0 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bu gün oğlumun doğum günü. Yemekten sonra kendi aramızda pasta kesicez bu sene. Kıyma çıkardım ama ne yapacağıma karar veremedim. Ne yemek yapacaksınız ya da bana bir yemek fikri fişekleyin artık ben de ne yemek yapsam diye tıkanır oldum😅

21 Cevaplar

0 oy
(16,084 puan) tarafından

Sulu köfte sever benimkiler yada patates oturtma birini yapardım ben

tarafından

Biz de ikisini çok severiz canım ama ikisini yapalı bir hafta olmadı. Patlıcan olsa musakka ya da karnı yarık yaparım ama buzluktakileri bitirdim. Bu mevsimde de patlıcan almıyorum tıkandım.Teşekkür ederim 🌸

(2,448 puan) tarafından

image

usengec usulu yaptik bugun kizimla ben. babamiz gec gelcek. oglanda makarnasi var😂 kizla ikimiz tavuk soyledik aksaa kiz bi vorba icer yeter ona . bende an itibariyle bugun kapattim  agzimi😂 baya cok yedim cunku oglen ve aksam yemegi birlesti bu satte yeyince
-Reklam-
0 oy
(3,923 puan) tarafından

akşama bizde tavuk haşlama, pirinç pilavı salata falan 

yerinde olsam fırında kofte patates yaparım bizim favorimiz:))

tarafından

Patates ve kıymayla yapılan yemekleri bu aralar şık yedik Sebze falan da yemiyor yese kıymalı ıspanak falan da yaparım ama. İzmir köfte yapıyım bari teşekkür ederim canım. Afiyet olsun sana da. 

0 oy
(8,909 puan) tarafından

Ortalık o kadar karıştı ki oğlan hamsi istedi yapılacak bizim menü de Makarna salatası ve kıymalı börek. Balık sonradan ortaya çıktı sürpriz

tarafından

Balık kıyma makarna hepsi karışık olacak bu gün desene:) afiyet olsun canım. 

0 oy
(13,647 puan) tarafından

Dünkü posttan sonra başka bişey yapmak şanıma yaraşmaz Kısır yapiciiğğmm kocamda humus istedi evvel gğn yapmıştım halbuki onun resmini atmış bana aynısı olsun diye 😂 birde mercimek çorbası yeter 

image

tarafından

O post benim çok zararıma oldu Esra gecenin on ikisinde arkamdan atlı koşuyor gibi bir kısır yiyişim var görsen gülmekten yarılırsın:) Dün söylemiştin artık biliyorum senin kısır yapacağını:) Humus çok güzel görünüyor. Kremamsı kvamı nasıl veriyorsun canım. Ben robot tasarladı on dakika çevirsen bile bu kremamsı kvamı almıyor. 

(13,647 puan) tarafından

Ahahhaha yaaa nasıl canın çektiyse afiyet olsun 😂 Bunda humus tozu kullandım kuzum o yüzden böyle krema gibi nohutla yapınca kabuklarını alıp tahinle çekiyorum o zaman pütürleşmiyo birde çok iyi haşlaman lazım 

tarafından

Benim robot kaynaklı sanırım ve tahini de çok az kullanıyorum çok sevmediğimiz için ondan da olabilir.

(13,647 puan) tarafından

Tozuyla yap tadı aynı oluypr zaten hem daha kolay şipşak oluyor tahinden kaynaklı olabilir 

tarafından

Denerim canım. 

0 oy
(3,353 puan) tarafından

Köfte patates olabilir 🤗

Bende fırında tavuk patates pilav salata ayran yapacam 🤗

tarafından

İzmir köfte yapıcam artık. En sevdiğim menü ellerine sağlık. Bebişe, dicoşuma şifa olsun. 

(3,353 puan) tarafından

Ohhh ellerine kollarına saglik şimdiden size de afiyet şifa olsun canım çok teşekkür ederiz teyzesi 🧡

(3,353 puan) tarafından

Bu arada doğum günü kutlu olsun minnoşumun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah iyiki doğmuş 🥳🥳🧡

tarafından

Rica ederim biz de çok teşekkür ederiz teyzesi❤

0 oy
(1,910 puan) tarafından

Galiba pırasa yapcam yerimden kalkamıyorum ama canım fena mantı istiyor onuda iyileseyimde öyle yaparım🤣🤣

tarafından

Ellerine sağlık canım geçmiş olsun🌸

0 oy
(1,362 puan) tarafından

Senin yerinde olsam hamburger yaparım 😊 bende yoğurt çorbası patates salatası fırında tavuk yapıyorum 

tarafından

Eşim hamburger yemiyor ya yese çok iyi fikir de. Ellerine sağlık canım. 

0 oy
(134 puan) tarafından

Benim de kızımın dogum gunu iyi ki doğmuşlar :)) pilav üstü tavuk yapicam beende. Patatesle yapılan çok yedik demişsin kıymalı makarna yapabilirsin 

tarafından

Teşekkür ederim canım.İzmir köfte yapıcam bir dahaki sefere de makarna yaparım. İyi ki doğmuşlar şükürler olsun❤❤Sizin de doğum gününüz kutlu olsun❤🌸 Kaç yaşına girdi kızın? 

(134 puan) tarafından

Elinize sağlık  :) teşekkürler 2 yaşına girdi.

tarafından

Teşekkür ederim canım

0 oy
(64 puan) tarafından

Kıymalı patates yemeği koydum ocağa  yandan pilav  dogum günü kutlu olsun 

tarafından

Ellerine sağlık canım. Teşekkür ederiz 🌸

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Kıyma diyince ilk aklıma gelen etli ekmek oldu 🙂hamur işleri seviyorsan 🙂

Bnde et çıkardım ya et sote tarzı bişey yapacam yada etli sulu patates

tarafından

Etliekmek derken nereliyiz😅 ince damarımdan vurdun 🤣Hamur işi tabi çok severim ama vakit biraz geç oluyor birazdan mutfağa girerim. 

(1,044 puan) tarafından

Bitlisliyim 🙂   bizde tandırda yapılırdı bir zamanlar anneannem çok güzel yapardı bnde tavada  yapmaya çalışıyorum ama küçük bebegim var çok sık yapamıyorum 🙂

tarafından

Tatvanda oturuyorsan yeni bir yer açıldı 2A grossun karşısına. Canın çektiğinde paket söyle. Merkezde de şubeleri var. Ben konyalıyım. Kaç yıldır Bitlisteyiz biz de buranın da etli ekmeği varmış çok şaşırdım:) 

(8,108 puan) tarafından

Tavanın çıkışındaki 2A  migrosun orasinda mi açılmış gidip deneyecem

(1,044 puan) tarafından

Malesef İstanbul da otuyorum geçen yaz gelmiştim Bitlis Tatvana  geldiğimde yengem yaptı tandirda efsane 

0 oy
(911 puan) tarafından

Nohut pılav😁

0 oy
(2,470 puan) tarafından

Dün pizza yapmıştım bugün patatesli tavuklu sulu yemek yapcam bulgur pilavı ve mercimek çorbası

0 oy
(4,161 puan) tarafından

Kuru fasulye pilav cacık

0 oy
(223 puan) tarafından

Kır pidesi, şehriye çorbası  salata talan inşaAllah

0 oy
(2,665 puan) tarafından

Pizza günü bugun:)

0 oy
(854 puan) tarafından

İspanakli borek yaninda yogurt ve cay seviyor benimkiler. Nice yaslari olsun. 🌹