0 oy
143 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,984 puan) tarafından

Kizlar nerdeyse 1 bucuk ay once spiral taktirdim ve spiralden sonra 1 kez tam gununde adet oldum adetlerim genelde gununde olur eşimle haftada bir ilişki oldu gibi oda çok sert olmayacak şekilde ve geriçekilme ilede korundu eşim ama adetim 2 gun gecikti agrilarim var ha oldum ha olucam diyorum ama gelen giden yok beni acayip korku sardi 3 cocugum var kuçugu 9 aylik ve ben daha 1 bucuk ay oldu karin germe ameliyati oldum cocuk dusunmedigimiz için

Yarin da adetim gelmezse dusuncesi bile yuregimi agzima getiriyo bi test yapicam 

Ama burada da benzer şwyler okudugumu hatirliyorum sizce ola bilir mi yasayanlar varsa yazin lutfen 🥺

📊 Evet / Hayır
28.6% (2 oy)
71.4% (5 oy)

7 Cevaplar

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Canim ilk 6 ay ara kanama çok gelme geç gelme gibi durumlar olabiliyor ama için rahat etsin test yap ameliyat oldum diyorsun ilaç vs de kullandiysan oda etki eder

önce (2,984 puan) tarafından

Ay insallah dedigin gibidir

-Reklam-
0 oy
önce (4,446 puan) tarafından

Spiral hakkında bilgim yok maalesef. Ama kensinlikle çocuk düşünmüyorsanız daha etkili korunmanız gerekir 🌸

Artik kafayi yiycem zaten

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Kızım şuan 10 aylık spiral ile hamile kaldım hemde hormonlu. Sadece spirale güvenip rahat davranmayın asla , spirale ek bir tane daha korunma yönteminiz olsun (Geri çekilme korunma yöntemi değil bilginiz olsun)

Ay çildiricam yeminle korkumdan nasil hamile kaldiniz lutfen anlatin 🥺🥺🥺🥺

önce (1,493 puan) tarafından

3 senenin sonunda spiral kaydı ve hamile kaldım adet düzensizliğim olduğu için 11 haftalık falan öğrendim ben 🤣

Ay siz 3 sene korunmussunuz hic degilse ben 1 bucuk aydir taktirdim insallah rabbim isteyene versin dusuncesi bile kalbimi sıkıstırıyo

önce (4,386 puan) tarafından

Normal canım bende ilk çocuğumda 2 seneye yakın korundum 

İkinci çocuk için çıkarttım 

Kızımdan sonra gene taktım 

2 sene oluyor 

Arada bir düzensizlik oluyordu 

Ama sen muhakkak kontrole git 

Taktım bitti gitti deme

Aklında şüphe varsa hele ki 

Git derim 

Kayabilir yada yaramaya bilir 

Ama bir alıştın mi harika bir şey 

Tesekkur ededum umarim duzensizlikten dolayi gecikmistir

0 oy
önce (556 puan) tarafından

Eltim kaldı spiral takılıyken hamile kaldı spiral bebeğin tutunmesina engel oldu dış gebelik olurtu 15 gün süren sidetli kanama sonrası doktora giti normal deyip yoladilr kanamasi durmayinca tekrar devlet hastanesine giti dış gebelik olduğunu öğrendi tüple beraber bebeğini aldılar bir tüpü giti alicagin

Ben artik ne dusunecegimi bilmiyorum rabbim yasatmasin kimseye

önce (556 puan) tarafından

Amin cnm

0 oy
önce (6,270 puan) tarafından

Ablam kalmıştı ama spreal yan kaydığı için seninde başına geldiyse ihtimal var

Insallah kaymamistirrr

0 oy
önce (837 puan) tarafından

4 yıl Sprial ve geri çekilme korunma yaptım çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdi 2. Düşünüyorum bakalım nezaman nasip olur. Ve sprial takılı iken 8 gün geciktirici bile oluyordu

Insallahh benimde oyledir yaa icim rahatladi biraz

önce (837 puan) tarafından

Oluyor canim sorun yok bir kaç gün bekle test yap yine ama bende çok strese girdim geceiktiginde birşey olmadı yani 

0 oy
önce (3,437 puan) tarafından

Benimde 3 çocuğum var en küçüğü 10 aylık bende taktırdım 4-5 ay oldu neredeyse benimki bakır  taktiktan 2 ay sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi önce sık sık gelirdi bu ay tam düzene oturdu doktorumda dedi en azından yumurtlama günlerini takip et o zamanlar ilişkiye girme yada + bir yöntem uygula dedi içini ferah tut Allah in dediği olur🥹

Amin canim tesekkurler 🥺

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 370 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde rozerin_gk (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 440 göst.
0 oy
6 cevap 376 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu

Kategoriler