Türk Telekom Sil Süpür ile 20 GB internet nasıl alırım?

+1 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (1,396 puan) tarafından

Kizlar uygulamaya girin sil supur yapın hafta sonu için veriyor,

2 Cevaplar

0 oy
(2,084 puan) tarafından

Ay Allah razı olsun çok iyi oldu bana da verdi şuan. Yaatak odasında çekmiyordu benim internet evinki kendi internetimi kullaniyordum bu iyi oldu keşke bir hafta falan olsa 2 günde bitmez ki o kadar GB😄

(270 puan) tarafından

2 gün diyor da yine bayağa bi gidiyor ya bana ayın sonuna kadar kullanma hakkı verdi 

(1,396 puan) tarafından

Sağol cnm bende dedim belki bilmeyenler vardır yararlansın ,kolay kolay vermiyor internet 😘

(1,396 puan) tarafından

@Peripellaaa özelden bir şey yazacaktım ama ozelin kapali

-Reklam-
0 oy
(2,013 puan) tarafından

Evet bende dün aldım 

(1,396 puan) tarafından

Güle güle kullan cnm ❤️

(2,013 puan) tarafından

Teşekkür ederim sende güle güle kullan cnm 🌹

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Türk Telekom Sil Süpür üzerinden 20 GB internet nasıl alınır?
Türk Telekom uygulamasındaki Sil Süpür kampanyasından 20 GB hediye kazanmak için öncelikle güncel uygulamayı telefonunuza indirip giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra menüde yer alan Sil Süpür bölümüne girerek ekranı kaydırmanız yeterlidir; hediyeler genellikle hafta sonuna özel olarak tanımlanmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sil Süpür kampanyasından gelen 20 GB internet ne zaman biter?
Sil Süpür üzerinden kazanılan hediye internet paketlerinin kullanım süresi kampanya şartlarına göre değişiklik göstermekle birlikte, genellikle tanımlandığı hafta sonu süresince geçerli olmaktadır. Hediye internetinizin tam bitiş tarihini ve kalan kullanım süresini Türk Telekom uygulamasındaki paketlerim bölümünden anlık olarak takip edebilirsiniz.
Türk Telekom Sil Süpür hediyeleri neden herkese çıkmıyor?
Sil Süpür kampanyasındaki hediyeler kişiye özel tanımlanan kampanyalar olup, kullanım alışkanlıklarınıza, güncel tarifenize veya hattınızın aktiflik durumuna göre farklılık gösterebilir. 20 GB gibi yüksek veri paketleri genellikle belirli kampanya dönemlerinde veya özel kullanıcı segmentlerine tanımlanmaktadır.
Türk Telekom Sil Süpür hediyeleri hangi gün yenilenir?
Sil Süpür hediyeleri genellikle haftalık olarak, kullanıcıların belirlediği veya sistem tarafından atanan belirli bir günde yenilenmektedir. Çoğu kullanıcı için bu yenilenme süreci hafta başında gerçekleşmekte olup, hafta sonuna özel ek hediyeler veya sürpriz tanımlamalar uygulama üzerinden takip edilebilir.
Sil Süpür kampanyasından kazandığım 20 GB interneti nasıl sorgularım?
Kazandığınız 20 GB internetin hattınıza tanımlanıp tanımlanmadığını Türk Telekom mobil uygulamasının ana sayfasında yer alan kalan kullanım bilgilerinden kolayca kontrol edebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzdan *124# tuşlayarak veya SMS servislerini kullanarak mevcut internet bakiyenizi anlık olarak görüntülemeniz mümkündür.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 489 göst.
0 oy
8 cevap 818 göst.
19 Şubat 2026 İnternet & Teknoloji kategorisinde Simira (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
9 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Asabii (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
7 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Asabii (1,396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,550 soru

24,607,592 cevap

363,926 kullanıcı

...