Kizlar kartla ceyrek altın alabilir miyim esim hesabima atti ama cekmeden gidip alabilir miyim biliyor musunuz
Bazisı veriyor bazen de vermiyorlar. Dolar aldım kart geçtim ama kolye alacaktım kart olmaz dedi halbuki aynı kuyumcu hahahaha
Çekmekle ugrasmiyim dedimde yagmurda var ondan sordum bir gezmek lazim o zaman kuyumculari
Alınıyor evet
Tesekkur ederim cekmekle ugrasmak istemedim ondan sordum canim
Ben hep ibana havale ile alıyorum
O da.olabilir aslinda ama suc degil mi sanki yasakti o
Öyle birsey duymadim yuksek rakamlarda tc isim soyisim yazıyorum fatura kesiliyor
1 tane ceyrek alicam cok yuksek degilde canim
komisyon kesiyorlardı sanki
Cok fark olur mu ki
300 400 tl fark alıyorlar ama
O kadar cok mu aliyorlar ya zaten aciklanan rakamla fark oluyor birde komisyon mu koyuyorlar
Gram altından bu kadar fark alıyorlar bence nakit ile git
Annem almaya gidince alamamıştı abim çekti odedi
Hesap kartiyla da mi ayni olur ki
Evet cnm
Kredi kartı mı hesap kartı mı
Banka karti canim cekmekle ugrasmak istemedim
Her kuyumcu kart kabul etmiyor eden yerlerde var ama banka kartı bilr olsa komisyon alıyor siz en iyisi nakit ile alın paranızı karttan çekin
Tamam canim oyle yapayim yagmur yagiyorduda hizlica halledeyim dedim
Hesaplarına havale yaptığın zaman kabul ediyorlar. Bir ara nakitimiz yoktu direkt POS cihazından geçmediler adamın ıban'ına gönderdik
Bir bakayim o zaman canim
İbana havale yapabilirsin
Herkes oyle dedi bir bakayim o tarz seylerde yasak diye duymustum bir bakayim nasil.olcak
Üstüne ek para aliyorlar öyle hatırlıyorum kartta IBAN zaten yasakmış çoğu yer kabul etmiyor en mantıklısı nakit.
Etmediler canim atmde de limit var icerden cektim artik o sekilde gittim 11.350 olmus ceyrek
Yükseldi bayağı bi 5 ay önceden alanlar karda 😄
1,495,688 soru
24,434,012 cevap
352,693 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın