Bi günde 2 post açmayı sevmiyorum ama sorularım var kızlar affınıza sıgınarak açtım 😂
1. Sorum 31 haftalık hamileyim sadece 6 kilo almışım oda ilk gebelikte 30 kilo almıştım sonrakilerde de 15 20 arası bunda niye böyle oldu acaba ya sadece kanım düşük yemem içmemde bişey yok aşırı yiyorum bile diyebilirim bu gebelikte artı olarak bebek emziriyorum ondan kaynaklı olabilirmi
2. Sorum 28 haftada kan uyuşmazlığı ignesi olmam lazımdı sigortamız bitmiş haberimiz yoktu yanımızda para yoktu olamadım sonra da yollar kapandı gidemedim 31. Haftadan sonra yaparlarmı ?
kız genelde hamıleyken emzırınce 3.aydan sonra süt kesılır dıye bılıyordum oyle olmuyormu 😂😂 yaparlar sankı annemede kardesımde yapmamıslar doğum yaptıgında yapmıslar sorun olmaz sankı
Valla benimki kesilmedi biraz azaldı ama doktorda bebek bırakana kadar devam etsin emmeye dedi 13 aylık hala emiyor bakalım nereye kadar dogunca da ikisi bir emicek heralde 😂😂
Ay çok korktum yapmazlar diye ya çok sagol canımın içi
bende bu aralar tedırgın oluyorum 5 aylık daha olursa Allahtandır ama ıkısını emzırmek daha zor olur ya biraz biraz ek gıdaya basladık tadımlık verıyorum begenıyor bakalım inşallah hep böyle olur 😂
İnşallah hayatım ❤️
Benim oglan memeye güvenip yemekte yeniyor çok ya ondan dolayı bile kesebilirim iligimi kurutacak 😂😂😂
Tandem emzirme bile yapılıyor öyle bir şey yok yani bildiğim kadarıyla
Kız sen gebemisin 😁
Bende kilo almam gebelikte az kilo alan bebeğe kilo alır çok alan da kendine derler doğru benim hep bebelere kilolar
Emzirmeyi yavaş yavaş kes artık senide zorlar aşko
İğne hakkında bir bilgim yok ama vurdur muhakkak
Sağlıkla kucağına al minigini
Gebeyim aşko 😘
Çok emmiyor kız zaten sadece uykularından önce ama kesmek lazım demi bebek dogunca aniden kesmek daha zor olur
Ya benim bebeler hep küçük doguyor 3 kilo yani en sonuncusu da 2.5 kilo dogmuştu bu sfer şöyle 4 kilo olsun bari (pazardan meyve alır gibi) şaka şaka sağlıklı olsun ufak olsun 😂😂
Az kilo alınca bebek alıyor bak demedi deme kızımda 4 kilo aldım 2.5 kilosu kızıma ama kızım 34 haftalık doğdu oğlumda 6 kilo aldım 3930 doğdu tosunum maşallah 🤣🤣
Bende sadece uyuturken emziriyordum kızımı ama kestim aşko 6 aylık gebeyken
Ayy bende kesiyim o zaman ya doktorlar ısrarla emzir diyor ama artık bir sürü dişide var herşeyi yiyebilecek durumda zaten inşallah zorlanmayız 🥲🥲
Ben zorlanmadan kestim şükür 1.5 yaşındaydı tam bebeğin gelişimi iyiyse Dr kesme diyor genelde banada kesme demişti
Karar verdim kesicem ya zaten dogru yemek de yemiyor memeye güveniyor bebegin gelişimi de iyi heralde kötü bişey demedi doktor
Canım bende senin gıbı dördüncü gebelıgım ilk gebeligimde 16 kilo aldım ıkıde 8 üçte 6 aldım yarın 20inci haftaya gidecem sadece üç kilo aldım daha. Ama şöyle bişey benım çok yemem yok sadece sağlıklı şeylere odaklanırım yani öyle herseyı habire yıyen bırı degılım belkıde ondan kaynaklı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲🏻ıkıncı sorunda bir bilgim yok canım
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️🌸✨
Ben çok sağlıklı şeyler yedigimi söylemem ya yani sağlıklı şeylerde yiyorumdq ne bulursam agzıma atıyorum diyebilirim 😂
Rica ederim canım ne demek ❤️Benim de sıkıntı orda ki canım çekmiyor canım yoksa ben de yerdim yani öyle çok dikkat ettiğimden dolayı değil 😂
Mutlaka ol kan uyusmazligini zTen sigorta o iğneyi karşılamıyor bende doguma kadar 6 kilo almistim hatta son 3 kiloyu 31 den sonra aldim
Şey sigorta yok diye muayene parası aldılar kan tahlili ver öyle yapucam dedi doktor kan tahlili içinde para isteyince tırım trım eve geldik
Kan tahlilini napacakmis sacmalamis
Diğer hamilelikler ve diğer bebeler yazınca kaç çocuğun olduğunu merak ettim 🤭 Allah bağışlasın hepsini sağlıklı sıhhatli büyüsünler 🤲
4 gebelik aşko Allah razı olsun 🥰🥰🥰
Memetolarına maşallah bacım.senin kilo almadan ziyade bebeğinin gelişimi nasıl önemli olan o.birde doktorun verdiği kan ilaçlarını aksatmadan kullan.sağlıkla gelsin inşallah
Doktor zıkkım bişi demedi iyi yada kötü çok ilgisiz bişeye denk geldim bacım ya bu ay başkasına gidicem
Sen hamilemiydin 🤩🌸
3 cumu 🙈
Allah kavuştursun canım
Bebeğin kilosu yerinde ise ne mutlu, tam tersi sevinmelisin
Emzirme günde 400 kl civarı harcatıyor
İkinci soru hakkında bilgim yok
Evet hamileyim aşkımmm 🥰🥰
4. 😅
Bebegin kilosunuda bilmiyorum inşallah bu sefer söyler ya sormadım hiç sorunca kızıyor doktor değiştiricem canımmm🥰
Yaaaa🙈
Nasıl baş ediyorsun senden öğreneceğim çok şey var demekki
Bende istiyorum 3 u kızım Eylül de okula başlayacak, seneye düşünüyorum oğlum da başlar o zaman
Aslında rutin çok önemli bebek olunca biraz karışır orası kesin 😅
Mesela sabah hepsi 9.30 da uyanır kahvaltılarını yaparlar kızım resim yapar ortanca oglan oyuncak oynar küçük olanıda işleri bitirenw kadar babannesine bırakırım öglen olur babannesi uyutmuş olur onu yemeklerini yerler biraz çizgi film izlerler ortanca da uyur bu sefer küçük uyanır ablasıyla oynar yada ben oynatırım öyle yani çokta zor degil kızım zaten 6 yaşında bide çok uyumlu bi çocuk ortanca birz arızalı onuda idare ediyoruz 😅😅
Maşallah 🧿
Benim kızım da uyumlu çok akıllı bir çocuk yoksa yapamazdım iki bebekle oğlum kolik de agresif uşak biraz😂
Ya ikiside çok tatlı ben ikiz sanmıştım çok çocuktan korkma bacım destek olacak biride şart tabi eşim de kayınvalidem de yardımcı oluyo bana 1 2 yaşını geçtikten sonra birbirleriyle oyun kuruyor oynuyorlar ben o kadar zorlanmadım açıkcası sende dogur bi tane daha 😊😊😊
Inşallah kısmet canım imrendim sana🌸
1 Ne güzel işte kilo almiyorsan daha ne birde bunu sonrası var bırak alma
2 sen nasıl bebek emziriyorsun erken doğuma yol acmazmi Dr tekrar bir görüş istersen karnindakinede yazık
3 igneni ihmal etme bir sorun olmaz diye biliyorum ben doğumdan sonra bile vuruyorlar ama sonucda bebeğin sağlığı söz konusu Dr bir sor
Dogumdan sonra da çabuk veriyorum aslında amaa bilemedim iyi bişeydir inşallah 🥰
Doktor dogana kadar devam et diyo canım bilmiyorum kesicem heralde artıkda başka arkadaşlar da öyle diyor
İgneyide eczaneden alıp yaptırırım heralde çünkü sürekli kar yagıyor yollar buz kar teşekkür ederim ❤️
Kesinlikle kesin bebek doğunca kıskançlıkta başlar daha da artar düşkünlüğü ikisine de yazık
Daha kıskanmaya aklı yetmiyo kız diger kardeşlleri de var kıskançlık yok evde yani
Sütün acır derler ama artık bırakman lazım diger çocuğuna yetmeyecek bu gidişle sütün diger çocuk en azından unutsun ki diğer çocuğuna kalsın biraz da kız doğduktan sonra yetmez mama ile uğraşma bide bana sorarsan tabiki yinede sen bilirsin 😄
Ay çikolatam bilmiyorum kesicem heralde 🥰
1,496,322 soru
24,443,366 cevap
353,457 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın