0 oy
239 göst.
önce Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından

Sinirden gece uyuyamadim. Dun aksam avmye gittik esim ben oglum. Cikista bir kopek vardi. Boyle herkesin ustune ustine gelen kopekler olur ya sirnasik oyle bir kopek. Onumuzden cikan 2 kadin 2 adam kadinlardan biri ayyy git dedi kacti digeri sevdi oksadi montunu yalatti felan. Sonra kopek bana geldi. Saldiri kovalamadikca korkmam ben. Ama elimde oglumun balonu vardi. Ona yanasti hopladi almaya calisiyor felan. Ben aaa o yicek fan degil git hadi fean diyorum. Kopek ustume atlamaya calisiyor. O arada ogluma yanasti. Ogluma yanasinca da esim kopegi itekledi. Azonce seven kadin napiyon sen yaa diye cikisti bize. Esim ustumuze cikiyo ya dedi. O da bir can niye itiyosun insallah birgun senin cocugun dayak yer  dedi. Bu sefer ben atildim. Cocugu ne karistiriyorsun diye. Ne var bunda kopek ustune mi atlasin dedim. Sktir git dedi bana. Terbiyesiz sen defol git surdan belani arama aksam aksam dedim. Yurudum. Daha arkamdan bagiriyo insallah cocugunu da oyle yaparlar. Seni doverler insallah tam da bu cocuga dedigin aklina gelir ozaman dedim bilip bilmeden atladin ordan dedim. Esim cekti goturdu. Ben kopege dokunmadim bile. Dokunam da. Hele hele vurup itme hic olmaz canini yakmam soz konusi bile degil. esim de dovmedi iteledi cocuga gelince. Kopek bu sonucta napcagi belli olmaz. Cocuk da kendini koruyamaz ki. Gerizekali kadin sinirlerimi ziplatti gece gece uykularim bile kacti. Dayak yesinmis oglum. 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (1,980 puan) tarafından

KKeşke hiç muhatap olmasaydınız kadınla. Hayvanlara az zarar gelince aslan kesilirler ama hayvanlar çocukları parçalayınca suspus olurlar. 

önce (265 puan) tarafından

Aynisini esim de dedi ne muhattap oluyosun dengesizin biri belli anlayip donlemeden atladi iste dedi ben de Cocugu karistirinca dayanamadim dedim. Orda cocugu isirsa yiksa  giki cikmaz boylelerinin dedim. O duyarli biz caniyiz  artik. 

önce (1,980 puan) tarafından

Bunların hayvan sevgisi bana samimi gelmiyor. Takma kafana boşver canım 

-Reklam-
+2 oy
önce (82 puan) tarafından

Aklıma 2 yaşında ki çocuğu köpeklerin yediği geldi ve ben köpek seven biri değilim zarar da vermem hoşlanmam da 

Sende haklısın dostum bi kendini bilmezin lafına bakma boşver 

0 oy
önce (12,757 puan) tarafından

Geçen başka bir posta da yazdım. İnsan sevmeyen hayvan sevmesin bir zahmet ya. Terbiyesiz kadın. 

Sana bunları söyleyip çocuğun hakkında böyle düşündükten sonra ne anlamı kalıyor onun hayvan sevgisinin. Önce insanları sevelim, saygısızlık etmeyelim.. hayvan sevgisi kendiliğinden gelir zaten..

Okadar haklisiniz ki. Ben de ayni dusuncedeyim. Hicbir canliya bilerek isteyerek zarar da vermem verdirmem de. Ama soz konusu 4 yasinda cocuk kendini bile koruyamaz ki. Hayvanlari da cok sever sarilmak felan ister cogu zaman canlari yanar senin de canini yakarlar. Canini yakmadan sev dlye ona bile oyle ogretiyorim ama hanfendiye zamaninda insana saygi sevgi bu ogretilmemis sanirim. Anlayip dinlemeden atladi olaya kadin. 

0 oy
önce (35,594 puan) tarafından

Ağzının ortasına 2 tane yapıştıramadin mi böyle m.llar ondan anlar anca ha.yvan sevgisi o bu diye kafayı yemiş insanlardan daha önemli tutan asalakk tabiki hayvan da önemli ama zarar mı versin bize kendimizi savunmayalim mi napalim 

Aslinda hak etti de esler girdi araya onun esi onu tuttu goturdu. Benim esim beni tuttu goturdu. Muhattap bile olma sunla akilli bisey olsa cocuga oyle seylermi der dedi. O kopek orda cocugu isirsa yiksa bisey yapsa hanfendi rahat etcekti. Dedigin gibi onlar istedigini  yapsin. Biz savunmayalim colugu cocugu. Haberlerde goruyoruz kac kopek kac cocuga zarar verdi. Durduk yere bisey yapsak neyse dicem. Ama vurmadi bile esim ustunden gitsin cocugun diye iteledi. Ben dokunmadim bile zaten ama. Kadin oglumla bana sicradi. Hadsiz

0 oy
önce (648 puan) tarafından

Keşke şu gotlerini birazda sokaktaki çocuklar için tacize tecavüze uğrayan çocuklar için yirtsalar hayvana tabiki de sevgimiz var ama bir çocuğa beddua ne demek ya

Aaa cocuga beddua eden onlari dusunur mu? Onlardan prim yapamaz cunku bundan yapar duyar kasarak. Bari onu da anlayip dinleyerek yapslar

0 oy
önce (1,959 puan) tarafından

Kadına noluyor acaba köpeği dövdünüz sanki ya insan geriliyor ya çocuklara bişey olsa nolcak töbe yarabbim :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
0 oy
18 cevap 541 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enise diken (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,099 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
28 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu