Sütüm az diye mama berdim ama cok degik gunde 1 2 defa oglum meme istemiyor artik napcam ya alisirmi gene 4 aylik olcak yarin
ayakta emzir, yatarak emzir. bebeği zorlama. bu ayda meme reddi biraz normal sabır istiyor
tommee tippe ben kullanmadım bunu ama iyi diyorlar
Sumisali bacım ben hiç biberon vermedim 2 aydır meme reddi yapıyor büyük kızıma emzik bile vermedim o da 2 hafta meme reddi yaptı kendini suçlama
Aynn philips avent biberon da iyi diyorlar
avent benim kızımda meme reddi yaptı 🤦🏼♀️
ama dediğin gibi hiçbir şekilde biberon veya emzik almayan bebeklerde de meme reddi olabiliyor.
ben emzirme sonrası veriyordum biberonla sağdığım sütleri, aslında yarı tok oluyordu buna rağmen oldu meme reddi. 2 ay kadar hep ayakta emzirdim sonrasında 🤦🏼♀️
Yrin bi bakiyim sczaneden kizkar sagolun🪻
Ben bebeğim 4.5 aylık 2 aydır böyle yapıyor uyuttuktan sonra uyurken süt veriyorum alıyor ve uyanır uyanmaz süt verdiğimde alıyor sadece 2 aydır perişan oldum resmen :( bazen de bebeğim sırt üstü uzanırken üstüne eğilip öyle emziriyorum yoksa öbür türlü almıyor bir de bu ayda zaten meme reddi var birçok bebek bu ayda bırakıyor zaten ama merak etme 1-2 haft sürüyor normalde benim çok uzun sürdü
Bende oyke karanlik odaya goturuyorm anca aliyor yada uykuluysa
Bende 20 gün kadar verdim mama çok gazlı diye mamada gazını rahat çıkartıyordu memede gaz bombasına dönüyordu çocuk o yüzden memeyi istemiyordu mamayı tamamen kestim mamaya devam edersen memeyi bırakması istememesi çok normal canım mama verme hiç
Ah ah nurcum bebislefimiz ayni dmi senle🥰kiz biliyosun yeme sorunum vardi tam beslenemiyirdum sutum yetmiyordu ek olsun istedim yiksa verirmiydim:(
Kız olsun su icsen süt olur benim de 1 ay doğru düzgün sütüm gelmez kızımda da öyle oldu ondan verdim mama hemde gazına çok iyi geliyordu. Sen benden 1 2 hafta önce dogurdun aşkım 😁 boyu kilosu iyimi . Birde 4.ay meme reddi ayı ya mamayı kesin kes
Asko yarin tam 4 ay oliyir insallah ,vala ne bilim benm yuzumden ac kalmasin istedim yarin izleme gidicez bklm ne kadar olmus ama gozumde boyu uzamiş sankim ,siz nerde sunnet etceniz canm.bugun ozsl klinikle gorustum lokal anestezi ile genel cerrahi edefrim dedi bklm ,devlete sorduk tam uyutuyormus bende istemiyorum oyke lokal daha saglikli hafta ici gidip bi konjscaz
4. Ay atağı yaşıyordur canım bu dönemde meme reddi ve iştah azalması çok normal. Benim göğsümü boşaltamadı kızım sağarak veriyorum biberonu bile istemediği oldu çok defa
Anladim canim insalkah bizimde oykedir
4.cu ayda ret ediyolar ama pes etme bı sure sonra tekrar ister sen zorlada olsa emzirmeye çalış ayakta şarkı felan söyle bı damla süt mamayla bir değil ne çekse kardir
Yok canm surekli veriyorum uykukuyke. Veya karanlikta aliyor bklm
1,495,805 soru
24,435,920 cevap
352,885 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın