0 oy
147 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (57 puan) tarafından

Yakın zamanda bu aşıyı yaptıran varmı kızlar hastanedemi yapışıyor sağlık ocağında mı kendimiz mi alıyoruz ücreti nekadar acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(6,684 puan) tarafından

Yani 2800 yada 3700 civarında 

-Reklam-
0 oy
(1,721 puan) tarafından

Bende yaptırıcam ama daha da fırsat bulamadım bi birisi hasta oluyor, bi diğeri

(4,124 puan) tarafından

Aynı durumdayım 😅 biri 3.5 yaşında biri 7. 5 aylık tam diyorum iyileşsinler yapayım ama denk gelmiyor eczacımız hasta olsada yapılır ama hasta olmasa daha iyi dedi birde oğlum bir kere hasta değildi aşı yaptırdık meğer yeni başlıyormuş haberimiz yok aşıdan sonra feci kötüledi korkuyorum 🤦🏻‍♀️

(1,721 puan) tarafından

Benm biri 6 aylık diğeri 5 yaşında. Büyük zaten ay da bi sefer ağır grip oluyor ateş istifra kendini zor toparlıyor çocuk sonra yine hasta. 

Aşı kesin ateş yapıyormu korktum şimdi

(4,124 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşallah benimde iki. Çocuğumda bronşiolit oluyor küçük kızım 1 kere yattı 1 kere evde tedavi oldu oğlum sürekli hava kullanıuor zaten 🤦🏻‍♀️ şimdi iki çocuğumunda burnu akmaya başladı stres sardı beni bakalım 🤦🏻‍♀️

Valla yapıyor diyende var yapmıyor diyende bende bilmiyorum oğluma ha bugün ha yarın diye diye bu güne geldik birde benim halam menenjitten vefat etti kayınvalidemde geçirmiş 1 kere o yüzden korkuyorum her ne kadar kalıtsal olmasada.. Birde oğlum 1.5 yaşında havale geçirdi o da korkutuyor alakası olmasada

(1,721 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. benim oğlumda o yaşlardaydı havale geçirdiğinde.

Son zamanlarda sürekli önüme çıkıyor bu menenjit hastalığı yaptırmak istiyorum bende ama nasıp.

Kaç yaşındaydı halanız, mekanı cennet olsun.

(4,124 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲benimde aşı hep karşıma çıkıyor ilgilenmek istemiyorum aslında çünkü çocuğum havale geçirmeden önce karşıma hep havale geçiren çocuğa nasıl müdahale edilir videoları çıkıyırdu bende açıp izledikçe daha çok çıkıyordu en sonu oğlum havale geçirdi şimdi kötü birşey gördüğümde bakmadan geçmek istiyorum ama bu var olduğu gerçeğini değiştirmez psikolojik olarak korkuyorum sadece. 44 yaşında vefat etti Allah razı olsun 🤲🤲

0 oy
(494 puan) tarafından

29unda bızde yaptırcaz rotavirüs aşısı ile eczanedn alıp sağlık ocagındakı hemsıre yapıyor 

0 oy
tarafından

Ben doktoruna kontrole götürdüğümde yaptırmıştım geçen ayın başında 2600 falandı fiyatı. Sağlık ocakları vurmuyor menenjit aşısını yapmaları yasaklanmış sağlık bakanlığı tarafından. 

(1,721 puan) tarafından

Çocuk doktorunda sağlık ocağında yapılıyor demişti bana, ee kim yapacak bu aşıyı.

Niye yasaklanmış ki

tarafından

Ateş yapan bir aşı olduğu için o riski göze almıyorlar 

(1,721 puan) tarafından

Kesin ateş yapıyormu bi ihtimal mi, öyleyse eğer ikisinede aynı zamanda yaptıramam. 6 aylık çünkü birisi

tarafından

Çok hafif de olsa yapıyor iki kızımda da calpol kullandım menenjit aşısından sonra. Siz doktorunuza sorun sakıncası yoksa yaptırırsınız

0 oy
(9,993 puan) tarafından

güncel fiyatı bilmiyorum, alıyorsun ya çocuk doktoru yapıyor ya da sopalık ocağı 

0 oy
(4,613 puan) tarafından

Sağlık ocağı yapıyor yapmazsa bazı hastanelerde bazı doktorlar yapıyor aşıyı doktor yazıyor hangi ay ne vurulacak dıye takvim oluşturuyor aşıyı eczaneden buz küpleri içinde alıp götürüyorsnz fiyatlar 2400 üstü idi en son tek doz

0 oy
(15,449 puan) tarafından

Eczaneden alip sağlık ocağında yapılıyor 3 buçuktu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 901 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde M. Nur (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 382 göst.
0 oy
5 cevap 252 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu