Kizlar nerdeyse 1 bucuk ay once spiral taktirdim ve spiralden sonra 1 kez tam gununde adet oldum adetlerim genelde gununde olur eşimle haftada bir ilişki oldu gibi oda çok sert olmayacak şekilde ve geriçekilme ilede korundu eşim ama adetim 2 gun gecikti agrilarim var ha oldum ha olucam diyorum ama gelen giden yok beni acayip korku sardi 3 cocugum var kuçugu 9 aylik ve ben daha 1 bucuk ay oldu karin germe ameliyati oldum cocuk dusunmedigimiz için
Yarin da adetim gelmezse dusuncesi bile yuregimi agzima getiriyo bi test yapicam
Ama burada da benzer şwyler okudugumu hatirliyorum sizce ola bilir mi yasayanlar varsa yazin lutfen 🥺
Canim ilk 6 ay ara kanama çok gelme geç gelme gibi durumlar olabiliyor ama için rahat etsin test yap ameliyat oldum diyorsun ilaç vs de kullandiysan oda etki eder
Ay insallah dedigin gibidir
Spiral hakkında bilgim yok maalesef. Ama kensinlikle çocuk düşünmüyorsanız daha etkili korunmanız gerekir 🌸
Artik kafayi yiycem zaten
Kızım şuan 10 aylık spiral ile hamile kaldım hemde hormonlu. Sadece spirale güvenip rahat davranmayın asla , spirale ek bir tane daha korunma yönteminiz olsun (Geri çekilme korunma yöntemi değil bilginiz olsun)
Ay çildiricam yeminle korkumdan nasil hamile kaldiniz lutfen anlatin 🥺🥺🥺🥺
3 senenin sonunda spiral kaydı ve hamile kaldım adet düzensizliğim olduğu için 11 haftalık falan öğrendim ben 🤣
Ay siz 3 sene korunmussunuz hic degilse ben 1 bucuk aydir taktirdim insallah rabbim isteyene versin dusuncesi bile kalbimi sıkıstırıyo
Normal canım bende ilk çocuğumda 2 seneye yakın korundum
İkinci çocuk için çıkarttım
Kızımdan sonra gene taktım
2 sene oluyor
Arada bir düzensizlik oluyordu
Ama sen muhakkak kontrole git
Taktım bitti gitti deme
Aklında şüphe varsa hele ki
Git derim
Kayabilir yada yaramaya bilir
Ama bir alıştın mi harika bir şey
Tesekkur ededum umarim duzensizlikten dolayi gecikmistir
Eltim kaldı spiral takılıyken hamile kaldı spiral bebeğin tutunmesina engel oldu dış gebelik olurtu 15 gün süren sidetli kanama sonrası doktora giti normal deyip yoladilr kanamasi durmayinca tekrar devlet hastanesine giti dış gebelik olduğunu öğrendi tüple beraber bebeğini aldılar bir tüpü giti alicagin
Ben artik ne dusunecegimi bilmiyorum rabbim yasatmasin kimseye
Amin cnm
Ablam kalmıştı ama spreal yan kaydığı için seninde başına geldiyse ihtimal var
Insallah kaymamistirrr
4 yıl Sprial ve geri çekilme korunma yaptım çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdi 2. Düşünüyorum bakalım nezaman nasip olur. Ve sprial takılı iken 8 gün geciktirici bile oluyordu
Insallahh benimde oyledir yaa icim rahatladi biraz
Oluyor canim sorun yok bir kaç gün bekle test yap yine ama bende çok strese girdim geceiktiginde birşey olmadı yani
Benimde 3 çocuğum var en küçüğü 10 aylık bende taktırdım 4-5 ay oldu neredeyse benimki bakır taktiktan 2 ay sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi önce sık sık gelirdi bu ay tam düzene oturdu doktorumda dedi en azından yumurtlama günlerini takip et o zamanlar ilişkiye girme yada + bir yöntem uygula dedi içini ferah tut Allah in dediği olur🥹
Amin canim tesekkurler 🥺
1,495,690 soru
24,434,119 cevap
352,701 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın