Esra Erol'daki kadının yaşadığı olay nedir?

0 oy
519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,299 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DT-mcHqD9eS/?igsh=MXY0YWtxM2hiODFvNQ==

Kızlar kaç gündür bu kadın çıkıyor keşfetime normalde izlemem Esra 1-2 seneden beri bırakmışım ama yazık kadına ya İçim acıdı mı hiçbirimizin başına gelmeyeceği ne malum,😢

Allah iyi insanlarla karşılaştırsin 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,988 puan) tarafından

Gördüm gördüm için gitti kadına. Bir de öteki kadın İskender için çıkmışsın oraya söyleseydin ben alırdım diyor. Böyle kadınlarda utanma arlanma yok çekinmesi yok ona göre eğlence çıkmış 🙄 

(9,299 puan) tarafından

Aynen Bir de evliymiş o kadın da dünya resmen çöplüğe dönüşüyor

-Reklam-
+1 oy
(13,300 puan) tarafından

Benimde keşfette karşıma çıktı en çokta bana iskender bile yedirmedi ama o kadına estetik yaptırdı dediği varya orda o kadar üzüldümki yiyin kocanızın parasını diyen pazarcı abi çok çok haklı 

(9,299 puan) tarafından

Aynen gerçekten de bazen diyorlar işte şimdiki kadınlarda hiç anlayış kalmamış falan fistan işte anlayışlı olunca da böyle kuduruyorlar 🫡

0 oy
tarafından

Gordum adam srffffsz 

0 oy
(2,909 puan) tarafından

Herşeyin çivisi çıktı Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın evdeki kadına bakmayan dışarda adam gozuken ******** yaratıklar herşeyi yaşadım şu yaşımda hep dik durdum çocuklarım için ama bı başka kadın olsa bende çıkarım TV valla son nokta olur galiba her boku yiyip evde erkek kesiliyolar kadına bakışı bile farklı pisliğin 

(9,299 puan) tarafından

😕😕😕

0 oy
(3,936 puan) tarafından

Valla erkekler acınası varlıklar olmadıgını o kadının caresizliğinde gordum..yeyin anacım yoksa onlar yedircek yer buluyorlar... eskiden bnde öyleydi şimdi kuruş olsa harcar harcatırım.

Yoksa zamanla sizi harcarlar

0 oy
(1,756 puan) tarafından

Artik erkekler acik acik ypiyor masallh

0 oy
(1,672 puan) tarafından

Az önce de onu izledim tazminat vs davası vardı s.c ağzına sonuna kadar al diye diye deliye döndüm eşimde diyor bu adam bu kadına bişey vermez tipe baksana diyor 

0 oy
(875 puan) tarafından

Ehline denk gelmeyen hersey ziyan olur

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Esra Erol programında gündeme gelen mağduriyet hikayeleri nasıl takip edilir?
Esra Erol programında paylaşılan hikayeler genellikle ATV resmi internet sitesi ve programın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan kesitlerle takip edilebilir. Programdaki konuların güncelliğini yitirmemesi adına, sosyal medyada paylaşılan resmi video içeriklerinin tarih ve bölüm numaralarını kontrol ederek ilerlemek en doğru yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Televizyon programlarındaki dramatik olaylar psikolojik olarak nasıl etkiler?
Televizyon programlarında izlenen dramatik olaylar, empati mekanizmamız nedeniyle geçici bir üzüntü veya huzursuzluk hissine yol açabilir. Eğer izlediğiniz içerikler günlük yaşamınızı, uyku düzeninizi veya genel ruh halinizi sürekli olarak olumsuz etkiliyorsa, bu tür programlara ara vermek ve duygusal sınırlarınızı korumak psikolojik iyilik haliniz için oldukça önemlidir.
Esra Erol programına başvurmak için hangi yollar izlenmelidir?
Esra Erol programına başvurmak isteyen kişiler, ATV'nin resmi web sayfasında yer alan başvuru formunu doldurabilir veya programın resmi WhatsApp ihbar hattı üzerinden iletişime geçebilirler. Başvuru sürecinde yaşanan durumun tüm detayları ve varsa kanıt teşkil edebilecek belgelerle birlikte yetkililere ulaşmak, sürecin değerlendirilmesi için gereken ilk adımdır.
Gündüz kuşağı programlarındaki sosyal problemler neden bu kadar ilgi görüyor?
Gündüz kuşağı programları, toplumsal sorunların canlı ve gerçek insan hikayeleri üzerinden anlatılması nedeniyle geniş kitleler tarafından izlenmektedir. İzleyicilerin bu hikayelerle bağ kurmasının temel nedeni, kendi hayatlarında veya çevrelerinde karşılaşabilecekleri benzer zorlukları bir dayanışma veya farkındalık arayışıyla takip etmek istemeleridir.
Televizyonda izlediğim üzücü bir olay sonrası ne yapabilirim?
Televizyonda izlenen üzücü bir olay sonrası kendinizi kötü hissediyorsanız, hemen dikkatinizi başka bir yöne çekecek fiziksel aktivitelere veya hobilere odaklanmanız faydalı olur. Eğer bu üzüntü hissi uzun süre devam ederse, bir yakınınıza duygularınızı anlatmak veya profesyonel bir destek alarak bu durumu sağlıklı bir şekilde işlemek en doğru yaklaşım olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 964 göst.
0 oy
2 cevap 271 göst.
0 oy
10 cevap 4,411 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hilal.hilal123 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 7,830 göst.
7 Nisan 2019 Diğer kategorisinde ♥️İkRa'M♥️ (1,061 puan) tarafından soruldu

Kategoriler