0 oy
444 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Kızlar ailemden uzakdayim 

Bi görümcem aynı yerde oda 15 dakikalık yürüme mesafesinde 2 veya 3 kere çağırdım geldi

yedi içti ee 3 haftadır abla gelebilir miyiz kızın canı sikiliyo biraz oynar felan dedim bir hafta gorumcesigili bahane etti bu hafta arkadaşı varmış

onu bahane 

Bu haftada ee arkadaşınin kardeşine kız istemeye gitmişler duydum öyle bir şeyde yokmuş galiba

Yani böyle yapması sizcede haksızlık değil mi 

Yeni ev aldar ev eşyası aldım ilk ben kimse almadıan 

Ne biliyim gerçekten insanlara değmez miş bende söyledim Ona gelmiyomda zaten yalan söylemeye devam et dedim napiyim artık siz ne düşünüyorsunuz 

6 Cevaplar

0 oy
önce (396 puan) tarafından

Görümceler asla istemez yengeleri ağırlamak ha küçük olsun ha büyük aynı farketmez 

-Reklam-
0 oy
önce (157 puan) tarafından

Bence akraba olunca samimi olmaliyiz düsüncesi yanlış demekki samimiyet kurmak istemiyor bence kirilacak bisey yok mizaci oyle olabilir evi musait olmayabilir sizi sevmeyebilir ya da misafir sevmiyordur vs vs. Yani kişisel algılama bence. Olduğu gibi kabul et 

0 oy
önce (326 puan) tarafından

Kız ne istiyorsun işte daha güzel birak gitme uzak dur oda gelmesin valla ben görümcemin adını bile duymak istemiyorum eşim için olmasa kırk yıl geçse kapısından bile geçmem görümce deil mi sonuçta 

0 oy
önce (57 puan) tarafından

Bu hayatta karşısı nasil davranıyorsa sende ayni şekilde davranacaksın ne eksik ne de fazla. Kendi hakkına girmeyeceksin. Kim napiyorsa yapsın.

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Canım ben de çok az giderim o da çok az gelir bize. Boşver mesafeli olmak en iyisi. Birşey olunca hemen ailesine yetiştiriyorlar ( benimki öyle)

0 oy
önce (177 puan) tarafından

Sende davet etme mesafe koy arana sana değer vermeyene sende değer verme.

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 672 göst.
0 oy
5 cevap 621 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 760 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,522 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yenianne1prenses (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,821 soru

24,451,516 cevap

354,041 kullanıcı

...