Kilo almak için ilaç mı kullanmalıyım, ne yapabilirim?

0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından

Kilo ilacı kulanan. Varmı kilo almak istiyorum kızlar 

8 Cevaplar

0 oy
(2,750 puan) tarafından

ilaca gerek yok önce şişman insanlarla sık görüşeceksin hatta mümkünse evleneceksin sonrası çorap söküğü gibi geliyo

tarafından

🤣😂🤣🤣

(342 puan) tarafından

Yedi yıllık evliyim iki çocuğum varrrr 

(2,750 puan) tarafından

ozaman arkadaş çevreni gözden geçircen mecbur 😂 

ben evlendim nikahla beraber 5 kilo eklendi sonra kendine gel dedim kendime ve dur dedim 😅 şu sıralar + 10 kilom var veremiyorum 

(342 puan) tarafından

Hiccc evden çıkmıyorum çevrem de yok bklm vardır bii çaresi 😂

-Reklam-
0 oy
tarafından

Boy kilo kaç peki

tarafından
+1

Niye kız ilaca zaafinmi var 😂

(342 puan) tarafından

Zaaf demeyelimde kısa yoldan. yemek yemek bana üşendiriyur herhalde 😂

tarafından

Ama ilaçla hormon dengeni bozarsin yazık günah mesela bir günde neler yiyorsun ?

Ayrıca sana onerecegim şey eczanede protein mamaları var o olur yüksek proteinli olanlardan al günde 3 tane falan yeterli olur küçük 250 ml yada 330 ml oluyor çilekli muzlu ilanları var hemde saglikli

(342 puan) tarafından

TM cnm eczaneye sorucam 

tarafından

Bu mamaların kalorisi yüksek ondan kilo aldırır hem yemek yersin fazladan hemde mamayı kullanınca illa kilo alacaksın 

0 oy
(56 puan) tarafından

Ben kullandım canım yardımcı olurum sana 

(1,191 puan) tarafından

Ne kullandınız acaba bana da yazarmisiniz

(342 puan) tarafından

Ne kullandın cnm özelden yazarsan sevinirim 

0 oy
(2,112 puan) tarafından

Forx5 ile aldım ama zararlı diyolar 

(342 puan) tarafından

Hiç duymadım o ilacı 

(2,112 puan) tarafından

İlaç değil kahve 

(342 puan) tarafından

Anldm cnm 

0 oy
(5,355 puan) tarafından

İlaçla kilo almakta ilaçla kilo vermek kadar zararlı diye düşünüyorum. İnsanlar zamanla sağlığından oluyor. Bence bir diyetisyen ile görüşerek bunu sağlıklı yoldan nasıl yapabilirsiniz öğrenin. Bende senin kilonda olmayı çok isterdim keşke değişebilsek 🤭

(342 puan) tarafından

Haklısın keşke 😂

0 oy
(7,074 puan) tarafından

Akşam yatarken yemek ye canım 

Gün içinde de ağzın boş kalmasın alıyorsun valla

(342 puan) tarafından

Yiyorum alamıyorummm 

0 oy
(7,428 puan) tarafından

Sen zayıf değilsin ki kilon iyi gayet. İlaç kullanırsın bu sefer vucüdunun dengesini bozarsın kilolu olursun bu sefer veremezsin 

(342 puan) tarafından

Çabuk veriyorum ama zor alıyorum bu evlendimden sonra oldu nedeni anlamdım gerçekten 

0 oy
tarafından

İlaç falan kullanma, her gece yatmadan önce 1 kase cici bebe mama yap kendine onu ye. Bak gör nasıl kilo alıyorsun kısa zamanda

(342 puan) tarafından

Denerim cnm 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kilo almak için kullanılan ilaçlar gerçekten işe yarar mı?
Kilo aldırıcı ilaçlar veya iştah açıcı takviyeler genellikle doktor kontrolünde kullanılması gereken ürünlerdir. Bu ilaçlar tek başına mucizevi bir sonuç vermez; vücudun kalori ihtiyacını karşılayacak bir beslenme programı ile desteklenmediği sürece kalıcı kilo artışı sağlamazlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sağlıklı yoldan kilo almak için günlük nasıl beslenmeliyim?
Sağlıklı kilo almak için günlük tükettiğiniz kalori miktarını yaktığınızdan 300-500 kalori daha fazla olacak şekilde artırmalısınız. Protein, sağlıklı yağlar ve kompleks karbonhidratlar içeren öğünleri sıklaştırarak ve porsiyonlarınızı kademeli olarak büyüterek vücudunuza gerekli enerjiyi sağlayabilirsiniz.
Kilo alamamanın altında yatan tıbbi sebepler nelerdir?
Kilo alamamanın en yaygın tıbbi sebepleri arasında hipertiroidi, emilim bozuklukları, diyabet veya sindirim sistemi hastalıkları yer almaktadır. Eğer dengeli beslenmenize rağmen kilo alamıyorsanız, bir dahiliye uzmanına başvurarak kan değerlerinizi kontrol ettirmeniz en doğru yaklaşım olacaktır.
Kilo almak için evde neler yiyebilirim?
Kilo almak için kuruyemişler, fıstık ezmesi, tam yağlı süt ürünleri, avokado ve zeytinyağı gibi enerji yoğunluğu yüksek gıdaları öğünlerinize ekleyin. Ara öğünlerde tüketeceğiniz kuru meyveler ve ev yapımı proteinli smoothieler, günlük kalori alımınızı artırmanıza yardımcı olur.
Kilo alma sürecinde spor yapmalı mıyım?
Kilo alma sürecinde yapılan düzenli direnç egzersizleri, alınan kalorilerin sadece yağ olarak değil, kas kütlesi olarak da depolanmasını sağlar. Haftada 3 gün uygulanan ağırlık antrenmanları, iştahınızı açmaya ve vücudunuzun daha sağlıklı bir form kazanmasına yardımcı olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 853 göst.
0 oy
9 cevap 431 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,557 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,180 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mavi213365 (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,507,568 soru

24,607,876 cevap

363,944 kullanıcı

...