Kızım çay döktü bende çamaşır suyuyla çıkarayım derken bu hale geldi kızım sıctıiiii ben sıvadım resmen nasıl düzelir kızlar fikir verin
Maalesef öldürmüşsün halıyı aşkım Allah rahmet eylesin 🥲 çamaşır suyu rengini sarartmış kurtarmak imkansız
Kız ne siktiysam kuruyunca sarı sarı çıktı üstten parlatıcı dışında herşeyi denedim en son sicarimmmm halisina ve diyip çamaşır suyu koydum mutfak halisina kızım yağ döktü holun halisina eşim kustu bunada çay ee bide kaynana olunca ben bi gaza geldim dok babam dok 🤣🤣🤣
Kaynana kalmaya mı geldi Nur 🥲
Kız 4 5 gündür bende ya 🤯
Öff sen ne silmişsindir o halıyı o sinirle 😂
Halının hâlinden belli değil mi 🤣🤣🤣🤣
Çay dökülmesinde tek çare peçete yada havlu bezle bastırıp çektircen
Sonra makine parlatıcı ile silecen. Eğer çok döküldüyse hiç dokunmadan yıkamaya verecen
Çamaşır suyu varsa geri duzelmez ki
Çay döküldüğü gibi kuru havlu basacaktin o emecekti sonrada parlatıcı döküp silecektin geçmiş olsun 🤭
Yok bundan sonra asla çıkmaz Nur en iysii her yeri çamaşır suyuyla sil halı sarıya dönsün komple yenilik getir mutfağına
Kız ne mutfağı 6m oturma odası halısı
Önce bir ver yıkamaya dene . Belki çayla karışınca öyle olmuştur
İnşallah aşkım inşallah kopurtup yıkayım bir bakalım altı jel halinin altında bişey yok olsa da siyah görünmüyor da
Camaşır suyu herşeyi berbat yapıyoru canım ya işte oluyor böyle aksilikler bizde yapıyoruz daha berbat oluyor bilemedimki kaynanam bulaşık makinesi tableti degilde neydi öbür kullanılan unutum onla cıkıyor dediydi sanki biz önce bu arada peçete yada ıslak mendil alırdık İlk şeyini :)
Çamaşır suyu lekesi de çıkar mı ki onla
Baştan olcaktı canım 🤦♀️
Ahh niye çamaşır suyu döktünya tüh koyu halı parlatıcı deneseydin keşke döküldügünde
Aşkım evde yoktu ne denediysem çıkmayınca bende bir hırs yaptım ama sonucu bu
Kötü olmuş boş ver saglık olsun evde bulundur koy bi köşeye bimden alıyorum bende mutlaka bulundurmaya çalışıyorum
Canım bilmiyromusn halıda siyahlik var tabiyikide çamaşır suyu bu hale getirir mesela sade beyaz olsaydı açılırdı ama renkli halın kızın deilde sen içine biraz sıçmışn sanki😂
Bencede o garibim sadece çay döktü 😁
Geçmişler olsun bacimsu. Kader yoldaşı bende de var senin halinin. 🤣
Ee çıkmadı mı 😭😭
Yenisini alcan nucuum bu ölmüş
Abla buda yeni 4 ay önce aldım 😁😁 kumaş boyası kurtarir mi acaba
Hiç uğraşma çıkmaz.üstüne halı örtüsü al.bende örtü seriyorum halıdan farkı yok
Kız oda halı fiyatında halı alırım daha iyi buranın halısı yün beyaz çocuk çok kirletiyor diye bunu aldım 4 ay önce bunuda ben batirdim
İyi bir halı yıkamacıya ver, kurtarırsa onlar kurtarır
Kurtarır mı dersin kız ona göre vereyim çamaşır suyu lekesi bu
Valla onu bilemem, ama arayıp sorun. Benim halıma çay dökülmüştü ve yengem bir anda sildi, halım kuruduğunda kiri kustu . Kaç kere sildim geçmedi ama yıkamasa temizlendi
Kız niye çamaşır suyu sürdünn yaaa bulaşık parlatıcısı döküyorum ben böyle durumlarda
Aşko evde yoktu bide her kafadan bir ses evin her yeri b.k götürüyor tek başıma uğraşıyorum sinirden bir anda yaptım
Halı yıkama falan geçirir belki bilemedim çok kötü olmuş ya
Pek kurtarılacağını sanmıyorum gitmiş halı
Deme öyle deme ağlarım
Halı yıkamaya yolla kimyasalla çıkar belki
Deneyim bi inşallah çıkar
Bulaşık parlatıcı canım dök sil bende geçen çay döktüm çıkardı hemen halımda sizinki gibi açık renkti
Aşkım bu çamaşır suyu lekesi ama
Aaaa o zaman çiçeğim yapacak hiç bir şey yok geçmez o leke kalır can sağlığı olsun üstüne çok güzel hali örtüleri var koltuğuna falan rengi uyanı alsan daha güzel olur bende öyle yaptım hem halım temiz kalıyor hemde daha pratik
Çay dökünce bulaşık Makinesi parlatıcısiyla temizlersen çıkar
O geçti artık çamaşır suyu lekesi bu
Sıvadık tan sonrasına çözüm yok 🤣 gittiği yere kadar böyle kullan bende geçende bulaşık Makinesina çamaşır suyu koyarken halıya akitmisim 😤😤😤😤 gördükçe bir sinirleniyom ama kullanırım böyle gittiği yere kadar
Kız bunu yeni aldım ya 😭
Bu halı ölmüş bu saatten sonra ölüyü diriltmek için uğraşmaktan başka bişey olmaz :D Çamaşır suyunun beyazlattigi yada sararttigi birşeyi nasıl eski haline getireceksiniz ki ?
Balkona falan kullanılır göze çok batmazsa.
Balkonun küçük 6 m bu hâli
Naptın bacı sen 😂
Kaynananin kafasını çamaşır suyuna sokmamak için halimi feda ettim sanırım ama değmez keşke ötekini yapsaydım 😁😁
İmkansız benim mutfak halimda böyle kızım salça degdirmisti çamaşır suyuyla silmiştim çıktı gibiydi kuruyunca sarardı şimdi öyle kullanıyorum malesef gecmiyo benimkide kahve pembe karışımlı bı halı o değen yerler sarı duruyor kaç kere yikamaciya verdim kendim yıkadım orası geçmedi aslagene senin bir yer benim 3 tane farklı yer de sarılık
Kurtarman mümkün değil çamaşır suyu rengini açmş
Kumaş boyasıyla?
Halıya nasıl uygulanır bilmiyorum siyah pantolonumu kaynamıştım boyayla
Nur neden camasir suyu halinin rengi solmus
Parlatici dokseydin yada sirke
O an evde yoktu sinirlerim bozuldu çıkmayınca bir anlık gaflet mi diyim ne diyim bilmiyorum
Beyaz bez koysaydin altina ustune cayi celerdi
1,496,556 soru
24,447,096 cevap
353,722 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın