Kızlar ailemden uzakdayim
Bi görümcem aynı yerde oda 15 dakikalık yürüme mesafesinde 2 veya 3 kere çağırdım geldi
yedi içti ee 3 haftadır abla gelebilir miyiz kızın canı sikiliyo biraz oynar felan dedim bir hafta gorumcesigili bahane etti bu hafta arkadaşı varmış
onu bahane
Bu haftada ee arkadaşınin kardeşine kız istemeye gitmişler duydum öyle bir şeyde yokmuş galiba
Yani böyle yapması sizcede haksızlık değil mi
Yeni ev aldar ev eşyası aldım ilk ben kimse almadıan
Ne biliyim gerçekten insanlara değmez miş bende söyledim Ona gelmiyomda zaten yalan söylemeye devam et dedim napiyim artık siz ne düşünüyorsunuz
Görümceler asla istemez yengeleri ağırlamak ha küçük olsun ha büyük aynı farketmez
Bence akraba olunca samimi olmaliyiz düsüncesi yanlış demekki samimiyet kurmak istemiyor bence kirilacak bisey yok mizaci oyle olabilir evi musait olmayabilir sizi sevmeyebilir ya da misafir sevmiyordur vs vs. Yani kişisel algılama bence. Olduğu gibi kabul et
Kız ne istiyorsun işte daha güzel birak gitme uzak dur oda gelmesin valla ben görümcemin adını bile duymak istemiyorum eşim için olmasa kırk yıl geçse kapısından bile geçmem görümce deil mi sonuçta
Bu hayatta karşısı nasil davranıyorsa sende ayni şekilde davranacaksın ne eksik ne de fazla. Kendi hakkına girmeyeceksin. Kim napiyorsa yapsın.
Canım ben de çok az giderim o da çok az gelir bize. Boşver mesafeli olmak en iyisi. Birşey olunca hemen ailesine yetiştiriyorlar ( benimki öyle)
Sende davet etme mesafe koy arana sana değer vermeyene sende değer verme.
1,496,821 soru
24,451,516 cevap
354,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın