş bunu gorumcemin kızı bana dedi bugün işte ben seni çekmişim bizimkiler seni beğendi bende gorumcelerimin ne yazdigina baktm böyle yazmıştı üzüldüm yanii. Zamanında az mı elbise verdim ben ona ilk defa ondan elbise istedim.. onda da böyle birşey yazmış 

9 Cevaplar

+3 oy
önce (3,709 puan) tarafından

İyi de kötü birşey dememiş ki aa benim elbisemi giymiş demek kötü mü belki sevindiği için yazdı ne güzel giymiş diye düşünmüştür. Ben kötü bir anlam çıkaramadım

-Reklam-
+2 oy
önce (1,244 puan) tarafından

Ah bacım ahh bide 5 taneymissss 

önce (97 puan) tarafından

Malesef öyle onları ablam gibi görüyorum bir de eşim onları çok seviyor cok bağlılar birbirlerine iki günde bir görüntülü konuşuyorlar ailecek böyle birşey olabilir mi ya mesafeli olmak istiyorum olamıyorum 

+1 oy
önce (4,039 puan) tarafından

Benimde görümcem benle yaşıttı.benden sürekli ısrarla bişeyler alırdı.sadece 1 kere gömlek istedim kendisinden elli kere tembihlemişti leke olmasın dikkat et diye.sonrasında kendimde vermedim almadımda 

İyi yapmışsın 

0 oy
önce (2,149 puan) tarafından

Görümce görmeyim ömrümce 

Size ondan daha çok yakıştıysa kiskanmistir

Evet bana daha çok yakışmıştı söylemişti çok yakışmış ona diye..

0 oy
önce (3,716 puan) tarafından

Genelde birinden elbise kabul ettiğimizde böyle oluyor. Kızlarıma kuzenleri veriyor giysin diye,  giydirince sizin yok mu diyorlar😄😄 kabul etmeyince çok gurur yapıyorsun demişti görümcem😅 boşver canım, takılmaya değmez. Sana ders olsun bir daha giymezsin. Maalesef herşey karşılıklı olmuyor

Değil mi bu ne nankörlük yani.. ilk defa istedim daha da istemem

Kötü yorum yazmamışlar ama görgüsüz gibi benim elbisemi giydi demek çok saçma. Dediğim gibi herkes bir olmuyor 

0 oy
önce (1,334 puan) tarafından

Lisedeyken bir arkadaşımın evine davet edilmiştim. Öyle yemek sohbet muhabbet sırasında odasında takılırken makyaj malzemelerine gözüm kaydı parfümleri falan var. Durumları da iyi çok hoşuma gitmişti🥲 bir tane parfümünü bileğime sıkıp koklamıştım. Sonra bu geldi birden anne diye bağırdı sana kaç kere söyledim eşyalarımı biri gelince ortadan kaldır diye ama gözümün önünde bağırıyor bir yandan da masada duran eşyalarını çekmeceye dolduruyor. Bir daha benimle konuşma diyip çıkıp gittim evden. 2 gün sonra barıştık 🤦🏻‍♀️ 3. Gün benden elbise ayakkabı çanta kombini istemişti. Şimdi bu postu okuyunca aklıma geldi. İnsanlar garip. Bazıları vermez  sadece almak ister bazıları verir ama alınmasını gönülden  istemez 😅  

önce (12,153 puan) tarafından
+1

Ay nasıl barıştın yaaa

önce (2,128 puan) tarafından

Barıştın mı bir de🤦‍♀️

önce (1,334 puan) tarafından

14 15 yaşından bahsediyorum sağlıklı düşünemediğim yıllar 😅

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Ben giymezdim sanırım ya 

Ne olursa olsun adı görümce 

0 oy
önce (315 puan) tarafından

niye uzuluyinki z hee sende zamaninda benimkileri giydin kac yanesini sana verdim lafini ettimmi diye soyleseydin

0 oy
önce (548 puan) tarafından

Ay sirf bu yuzden kimseden bi corap istemem eski yeni demem olani giyerim yoksa da gunluk giyer giderim napiyim 5 gorumceli kocayi cok aradin mi bacim 

önce (3,947 puan) tarafından
+1

Kız sus bizde 5 kız 1 erkek hemde en küçüğümüz erkek 🙈😅😅

Benimde 5 görümcem 3 kaynım var😆😆

Keşke sadece beş görümce olsaydı bende beş görümce dört tane de elti var bende :(( keskeee o ergenlik zamanımda karar verip evlenmeseymisim

önce (3,947 puan) tarafından

Geçmiş olsun 😅 benim erkek kardeşim henüz evli değil sevgilisi var ama bayağı korkuyor gibi zorla tanıştık 1 kere gördüm daha ama evlenirse hepsinin  yersiz olduğunu düşünür çünkü görümcelik yapacağımızı Sanmıyrıum hepimiz bişiler çektiğimiz için karşı tarafada yaşatmayız diye düşünüyorum 🤲

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 165 göst.
0 oy
25 cevap 1,012 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde f&A (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,007 göst.
5 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,858 soru

24,421,085 cevap