https://www.instagram.com/reel/DT-mcHqD9eS/?igsh=MXY0YWtxM2hiODFvNQ==
Kızlar kaç gündür bu kadın çıkıyor keşfetime normalde izlemem Esra 1-2 seneden beri bırakmışım ama yazık kadına ya İçim acıdı mı hiçbirimizin başına gelmeyeceği ne malum,😢
Allah iyi insanlarla karşılaştırsin
Gördüm gördüm için gitti kadına. Bir de öteki kadın İskender için çıkmışsın oraya söyleseydin ben alırdım diyor. Böyle kadınlarda utanma arlanma yok çekinmesi yok ona göre eğlence çıkmış 🙄
Aynen Bir de evliymiş o kadın da dünya resmen çöplüğe dönüşüyor
Benimde keşfette karşıma çıktı en çokta bana iskender bile yedirmedi ama o kadına estetik yaptırdı dediği varya orda o kadar üzüldümki yiyin kocanızın parasını diyen pazarcı abi çok çok haklı
Aynen gerçekten de bazen diyorlar işte şimdiki kadınlarda hiç anlayış kalmamış falan fistan işte anlayışlı olunca da böyle kuduruyorlar 🫡
Gordum adam srffffsz
Herşeyin çivisi çıktı Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın evdeki kadına bakmayan dışarda adam gozuken ******** yaratıklar herşeyi yaşadım şu yaşımda hep dik durdum çocuklarım için ama bı başka kadın olsa bende çıkarım TV valla son nokta olur galiba her boku yiyip evde erkek kesiliyolar kadına bakışı bile farklı pisliğin
😕😕😕
Valla erkekler acınası varlıklar olmadıgını o kadının caresizliğinde gordum..yeyin anacım yoksa onlar yedircek yer buluyorlar... eskiden bnde öyleydi şimdi kuruş olsa harcar harcatırım.
Yoksa zamanla sizi harcarlar
Artik erkekler acik acik ypiyor masallh
Az önce de onu izledim tazminat vs davası vardı s.c ağzına sonuna kadar al diye diye deliye döndüm eşimde diyor bu adam bu kadına bişey vermez tipe baksana diyor
Ehline denk gelmeyen hersey ziyan olur
1,502,313 soru
24,529,626 cevap
359,918 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın