0 oy
179 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

evliyim hamdolsun üç senelik eşimin ailesinin benim hayatımı robot gibi muamele etmelerine rağmen (aile içinde ki dostları için ona niye böyle yaptın buna niye böyle yaptın eşimin eski sevgilisini araya sokma haltlarina rağmen).. benim bir eltim var benden büyük annem yaşında kadın doğumunda benim bir talebim dahi olmadan yanımda refaketci durdu destek oldu anaç bir kadın insandir diye düşünmüstum değer vermiştim ama durum öyle olmadı ya benim orucumdan ya da benim dinimden vurdu ya da eşimin yanında benim olduğum ortamda beni kaale bile almadan eşimi evine yemeğe çağırdı aile içinde beni soyutluyor yani ben bunları görünce uzak durdum dururum sen neyin peşindesin kaç yaşına gelmişsin ayıp değil mi şu hareketlerin geçen kandil mesajı attım görüldü yapıp cevap vermemesi durumlarıma bakması yanında ki kızı geçen kandilde yazıp bu kandilde mesaj atmama en sinsi noktaya geliyorum aklınız hayaliniz almaz bunun hafiz evli bir kızı var ben çok severdim ama bu kadarını beklemiyordum dün bana mesaj attı kandil mesajı bende buna karşılık vererek kandilini kutlayıp hamile olduğunu ogrendigimi güzel mesajlar ilettim o da bunun için teşekkür etti bugün benim mesajım duruyor sadece kız o kadar kurnaz ki kendi yazdığı mesajları silmiş sadece benim mesajım kalmış yani ben ona yazdım o bana cevap bile vermedi şekilde bir konuma sokmuş beni o kadar sinirliyim ki yemin ediyorum size anlatamam ya abi insanlar bu kadar kurnaz olmaz ya abi hepimiz dininizdesiniz kapalı insansiniz namaz vs peki bu hareket ller ne ne istiyorsunuz neyin pesindesiniz

3 Cevaplar

+1 oy
önce (238 puan) tarafından

Eltide ne ayol kıçımın kenarı samimiyetim bile yoktur hatta numarası bile yoktur rehberimde okadar umursamam yani😉

önce (22 puan) tarafından

En guzelini diyorsun valla helal olsun sana ben o kadar ***** biriyim ki işte satım saff

Bende heryerden gözledim onları eşimden sebep bilemiyorum ki numaralarını abisinden korkuyor sıkıntı yaşamasını istemiyorum yoksa hepsinden uzağım bakma gorumcelerde aynı hepsi yani

-Reklam-
0 oy
önce (1,471 puan) tarafından

Birileri onlara karşı size iftira atmış olma olasılığı yok mu ? Belki ortada bir yanlış anlaşılma vardır ve hepsi sana cephe almıştır . Olur mu olur yani 

Ne gibi olabilir Allah aşkına emziriyorum sürekli eltim oruç tut oruç tut ben tesettürlü biriyim emzirdigim için orucumu tutamıyorum nasipse başlayacağım inşAllah ancak kızından örnek vererek bana bu şekilde gelmesi ne kadar sağlıklı bir düşüncedir bir cümle kuruyorum olabilir ben yanlış biliyorum sen beni aydınlatırsın bana kalkıp kahkaha atarak dinimiz böyle diyemezsin.. sen tercihimi kilamadim derken ben seni olgunlukla birşey olmaz nasipse o kadar kılmışsin Rabbim kabul etsin diye bir anlayış gösterirken sen bu kadar sinsilik yapmazsın neyin oesindesin benden ne istiyorsun yani benim anne babam ayrı kardeşim elhamdülillah dedim babaanne büyüttü beni bu insanlar benim yanımda kimse olmadığı için bu kadar sinsilik ve omurgasizlik derdindeler çok sinirliyim ya nasıl ağladım ben bu kadar sinsi olamam sadece sağol diye kendime kızıyorum 

önce (1,471 puan) tarafından

Hmm o zaman kalpleri kötü maalesef canım , bu tarz insanlara ters konuşmazsan eğer bu şekilde devam ederler sen artık mesafeni koy ve açık konuş onlara karşı . Bir söz vardır "Parayla imanin kimde olduğunu bilemezsin" diye . O yüzden her namaz kılanı Hacı , her içki içeni gavur sanma .(alkolü güzelleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın) Verdiğim örnek daha net anlaşılır olsun diye söylüyorum 

Hayır banada sormuyor bir sorun mu var vs diye biliyor musun en çok utandigim nokta şu oldu iyi ki de eşim o gün yanımdaydı sofrasayiz balık yiyoruz kızının bebeginin doğum günün eşimle birlikte bez alıp gönderdik adresine kızı bana yazdı teşekkür etti esi de aşımı arayio teşekkür etti sofrada konu açıldı eşim durumu anlattı mesela eşimle irtibata girip ona teşekkür ediyor biz evliyiz eşim tek değil sonuçta eşim kaç kere diyor ki .... Fikir verdi destek oldu o şekilde yaptık diye kadın hala teşekkürunu eşime yapitor eve csgiriyor sofrada yanında oturuyorum eşimle göz teması görerek onu çağırıyor yenge senin derdin ne o kadar utandım şoka girdim sana anlatamam düşünsene sana böyle yapılsa 

0 oy
önce (319 puan) tarafından

Yani seni bu kadar üzüyorlarsa neden görüşüyorsun ki? Kendi kendini boşuna strese sokmaya değer mi gerçekten

Çok doğru dedin doğru düzgün görüşmüyorum ki evine gittigim yok davet ettim kaç kere bahane yapıp gelmeyen bir kadindir yani.. ama bana bu şekilde konuşulması bana çok yanlış geldi yani 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 459 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
69 cevap 2,255 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,910 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 701 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,165 soru

24,426,053 cevap