Kızlar bu gün oğlumun doğum günü. Yemekten sonra kendi aramızda pasta kesicez bu sene. Kıyma çıkardım ama ne yapacağıma karar veremedim. Ne yemek yapacaksınız ya da bana bir yemek fikri fişekleyin artık ben de ne yemek yapsam diye tıkanır oldum😅
Sulu köfte sever benimkiler yada patates oturtma birini yapardım ben
Biz de ikisini çok severiz canım ama ikisini yapalı bir hafta olmadı. Patlıcan olsa musakka ya da karnı yarık yaparım ama buzluktakileri bitirdim. Bu mevsimde de patlıcan almıyorum tıkandım.Teşekkür ederim 🌸
akşama bizde tavuk haşlama, pirinç pilavı salata falan
yerinde olsam fırında kofte patates yaparım bizim favorimiz:))
Patates ve kıymayla yapılan yemekleri bu aralar şık yedik Sebze falan da yemiyor yese kıymalı ıspanak falan da yaparım ama. İzmir köfte yapıyım bari teşekkür ederim canım. Afiyet olsun sana da.
Ortalık o kadar karıştı ki oğlan hamsi istedi yapılacak bizim menü de Makarna salatası ve kıymalı börek. Balık sonradan ortaya çıktı sürpriz
Balık kıyma makarna hepsi karışık olacak bu gün desene:) afiyet olsun canım.
Dünkü posttan sonra başka bişey yapmak şanıma yaraşmaz Kısır yapiciiğğmm kocamda humus istedi evvel gğn yapmıştım halbuki onun resmini atmış bana aynısı olsun diye 😂 birde mercimek çorbası yeter
O post benim çok zararıma oldu Esra gecenin on ikisinde arkamdan atlı koşuyor gibi bir kısır yiyişim var görsen gülmekten yarılırsın:) Dün söylemiştin artık biliyorum senin kısır yapacağını:) Humus çok güzel görünüyor. Kremamsı kvamı nasıl veriyorsun canım. Ben robot tasarladı on dakika çevirsen bile bu kremamsı kvamı almıyor.
Ahahhaha yaaa nasıl canın çektiyse afiyet olsun 😂 Bunda humus tozu kullandım kuzum o yüzden böyle krema gibi nohutla yapınca kabuklarını alıp tahinle çekiyorum o zaman pütürleşmiyo birde çok iyi haşlaman lazım
Benim robot kaynaklı sanırım ve tahini de çok az kullanıyorum çok sevmediğimiz için ondan da olabilir.
Tozuyla yap tadı aynı oluypr zaten hem daha kolay şipşak oluyor tahinden kaynaklı olabilir
Denerim canım.
Köfte patates olabilir 🤗
Bende fırında tavuk patates pilav salata ayran yapacam 🤗
İzmir köfte yapıcam artık. En sevdiğim menü ellerine sağlık. Bebişe, dicoşuma şifa olsun.
Ohhh ellerine kollarına saglik şimdiden size de afiyet şifa olsun canım çok teşekkür ederiz teyzesi 🧡
Bu arada doğum günü kutlu olsun minnoşumun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah iyiki doğmuş 🥳🥳🧡
Rica ederim biz de çok teşekkür ederiz teyzesi❤
Galiba pırasa yapcam yerimden kalkamıyorum ama canım fena mantı istiyor onuda iyileseyimde öyle yaparım🤣🤣
Ellerine sağlık canım geçmiş olsun🌸
Senin yerinde olsam hamburger yaparım 😊 bende yoğurt çorbası patates salatası fırında tavuk yapıyorum
Eşim hamburger yemiyor ya yese çok iyi fikir de. Ellerine sağlık canım.
Benim de kızımın dogum gunu iyi ki doğmuşlar :)) pilav üstü tavuk yapicam beende. Patatesle yapılan çok yedik demişsin kıymalı makarna yapabilirsin
Teşekkür ederim canım.İzmir köfte yapıcam bir dahaki sefere de makarna yaparım. İyi ki doğmuşlar şükürler olsun❤❤Sizin de doğum gününüz kutlu olsun❤🌸 Kaç yaşına girdi kızın?
Elinize sağlık :) teşekkürler 2 yaşına girdi.
Teşekkür ederim canım
Kıymalı patates yemeği koydum ocağa yandan pilav dogum günü kutlu olsun
Ellerine sağlık canım. Teşekkür ederiz 🌸
Kıyma diyince ilk aklıma gelen etli ekmek oldu 🙂hamur işleri seviyorsan 🙂
Bnde et çıkardım ya et sote tarzı bişey yapacam yada etli sulu patates
Etliekmek derken nereliyiz😅 ince damarımdan vurdun 🤣Hamur işi tabi çok severim ama vakit biraz geç oluyor birazdan mutfağa girerim.
Bitlisliyim 🙂 bizde tandırda yapılırdı bir zamanlar anneannem çok güzel yapardı bnde tavada yapmaya çalışıyorum ama küçük bebegim var çok sık yapamıyorum 🙂
Tatvanda oturuyorsan yeni bir yer açıldı 2A grossun karşısına. Canın çektiğinde paket söyle. Merkezde de şubeleri var. Ben konyalıyım. Kaç yıldır Bitlisteyiz biz de buranın da etli ekmeği varmış çok şaşırdım:)
Tavanın çıkışındaki 2A migrosun orasinda mi açılmış gidip deneyecem
Malesef İstanbul da otuyorum geçen yaz gelmiştim Bitlis Tatvana geldiğimde yengem yaptı tandirda efsane
Nohut pılav😁
Dün pizza yapmıştım bugün patatesli tavuklu sulu yemek yapcam bulgur pilavı ve mercimek çorbası
Kuru fasulye pilav cacık
Kır pidesi, şehriye çorbası salata talan inşaAllah
Pizza günü bugun:)
İspanakli borek yaninda yogurt ve cay seviyor benimkiler. Nice yaslari olsun. 🌹
Patates tavuk firina atarm pilav salata
Fırında levrek ve salata 😄
Annem Arnavut ciğeri yapıyor
Eşim yurt dışında
Bizde çocuklarla Köri soslu tavuk ile tereyağlı makarna yaptık yedik
1,512,016 soru
24,663,728 cevap
366,870 kullanıcı