Benim bir tane kız kardeşim var 18 yaşında hiç bir arada büyüyemedik ama baglarımız çok kuvvetli birbirimizin her şeyine koşarız elimizden geleni yaparız yani anne babamızdan çok birbirimize düşkünüz diyebilirim bu zamana kadar hiç küsmedik arada tartışma oldu ama ben suçluysam ben özür diledim o suçluysa o asla ben büyügüm egolarıda yapmam oda aynı şekilde çocuklarımdan farksız gerçek anlamda sizin kardeş ilişkileriniz nasıl?
25 sene olacak kardeşimi toprağa vereli keşke hayatta olsaydı canımı verirdim onun için bi kardeşim daha var öz babamın ikinci eşinden öz ailemle görüşmüyorum fakat o kardeşimin bi suçu günahı yok sadece ölen kardeşime tek yumurta ikizi kadar benzediği için yüzyüze görüşmek istemiyorum kendisi eski olayları biliyor bana hak verdi telefonda konusuruz hep maddi manevi her zaman yanındayım yüzyüze asla bunu kaldıramam
Başın sağolsun güzelim empatisi bile zor bir durum 🥀😢 rabbim kardeşine merhamet rahmet eylesin 🤲🏻
Amin inşallah
Benimkiler de çok güzel,çok şükür. Yaş olarak benden bir büyük ablamla daha yakınız haliyle. Bekarken Tom ve Jerry gibiydik. Şimdi ise birbirimizin varlığını daha iyi anlıyoruz. Geçen yoğunluktan dolayı birbirimizi bir süre arayamadık. Neden aramadın diye laf sokup durdum😅🤗
Ya iyiki varlar 🌸😘❤️
Kardes mi oda ney ane babanizin elini opun olur mu bu yuzden destek aliyorum kardesim bana okadar agir konustuki
Allah ıslah etsin canım bazen kan bağı yetmiyor işte
Ne hali varsa gorsun allaha havale ediyorum bana yaptigi zorbaliklara ragmen onu hep affetttim
Boşver uzak dur kardeşin bile olsa
Zaten artik bitti hic sevgisi kalmadi
Benden küçük 2 tane erkek kardeşim var ama çok aşırı da yakın değiliz
Kız kardeşime erkek olsan bu kadar samimi olmayabilirdik diyorum bende erkek kardeşe herşey anlatılamayabilir
Biz kalabalık bi aileyiz tüm kardeşlerime onların çocuklarina hatta onlardan ötürü onların eşlerine bile kurban olurum. Hepsi canım ciğerim. Kardeşimm ya daha ne olsun.
İşte gerçek bir abla örneği ❤️
Erkek kardeşlerim var, evladım gibi görüyorum onları
Ya aslında benimde babamdan bi tane üvey erkek kardeşim var ama annesi yüzünden hiç görmeden büyüdü bide benim kızımdan bile küçük heralde onla ancak parka falan gideriz 😅😅
Benimde babam başkasıyla evli, başka kardeşim var mı yok mu bilmiyorum😂 aman kendi çocuklarımla anca uğraşıyorum uzak dursun
Vallahi bende aynı düşüncedeyim benim baba onuda boşadı tabi ama 🤣🤣
😂😂
Benden büyük bir abim var diğerleri hepsi benden küçük. Çok şükür hepsi ile çok iyi anlaşıyorum evin küçük annesi gibi. Hergun tüm kız kardeşlerimle iki üç günde bir erkek kardeşlerim ve abimle konuşuruz.
Hepsi de sık sık evime gelip kalir
Çok güzel böyle aile bağları önemli bence kardeşde daha farklı ilk oyun arkadaşın herşeyin onlar 😊
Bizimki küçüklükten beri berbat. Bana karşı hep düşman gibi davranmıştır. Bitmeyen bir kıskançlığı da var. Ama başına ne gelse, neye üzülse yine ben ilgileniyorum. Bu yaşıma kadar bana ablalık yaptığını bilmem. Sanki ben onun ablasıymışım gibi hep ben alttan almışımdır. Zor zamanlarında hep yanında oldum. Tavsiye veririm dinlemez, ben bilmiyorum mu sanki diye bana kızar. Ne olursa olsun onu yargılayacak biri olmadığımı kendisi de biliyor. Buna rağmen değerimi bilmez. En ufak şeyde kırar beni. Allah merhamet versin kalbine diyecek bişey bulamıyorum.
Amin canım ablan bile olsa biraz mesafe gerek bence öyle insanlara olan sana oluyo
Evet öyle haklısın. Ama şuan kötü bir dönemden geçiyor, o nedenle mecburen yanında olmak zorundayım. Normalde çok mesafeli dururdum, bana zarar veriyordu diğer türlü.
Ya ne merhametli bir insansın sen ❤️🫂😍
Çok değil daha 3 yıl önceye kadar ablamla aramız çok iyiydi 1 yaş vardı aramızda herseyi paylasirdik aramızda sonra uzaklaştı bizden. Kardeşlerime anneme karşı bile çok değişti başkalarını daha çok sever arar bizden küçük kız kardeşimiz var onunla daha iyi aramız
Neden öyle oldu ablanız kırıcı bişeyler mi yaşandı acaba
Bizlik sorun olmadı da onun eşi vefat etti ondan sonra böyle uzaklaştı bizden
Aaa içine kapanmış olabilir siz ona yaklaşmaya çalışın bence acaba o süreçte yeterince yanında olmadığınızı falanmı düşündü hani başkalarına karşı daha samimi dediniz ya ondan soruyorum
Öyle değil canım biz hep yanındaydık sonra değişti kapalı tesettürlü biriydi açıldı mesela kendi kararı tabide daha çok şeyler oldu bize düşman gibi
Psikolojik sorunlar yaşıyor demekki rabbim sıhhat versin inşallah 🤲🏻
İki abim bir erkek kardeşim canlarını istesem yok demezler eşleride öyle onlar benden bnm canımı istesinler kurban ederim öyle küvetli bağımız ...kız kardeşim vardı küçük yaşta tirafik kazasında kaybettik😭😭😭ablam vardı 2ay önce kaybettim😭😭😭😭😭😭yokluğuna dayanamıyorum😭😭😭🥹🥹
Allah sabrını arttırsın leylacım çok acı şeyler gerçekten kalanların başı sagolsun inşallah
Amin Allah razı olsun canım ♥️ 🥹🥹😭
3 kiz 1 erkek kardeşiz bazen tartisiz qma biri birine birsey dese hepimiz panter kesiliriz.
Bende bir yas buyuk ablamla daha çok anlaşırız fikirler daha yakın daha sık telefonlarımız görüşürüz hepsinide seviyorum ama
Rabbim yokluklarını göstermesin 🤲🏻🌸
Ben 35 kardeşim 20 yaşında.Ablası kurban ona elimde büyüdü🩷
Oyy bayada yaş varmış kesin annesi sen olmuşsundur 😊
3 kardeşiz 3. Kardeşim küçük ama ortanci kardeşim ile çok iyiyizz canım o benim.. mesela dün araba almaya gidecekti eşim sırf tek gitmesin diye işten izin aldi gitti... Geçen haftada nişanı oldu 1 hafta annemdeydim onun işleri için... Şuan arayim koşar gelir bende giderimm...
Maşallah allah yokluğunu göstermesin ❤️
4kardesız benden 1yas büyük ablam var her şeyimiz sözümüz sırrımız bır. Anneme soyleyemedıklerımızı hep bır bırımıze soylerız hıc kusmeyız. 6yas küçük kız kardeşim var yenı evlendı duyununde ne kadar aglamıstım onunlada çok yakınız sımdı hamıle gozumuzde hala küçük o kendısı anne oluyor.10yas küçük erkek kardeşim var ablamla Ben buyutduk sayılır. Ayağına tas deyse kosarak gıderım. Ablam cabuk sınırlenen ç, tez kusen bırısı ama tartısmayıs hıc bır zaman bılıyoruzkı dıyorsak ıyılıyı için. Ben daha anascıl hep toparlayan ara yapanım
dengeyi saglayanın siz olmasıda çok güzek bence rabbim muhabbetinizi arttırsın ❤️
Kardeşim yok tek çocuğum. Keşke benimde kardeşim olsaydı 😢
Keşke olsaydı ama kardeş gibi gördügünğz biri vardır sizinde illaki 😊
4 kardeşiz bir birimize baglıyız en kucugumuz bıraz mızmız ergenlıkte ınsallah yola gelıcek erkek sahıs😂
Yaşı kucuk kızz ne evlenmesı anam vermez 30 olana kadar 😂😂16 oldu yeni
Benimkide öyle diyor ben evlenene kadar sen koca karı olursun diyor 🤣
Evlenınce bızı begenmezler kız 😂😂 benımkıde oyle dedı kızım 4 yasında dıyo ben evlenınce o genc kız olucak onla takılcam senle ısım olmaz
Bütün kardeşler mi aynı ya benimkide oglanlara araba alırız kzımın adı hatice haticeyle şoförümüz yaparız onları da diyor 🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂cok iyi planlar
hem birbirimizi yeriz hem de sahip çıkarız. çok sert eleştirdiğimiz de olur birbirimizi ama severiz yani
Kardeş sevilmez mi yaaa
Bizde öyleyiz ben hep diyorum kardeşime eger bir olmamış bişeyimi görürsen yada ben seni görürsem uyaralım ki uyarırızda çünkü başkası görürse uyarmaz laf eder
3 kardeşim var ikisi kız diğeri küçük oğlan ablamla çok iyiyiz hergun görüntülü fln konuşuruz ama küçüğü bizi sevmiyor dusman olarak goruyor ona o kadar iyilik yapmanıza rağmen
Ay anlamıyorum böyle kıskanç kardeşleri neden yani insan kardeşini neden sevmez tuhaf geliyor bana
Ben onlar için herşeyimi feda ederim kardeslik bağı benim için çok önemli ama bilmiyorum işte geçen gün çocukların doğum gününü kutladım çağırdım gelmedi bile eve gittiğimiz zaman bi hosgeldin bile demiyor banada tuhaf geliyor ama artık kardeşim dahi olsa bana yüz çevirene bende ceviririm
Aynen öyle canım zorla güzellik olmaz
5 kardeşiz hepsi de ayrı bir kafada yaşıyor. Çevreme bakıyorum anası babası iyi kardeşleri iyi. Ne kimse birbirini seviyor, anne baba ayrımcılık yapıyor. Artık görüşmek bile gelmiyor içimden.
Çok garip aile ilişkisi saglanamamış demekki dengeli bir şekilde olmalı herşey ayrımcılık nedir ya
2 erkek kardeşim var biri 32 biri 25 yaşında. Büyük evli. Onunla biraz uzağız hemde karakter olarak o biraz soğuktur. Ama ararız sorarız birbirmizi gideriz geliriz
Ama küçük oğlan kardeşimle çok iyiyiz o bana zor günümde koşar ben ona koşarım. Arar abla canım şunu istiyor hemen gel yapayım derim.
Eşim bazen der ben istesem yapman kaç güne ertelen die 😂
Annem vefat ettiğinde kardeşim 7 yaşındaydı ondan çok düştüm ona . Rabbim bahtınıda açık etsin gönlüne göre bir eş nasip etsin inşallah
Maşallah cano allah yokluklarını göstermesin 😍
1,496,667 soru
24,448,823 cevap
353,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın