Selamlar,
Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum 🤗
Çizgi film sever misiniz? Mesela scooby-doo, maşa ile koca ayı, şirinler, bugs-buny ve niceleri, izlemeyi çok severim. Gerçi çocuklar olduktan sonra çok nadir, arada izlerim. Çizgi film ve animosyon izlediğimi görünce, eşim bir tuhaf bakıyor 🙂↔️
Siz de izler misiniz yoksa çocukça mı geliyor?
Yooo bende severek izliyorum cocuklarla sinema günü yapıp birlikte izleriz ben çok severim çizgi film.
Bu sinema gününü yapmak için iple çekiyorum,daha ufak benim yavru kurtlar 😊
Benimkiler de çok büyük sayılmazlar ama küçük 4 olacak büyük 6 olacak ama çok keyifli oluyor 🤣🤭 birde büyük oğlum yorum yaparak izliyor babaannesi kılıklı cook gülüyoruz
Ahaha😅 Bir iki yıla benimkiler de izleme yaşına gelir o zaman.
@Karadenizin incisi benimkiler de biri 6 olacak biri 4 bizde sinema günü yapıyoruz keyifli oluyor ☺️
Evet çok severim bnm eşim de öyle 🤣masayı sevmem de animasyon severim yani
Maşayı benim çocuklara hiç açmadım, asla açmam da, ama ben izlerim😅
Eşimi işe gönderip izliyorum bende 🤣 bazen beraber izliyoruz niye çocukça olsun
Benim eşim biraz ağır abi😊 Göz ucuyla bakar ama benim gibi çayını, çerezini alıp özel hazırlık yapmaz 😅
40 yaşındayım animasyona bayılıyorum. Çizgifilmde de;
Foster'in hayali dostlar mekanı
Sürekli dizi
Gumball
Adventure time
Severim bunları. Daha var da aklıma gelmedi
Bu gibi çizgi filmler zaten, bence büyüklere daha çok hitap ediyor 😊
Bende fırsat buldukça kızımla izlerim
Bazen oturup beraber izleriz, ama böyle tam anlamıyla olması için benimkilerin biraz büyümesi lazım 🙂
Saçma dizilerden daha iyi
Çok haklısın. Çizgi film senaryoları, dizi senaryılarından daha yaratıcı.
Aynen öyle
Valla ben gündüz kuşağı programlarını izleyeceğime çizgi film izlerim daha iyi. Ki zaten bütün gün çizgi film kanalları açık tv de. 😀
Gündüz kuşağı dalga geçmek için azıcık izlenir ama dediğin gibi çizgi film izlemek daha iyi.
Dalga geçmek için bile tahammülüm yok insanları ***** yerine koyuyorlar. Hepsi düzmece senaryo.
Bende her sabah bez bebek Selena izlerim çokta severim çizgi filmde severim çocuklar açınca bende oturup izlerim benimde eşim tuhaf bakar hatta bazen büyümedin falan der ama kim ne derse desin banane 😁
Aaa bak onlar da güzel😅 İnsanın beynini çok yormayacak aynı zamanda sıkmayacak şeyler izlemesi, bir nevi dejarj olma yöntemi bence.
Evet ya öyle gerçekten 😁 ne yapalım evde otur otur da olmuyor bazen TV izlemek hakkımız
45 yaşına giricem bende severim geçen ay ailecek sinemaya animasyon seyretmeye gittik arada evde de açıp hep birlikte bakarız
Çok güzel etkinlik. Benim çocuklar büyüyünce belki böyle yaparız.
Oğlum küçük onu bıraktık kızım 15 yaşında eşim kızım ve ben beraber gittik arada böyle şeyler yapıyoruz
Aa yaşı çok iyi, tam beraber bir şeyler yapmalık yaş.
yooo çok severim 😂 hatta en en sevdiğim sailormoon her bölümünü 50 kere izlemişimdir filmlerini izledim, mangalarını okudum.
Ay bunu çok seviyordum. Ablamla hep izlerdik.
kızımla birlikte izlemeyi bekliyorum 😍
Ben çok severim çizgi film ve animasyon özellikle. Shrek, Madagascar, Kayıp Balık Nemo ve en ennnn sevdiğim The Lion King❤️❤️ daha saymayı unuttuğum bir sürü sevdiğim çizgi film ve animasyon var..
Bu yazdıklarının hepsini çok severim. Buz devrini de ekleyelim ama, o da çok iyi 🤗
Winnie the pooh kaç yaşıma gelsem de izlerim bnm için verdiği huzur tarif edilemez
Evett, bunu ben de çok severim.
Valla nefret ederim izlemem ama gel gelelim çocuk var mecbur kalvam
Aa çocukken izlediklerini şuan izlemez misin mesela 🤔
Yok valla sevmiyorum izlemem ciksada kaparım bazen animasyon tarzi çok güzel olursa bakarim cocuk izleyince vay halime 😂
Oğlunla izlediğin zaman ortak anı olcağındandan, çok sıkmaz bence 😊
Bencede yapacak birsey yok😊
Benim güzel babacığım hep izlerdi 45 yaşında vefat etti ama vefat edene kadar hep izlerdi özellikle oskar çöllerde şirinler ve buz devri sürekli sürekli aynı bölüm bile olsa gözünü ayırmadan izlerdi bence çocuklukla alakası yok ben bile şu an buz devrini tekrar tekrar açıp izlerim :)
Aa bi de tom ve jerry onu da çok izlerdi kışın genelde evde olurdu babam sabah kahvaltısında açardı bitene kadar izlerdik birlikte :) ama tabi biz çocuğuz diye değil biz büyükten sonra da izlerdi kalbi de o çizgi filmler gibi yumuşaçıktı kalbine yenildi bitanem benim çizgi film diyince çocuklar aklına geliyor ya insanın benim babam geliyor :)
Yattığı yer incitmesin inşallah 🤲 Ne güzel ki tatlı hatıralar bırakmış size 🤍
Koyun shaun ve çocuklar olmadığı sürece gumball izlemek benim favori 😂
Gumballı hiç izlemedim ama koyun shaunu çok severim 😊
Cümbür cemaat izliyoruz bizde ailecek eşim bile izliyor 😅 diyanet çocuk da çıkıyor. Tabii ye bütün bölümleri yüklenmiş ordan izliyoruz
Çok güzel aktivite bence😊 Benimkiler büyüsün, bende yapacağım.
İtiraf ediyorum her gün şirinleri izliyorum 😊😊😊
Bir zamanlar yaptığım bir şeydi de, şuan çocuklardan olmuyor 😊
Gecenin bu saatinde bile bebek şirini izliyorum benim oğlan 8 8.30da yattıgı için rahatça izleyebiliyorum
Benimkiler de akşam uyuyunca bir şeyler izliyorum ama çizgi filmd3n ziyade belgesel ya da film oluyor. Gündüz çizgi film izlemek daha hoş geliyor.😊
Cedric favorim 😍
YouTube den izliyorum bazen içimizde ki çocuğu büyütemedik napalim 😁
Ay iyiki yazdın, bunu unutmuşum ☺️ çok severdim cedric i.
Ayy bızde ne haber acılır ne dızı anca cızgı fılm ızlerız eşim cok sever bende kızım oralı olmaz bız ıcıne duserız sjsjj tv kapalı olur mutfaga sofra kurar tabletten anımasyon secıp yemek eslıgınde ızlerız
Çok iyi animasyonlar da var gerçekten. Her zaman çocuklar ilgi duyacak diye bir şey yok zaten 😊
Eşim ben kızımız üçümüz oturur beraber izleriz çok keyifli oluyor bence 😁
Bence de çok keyifli bir etkinlik 😊
Kocaman izleme geçmişinde yarıdan fazla Tom ve Jerry vardır 😀
Küçükken hep izlerdim de, şuan izleyince daha çok gülüyorum. Çok güzel bir çizgi film 😊
Aslında çoğu şiddet içerikli biliyor musun geçen gün ıspanaklı yumurta yaptım kızım bir an dedi ki yemeyeceğim falan ben de temel reis'i hatırladım dedim ki açayım da bak anası Güzel yiyordu diyeyim Ay söyle bir izledim bize bunu nasıl izletmişler ya resmen iki tane adam birbirini yiyor Bir tane de oynak safiye hahaha bütün şiddete gülüyor Ay çok kötü ya biz onları niye izlemişiz ki
Gösterilen programın izleyici kitlesi logosu bile sonradan geldi kanallara. Kaldı ki anne babalarımız bu konuda hiç kafa yormamışlar. Kendi dönemlerinde televîzyon lükstü, her evde yoktu. Bizler için de serbest bıraktılar. TV de çıkmışsa iyidir, hoştur mantığı.
1,497,109 soru
24,455,995 cevap
354,325 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın