0 oy
398 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından

Selamünaleyküm Herkese iyi hafta sonları dilerim ama Benim hafta sonum Daha başlamadan zehir oldu kimseye anlatamadığım için sizinle burada paylaşmak istedim Yoksa çatlayacağım sinirden üzüntüden eşimle ne zaman pazara gitmeye kalksak cebinde mutlaka pazar parası olmuyor bir gün öncesinden Hatta bir hafta öncesinden Söylememe rağmen pazar parasını cebine koymuyor karttan çekip benim elimdeki 200-300 Hatta 100 lira harçlığa güvenip sürekli sende vardır zaten diyerek kendisi pazar parasını cebine koymuyor ta Yıllardır böyle zaten pazara çok nadir giderim bu huyunu bildiğim için genelde Manavdan alırım kendisi zaten her şeye maddi durumu yetebilecekken cimri kısmık birisi ne kadar zor onu idare ettiğimi bilemezsiniz ve bugün de dün akşam Söylememe rağmen dışarı çıktık pazara gitmek için yine benim elimdeki 3 kuruş Hatta 300 tl'ye Güvendi Çünkü 300 TL elimde nakit para vardı başka yoktu o da cebimde duruyordu yani belki Acil nakit bir şey İhtiyaç olursa diye Ben de artık patladım sokağın ortasında ağzıma gelen her şeyi söyledim sen nasıl bir insansın dedim sana yıllardır söylemiyor muyum dedim bir pazar parasını bir erkek cebine koyup dedim eşini çocuğunu alıp pazara gidemez mi Sen nasıl bir insansın dedim O da Beğenmiyorsan s******git dedi bana Ben de eğer gidersem bir daha geri dönmem Ben gittiğim zaman da iyi olabileceğini düşünme sakın Seni benden başka kimse bu zamana kadar idare etmezdi dedim o zaman Ara anneni babanı ben bunu istemiyorum de dedi bana Sonra Hem suçlu olup Bir de güçlü olmaya çalışıp çocuğu da yanına alıp parka gitti Peşimden gelme seninle pazara falan gitmiyorum diyerek beni orada öylece bıraktı haklı olduğumu bildiği halde her seferinde Söylememe rağmen yapmadığı halde yine beni suçlu gibi gösterip çocuğu alıp parka gitti Ben de bıraktım eve geldim pazara falan gitmedim şimdi Sizce kim haklı kim haksız bir değil iki değil her ne zaman pazara gitmeye kalksam aynı şeyi yapıyor dün akşam söyledim dedim bak cebine pazar paranı ayarla dedim Dün akşam dışarıya çıkacaktı Tamam dedi hep tamam diyor ama hiçbir şey yapmıyor sorumluluk almıyor sürekli evdeki kadın halleder sürekli benim Cebimdeki üç kuruşa güveniyor bıktım ya ağladım sinirden çıktım eve geldim şimdi eve gelecek Allah bilir ne kavgalar çıkaracak Belki de şiddet uygulayacak biliyorum çünkü huyunu bazen İnceldiği yerden kopsun artık diyorum sonra kafamı bir kaldırıyorum oğlum gözümün önüne geliyor sabretmeye çalışıyorum

15 Cevaplar

+3 oy
önce (6,085 puan) tarafından

Sen haksızsın 

önce (137 puan) tarafından

Neden? Onuda yazsaydınız keşke 

önce (6,085 puan) tarafından
+3

O adamı çektiğin için. Adam sana para vermiyor çocuğunun yanında annesine küfür ediyor ve sen hâlâ oğlum için diyorsun. Türkiye de boşanmalar bu kadar memleket meselesi haline getirilmese keşke. Evlenmek zor olmalı boşanmak değil. İki anlaşamayan birbirini sevmeyen insan niye aynı çatı altında kalsın ki. Hiçbir çocukda böyle bir aileyle büyümek istemez. 

Haklısınız diyecek birseyim yok lanet olası bu bizim ailesel kültürel baskilarimiz yüzünden boşanmayı hemen kafaya koyup yapamıyoruz 

-Reklam-
0 oy
önce (33,461 puan) tarafından

Ailen arkandaysa vur tekmeyi gitsin kimse onun saçma sapan hareketlerini çekmek zorunda değil 

0 oy
önce (9,178 puan) tarafından

Aynı benim babamda böyle ve maalesef dehismiyorlar canım 36 senelik evliler düşün. İmkanın varsa ayrıl bir çocuktan fazla yapma sakın. Ayrıca paran olduğunu söyleme 

0 oy
önce (1,727 puan) tarafından

Ayy ben ne okudum Rabbim yardımcın olsun cok zor bir durum senden para istemesi tuhaf cok sey varda yazilacak ama neyse sen keyfine bak dua et kalbini guzel tut 

0 oy
önce (8,607 puan) tarafından

300 tl ile ne alacak. Para almıyorsa nasıl alışveriş yapacak dilenmeyi mi düşünüyor. 

Dedim 300 tlye ne veriyorlar neden paranı çekmedin sana soylemedimmi dedim ama yok benden kötüsü olmadi kavga laf söz bıktım 

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Aleykümselam Eşinden Pazar parası alıp tek gitsen yada daha evden çıkmadan ben yanımda çanta mı yada başka bişey almıyorum haberin olsun desen çare olmaz mı sen haklısın Allah sabır versin 

Pazar parasını bile istediğimde en fazla 400 belki 500 verir onuda yine bin defa söyleyerek bide çocukla zor oluyor dedim beraber gidek her normal aile gibi ama yok oda haram 

0 oy
önce (180 puan) tarafından

sen haksızsn canım madem öyle bir eşin var liste yapıp vereceksin eline bunlar alınacak diye gitsin bakalım 400 e alabiliyor mu bir iki defa öyle yap getirmiyorsa da evde bişey yapma tabiki çocuğunu doyur kendini de aç birakma maksat birşeylerin farkına varsın ha ona rağmen duzelmiyorsa ailen de arkandaysa ömür kısa böyle insanlarla tüketme derim 

0 oy
önce (6,409 puan) tarafından

Sorumsuz erkek nerdeyse en çekilmezi. Çevremde var böyle bir iki adam 50 yaşında ama hala 75 yaşındaki babasının eline bakıyor  babası yönetiyor daha evini 

Bence böyle alışmış bu adam daha ilk günden görmüş senin evi çekip çevireceğini . Sende o anlamaz die herşeye atlayıp yaptıysan şimdide ceremesini çekiyorsun. İki seçenek var ya boşayacan yada her işten elini çekecen

0 oy
önce (1,340 puan) tarafından

Sen gıtmesen şunlar şunlar eksık bı lıste yap gönder alsın ben hıc gıtmem hep esımı gonderırım 

0 oy
önce (1,340 puan) tarafından

Sen gıtmesen şunlar şunlar eksık bı lıste yap gönder alsın ben hıc gıtmem hep esımı gonderırım . 

0 oy
önce (534 puan) tarafından

Bacım mesele pazara gelinceye kadar bin tane farklı şey var. Sana git diyen bir adamın evine mi döndün yine? 

Öyleyse bunları yaşamayı hak ediyorsun çünkü adam da ne olursa olsun senin bir yere gitmeyeceğini biliyor.

0 oy
önce (757 puan) tarafından

Sen haklısın

0 oy
önce (7,277 puan) tarafından

Sen haksizsin niye çekiyorsun yazık değil mj o çocuğa iyilik etmiyorsun gözünde önünde kavga etmişsiniz . Belki şiddet de uyguluyor sana onun gözü önünde. 300 liraya ne alacak pazardan acaba ??

0 oy
önce (333 puan) tarafından

Baba evine gitmek zor bunu biliyor ve senin gitmeyeceğini düşünüyor o yüzden git diyor. Evde lafını dayağın yemek zorunda değilsin git sende bosan demiyorum gideceğini bilsin

Çok Pazar manav diye tutturmayin eline listeyi verin gidip alsın baktınız almıyor oh mis ne güzel yemek yapmazsınız illaki soracak ne yemek diye sizde aldıklarınla zıkkımın kökünü yaptım dersin

Birde alistirmissin bacım haksız sensin yanlış yapmissin

0 oy
önce (113 puan) tarafından

Haksızsın neden biliyor musun. Cebındekı yuz ıkıyuz 300 liradan haberi var. Benim eşim bendeki paranın ne kadar oldugunu bilmez ama param oldugunu bılır. Derım kı evet bende para var ama sana yada eve harcayacak degıl Allah korusun hastalıkta kullanmaya. Veee sen almıssın hep o paraya almıssın adam tabi almaz   . Almayacaktın sofraya da o ne aldıysa onu koyacaktın sen al ben yapayım dıyeceksın . Mesala ne aldı domates mı pılav domates e nerde yemek dolabı göstereceksın et alırsan et yaparım sebze alırsan sebze. Sen ne alırsan ben onu getırıeım ben calısmıyorum nerden alayım dıyeceksın. 

Dediğinizi bir yaptım iki yaptım ama bende insanım canım sebze meyve et cekiyor mecbur alalım al diyorum ayrıca verdiği para zaten ne kadar ki bilmemesi mümkün değil öyle çok para vermiyor bana onuda binde bi

önce (113 puan) tarafından

Binde nir verdigi parayı da ona harcıyorsun al kendıne mesala şal bak bunu aldım de. Bacım sen yedırmıssın. Erkek ya o alacak al cocugunla ye iç ama eve gelınce bak bos dolap de almayacak mı o zman da almazsa daha ne işin var adamla 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 376 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 798 göst.
4 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gökce kambur (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 890 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,649 göst.