Eşimle mobilya seçiminde sürekli kavga ediyoruz ne yapmalıyım?

0 oy
1,224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,023 puan) tarafından

Kızlar koltuk takımı alıcaz Allah izin verirse ben diyorum bohem tonlarda istiyorum şu model o diyor yok gri olcak bu model evin mobilyasını kadın seçmezmi ya sadece bu da değil halı alıcaz mesela ben bunu istiyorum diyorum o kendi beğendiğini aldırmaya çalışıyor çok kavga ediyoruz bu yüzden neymiş tarzlarımız uyuşmuyormuş senin tarzına…

Benim çevremde hiç evin mobilyasına karışan bir adam yok ailemdede benim annem seçerdi babam alırdı hala öyle 

32 Cevaplar

0 oy
(227 puan) tarafından

Bizde de ben seçtim erkek karışmaz ya çıkarken hesabı öder iyice suyu çıktı 

Ama iş yerinde ki persol abide böyle mobilya alacakmış bize göstermişti eşinin ve kendi mobilya seçimini kendi istediğini aldı tabiki

-Reklam-
0 oy
(1,235 puan) tarafından

Bizde yeni aldık bersber begendik karışmaz güzel olmazsa hep konuşacagımı bilir ki kendim begendim ona ragmrn şöyle olsaydı böyle olsaydı diyorum adama 

0 oy
(9,170 puan) tarafından

Bizim zevkler aynıdır genelde. Gecen sene salona aldık bizde hangi mobilyacıya gitsek direk aynı şeyi beğeniyoruz. Halıdada öyle oldu arka arkaya açıyordu adam aynı halıda dur dedik 😄

TV ünitesi aldık ikimizde bayıldık . 

Her konuda böyle olsak keşke 🙄

0 oy
(869 puan) tarafından

Sorarsam fikrini soyler ama diretmez senin icine sinsin yeter der. 

0 oy
(4,143 puan) tarafından

Bizimkine git cekyat al dedim iki tane.. bohem koltuk almış trend buymuş diyor birde 🤣 haykırdım

0 oy
(210 puan) tarafından

İnan bana evlendiğim gün perdelerimi koltuklarımı halılarımı gördüm, ben seçsemse o almazdı beğenmezdi benim seçtiklerimi, ama onun zevki güzel olduğu için takmıyorum, sadece aşırııı gold seviyor ben biraz daha sadece ama çokta takmıyorum aldıkları güzel yinede diyorum 

0 oy
(5,190 puan) tarafından

Hiç karışmaz bohem tarz oda sevıyor durmadan dıyo ınsallah alırız 

0 oy
(9,198 puan) tarafından

Bizde herşeyi beraber beğeniriz tek başına ne bir eşya almışımdır nede eşim alır ortak nokta'da buluşuruz biz genellikle aynı şeyleri beğeniriz zaten

0 oy
(799 puan) tarafından

Eşimle birkez bunun için tartismistik ama aslında onunda fikri önemliydi sonuçta o da o evde yaşıyor aşırıya kacmadigi sürece sıkıntı yok kimileri herseye burnunu sokar temizlikten tut yemeğe kadar ayar oluyorum 

0 oy
(4,365 puan) tarafından

Ortak karar verseniz olmaz mı orası aynı zamanda eşinizinde evi sonuçta onunda istediği şeyler eviyle ilgili hayalleri vardır mesela siz bohem eşiniz Chester istiyorsa ya kura çekin ya da biri sizin dediğiniz diğeri onun dediği olsun bazı erkekler dekorasyon işlerine kadınlardan daha çok ilgi duyuyor

0 oy
(1,865 puan) tarafından

Bizim mutfak masasi alisverisimiz aklima geldi 😂😂 nisanliyiz daha mutfakta kucuk bi alan var masa alcaz esim ben kayinbabam gittik bi magazaya esim kendisi siyah uzerine beyaz mermer desenli ayaklari metal bi masa begendi sandalyeleri de mor ♥️ o zamana kadar Allah icin bana biraktilar seyi bi esim onu secti bende mutfak zaten karanlik dusuyo masa daha cok karartir mi acaba dedim kendimiz konusuyoruz kayinbabam ney ney diye geldi esim beni sikistiriyo sanmis boyle boyle dedim anlattim sanane lan merve kullanacak sen ne karisiyon dedi kayinbabam esim orda bi sinirlendi benim hic biseye hakkim yok evde senin mobilya da senin kayinbabamin kulagi duymuyo pek o da bildigi icin soylendi de soylendi duysa yemezdi o kadar konusmak da vel hasil kelam biz o masayi aldim hemde sandalyelerle 😂😂

0 oy
(5,103 puan) tarafından

Ne münasebet yani bizler tüm gün o evdeyiz genelde, beğenmediğim bir şeyi tüm gün göremem 

Tüm eşyayı ben seçtim o sadece parke seçmişti o da teraslara, yani fikrini söyler ama karar benimdir şimdi yeni ev yapıyoruz her şeyi ben seçtim odaları büyüklüğü vs 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ev dekorasyonu seçimlerinde eşler arası fikir ayrılığı nasıl çözülür?
Ev dekorasyonu seçimlerinde yaşanan fikir ayrılıklarını çözmek için öncelikle ortak bir bütçe ve stil panosu oluşturmak en etkili yöntemdir. Tarafların her ikisinin de beğendiği mobilya parçalarını bir liste üzerinde birleştirerek ortak bir nokta bulabilir veya evin farklı odalarında farklı tarzların dengelenmesi için profesyonel bir iç mimar desteği alabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşlerin ev mobilyası seçiminde ortak karar alması neden önemlidir?
Eşlerin ev mobilyası seçiminde ortak karar alması, her iki tarafın da yaşam alanında kendini konforlu ve huzurlu hissetmesi için kritiktir. Ortak karar süreci, kişisel alanların sahiplenilmesini artırır ve evde yaşanan dekorasyon odaklı tartışmaları minimize ederek aile içindeki iletişim kalitesini yükseltir.
Bohem tarz ile modern ev dekorasyonu bir arada nasıl kullanılır?
Bohem tarz ve modern dekorasyonu birleştirmek için nötr tonlarda modern koltuk takımlarını, el işi tekstil ürünleri veya bohem tarzı aksesuarlarla tamamlamak yeterlidir. Gri gibi modern tonlardaki mobilyalarınızı, bohem dokunuşlara sahip etnik desenli kırlentler, hasır sepetler veya canlı bitkilerle dengeleyerek her iki tarza da uygun bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.
Yeni ev eşyası alırken uyum sorunu yaşamamak için ne yapmalı?
Yeni ev eşyası alırken uyum sorunu yaşamamak için alışverişe çıkmadan önce mutlaka bir ev planı hazırlayın ve tarzınızı yansıtan görsel örnekleri kaydedin. İki tarafın da mutlak hayır dediği parçaları listeden çıkararak, sadece ikinizin de onay verdiği mobilyalar üzerine yoğunlaşmak tartışmaları azaltacak ve daha uyumlu bir ev stili yaratmanıza yardımcı olacaktır.
Koltuk takımı seçerken nelere dikkat etmek gerekir?
Koltuk takımı seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlar konfor düzeyi, kumaş kalitesi, oda boyutuyla uyum ve temizlik kolaylığıdır. Seçim aşamasında oturma odasının günlük kullanım amacını belirleyerek, hem evdeki kişi sayısına uygun hem de uzun süreli kullanıma dayanıklı, kaliteli iskelet sistemine sahip modelleri tercih etmeniz uzun vadede daha avantajlıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 779 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 423 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,069 göst.
27 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 694 göst.