Kızlar başına böyle bir şey gelen var mı? 2 ocak regli 11 ocak ilişki sırasında prezervatif yırtıldı. B'şalma olduktan sonra farkettik. 10. Saatte ella içtim. 7 aylık bebeğim var kendimi hazır hissetmiyorum. Korkudan ilişkiden sonra 8. Gün beta verdim <0.200 çıktı 10. Gün de <0.100 12. Gün erken gebelik testi negatif çıktı. 14. Günde erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı hamilelik olsa bu süredeki testlerde çıkar mıydı? Biraz tedirginim yardımcı olacak birileri var mı
Hamilelik olsa çıkardı canım Ella da icmissin bir şey olacağını sanmıyorum.
Umarım hamile değilimdir cevap verdiğiniz için çok sağolun eğer adet olursam güncelleme yaparım
Rica ederim.
Yok canım şimdiye çoktan belirtisi olurdu korkma
Ama bu prezervatifi nasıl yirtmayi beceriyosunuz anlamıyorum 🤣🤣
Bende hep görüyordum ama hiç başıma geleceğini tahmin edemezdim okudukça kuruluktan olabileceğini ya da tarihi geçtiyse olabileceğini öğrendim 🥲 Artık akıllandım bana ders oldu eğer adet olursam yani inşşallahh prezervatif + geri çekilme ile korunucam spiral taktırmaya cesaretim yok
Benim basima geldi. Hemen farkettik ve esim nobetci eczaneden gitti hemen aldi. Ben 45. Dk ictim ilaci gebelik olmadi. Adetine yakinken test yaptir bence.
Ben eşime al dedim ama o sabah aldı ben 10. Saatte içmiş oldum ilacı adetime normalde 10 gün falan var
Ilk 24 saat icinde almak onemli bence gebelik olusmamistir.
İnşallah 🙏🏻
Olsa çıkardı ama prezervatife tek başına güvenme ben o şekilde hamile kaldım ama ilaç içmedim farketmemistim
İşte s*lak gibi güveniyordum başıma ne geldi artık prezervatif + geri çekilme ile korunucam bir adet olsaydım içim içimi yedi
12. Günde çıkardı zaten hamilelik yok korkma
Sağolun inşallah, içimi rahatlattınız
Olsa çıkardı emin ol
Bende bir öyle düşünüyorum bir de diyorum ki acaba erken miydi testler için. Yarın 14. Gün test yapıcam tekrar içim rahatlar biraz
Yumurtalama zamaninsa olma ihtimali yüksek adetine yakın kan ver cnki erken olunca da çıkmıyor ama Ella belki işe yaramıstr ilk 24 saat ya
Zaten adetime 10 gün falan var normalde, tüp bebek doktorları diyor ki biz transferden sonra 10. Gün beta bakıyoruz onlar öyle yapıyorsa 10. Gün sonucu doğrudur diye düşündüm ama inşallah öyledir
İlk 24 saatte Ella içtiyseniz gebelik olma ihtimali çok düşük
Evet 10. Saatte içtim
1,495,928 soru
24,437,758 cevap
353,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın