0 oy
611 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (801 puan) tarafından

Kızlar koltuk takımı alıcaz Allah izin verirse ben diyorum bohem tonlarda istiyorum şu model o diyor yok gri olcak bu model evin mobilyasını kadın seçmezmi ya sadece bu da değil halı alıcaz mesela ben bunu istiyorum diyorum o kendi beğendiğini aldırmaya çalışıyor çok kavga ediyoruz bu yüzden neymiş tarzlarımız uyuşmuyormuş senin tarzına…

Benim çevremde hiç evin mobilyasına karışan bir adam yok ailemdede benim annem seçerdi babam alırdı hala öyle 

32 Cevaplar

+1 oy
önce (33,525 puan) tarafından

Temizliğe falan da karışıyor mu takıntılı oluyo bazı adamlar anlam veremiyorum 

önce (801 puan) tarafından

Yok temizlik bende yaparım o da yapar 

-Reklam-
+1 oy
önce (17,789 puan) tarafından

Benim kocam daha beter. Evin herşeyini o seçti. Ben bir bardak bile beğensem kusur bulur. Bana sormadan gidip iç çamaşırına varana kadar benim alişverişimide kendisi yapar. Artık alişveriş nasıl bişey unuttum. 

Oha kız o neymiş öyle 

Anlatsam roman olur. En kötü kaynanadan daha beter bir koca. 

önce (428 puan) tarafından

bu yorumu okuyunca dedım demekki benım kocadanda varmıs boyle biri kız arada guzel oluyor ama ınsanda sureklı eve tıkılı kalmamalı ya 

Eve tıkılı değilim aslında ama yinede sorumluluk olarak alişveriş falan yapmam. Evin temel ihtiyaçları, çocukların ihtiyaçlari falan ne olursa eşim alir. Almama engel olmaz ama her konuda en iyisini ben bilirim dediği için fikir almamı ister. Mesela bir kıyafet alsam sen bunun pamuk oranına bakmamışsın, kaliteli değil der. 

+1 oy
önce (8,318 puan) tarafından

Kavga etmiyoruz ama eşimde de gereksiz bir dahil olma var gibime geliyor. Koridora yolluk alacağım, birkaç tane aldım iade ettik eşim beğenmedi diye. İki tanesinde haklıydı beğenmemekte ama birinde artık baydı beni. Hepsini iade ettikten sonra bir daha almadım. Eski yollukla duruyor koridor 

+1 oy
önce (4,143 puan) tarafından

oda kullanacak , beraber begenip karar vermeniz gerek , benim esim de fikrini soyler

+1 oy
önce (4,407 puan) tarafından

Yok artık sinir oluyorum ama böyle adamlara 

O neya bırakta halıyı koltuğu bayanlar seçsin 

Değişik tip be bacım 😂 💖 

Sorma canım ama benim istediğim olucak ona kalırsa heryer siyah gri 😂

+1 oy
önce (1,009 puan) tarafından 3 uyarı:
🚩 Diğer
🚩 Diğer
🚩 Diğer

Evde en fazla kim duruyorsa onun olmalı fikir evin hanımının yani yok artık erkek de karışmasın yatak odası olur anlarim konfor alanı ama oturma Grubu vb şeyler erkeklere birakilmamali estetik düşünce duygusal zekaları gelişmemiş 

önce (50 puan) tarafından

Bu yorum neden uyarılmış anlamadım

önce (1,009 puan) tarafından

Beni cekemeyenler işte akıllarınca halay çekiyorlar  :))

önce (1,009 puan) tarafından

Ya da erkekler uyarı verdi :))

önce (1,013 puan) tarafından

Birilerin canı sıkılmış oyun oynamak istemiş sanırım 😂

önce (50 puan) tarafından

Kimse sevilmek zorunda değil ama bu yorumda absürt birşey yok gereksiz uyarı yasak değilmi

0 oy
önce (11,338 puan) tarafından

Model ve renk olarak fikrini söyler diretmez ama kumaş konusunda karışır benimkide silinsin iz bırakmasın diye didikler çünkü bu konuda hassas 

0 oy
önce (123 puan) tarafından

En sevmedigim erkek modeli benim ailemdeki erkeklerde karismas kadınlar gidip secer erkekler girdi biraz pazarlık yapıp alır seçme aşamasında gitmezler bile. 

Bizde de yine benim istedgim olur ama eşim illa araya bi laf sokuşturucak diğeri mi olsyadı, sanki diğeri daha iyi der ve sonrada sen Bilirsn der içime kurt düşürür

Benim seçtiğim koltuk takımı daha ucuz bu arada 😂

0 oy
önce (9,658 puan) tarafından

yani en fazla hiç sevmediği bir renkse karışmalı, atıyorum mor sevmiyordur sen moru beğendiysen yok mor olmasın der😅 onun dışında saçma 😂

gri modası da geçti halbuki 

0 oy
önce (187 puan) tarafından

Benimkinde ilk başta aynı böyleydi sonra ben biraz baskın olunca anlatınca geçti şükür hâlâ bazen damarı tutuyor ama umrumda değil eski ben değilim susmuyorum çünkü 

0 oy
önce (4,030 puan) tarafından

Tek taraflı çekmek bana biraz yanlış geliyor. Beraber karar verin sizde. Sonuçta o adamda görecek oturacak. Bazı adam vardır evi komple değiştirsem umursamaz, hatta farketmez. Ama bazısı her şeyi kendi zevkine göre ister. İki durumda yanlış tabiki. 

Mesala kıyafet konusunda üstüme başıma alır gelir çocuklara da o konuda karışmam düşünüp esip almış ama eve alınan koltuk halı bunlarda gri renk seviıyor bende gri renkten hoşlanmıyorum o yüzden bu konuda anlaşamıyoruz 

önce (4,030 puan) tarafından

Ortak nokta bulmanız lazım. Koltuğun modelini o seçsin , kumaşı rengi sen seç. Halıyı o , perdeleri sen. Başka türlü zor olur

0 oy
önce (16,213 puan) tarafından

Ortak karar veririz her seye bardaga bile. 

önce (579 puan) tarafından

Aaa ayni biz cocuklar in yatagjni ben begendim. Kumasini 

Simdi dolap alcaz esim. Begenecek

0 oy
önce (1,658 puan) tarafından

Karismaz ben kızıyorum evin için sende heves edip bısey beğen diye

0 oy

Yani koltuklari sen begen haliyi o. Begensin biz  ceyiz alirken tv yi 

Perdeleri o. Begendi haliyi. O. Begendi yatak odasi bende kalan esyalari begendim ikinizin ortak karari olsa daha guzel olmazmi

Gri renk seviyor benim eşim bende sütlü kahve açık bej bohem tarzlar anlaşamıyoruz 

Yani aksesuar gri olsun sutlu kahve iile vazolar ne bileyim cicekler halida kullanin kalo. Kirmaya degmez canim birbirinizin

0 oy
önce (3,649 puan) tarafından

Koltukları eşim halıyı ben seçtim benim ki de karışır her şeye bardak takıntısı var eve parası olunca sürekli bardak tabak filan alır almayalım desen küser 

önce (77 puan) tarafından

Ayyy 😄 benimki de alınca hep ne gerek vardı der

önce (214 puan) tarafından

BBenim eşimde öyle mutfak eşyası almaya bayılır ben o aldıkça mutlu olurum😊

önce (428 puan) tarafından
+1

😂😂 o benım esımdede var kız dogmadan once sürekli bardak tabak çerezlik vs seyler alır hatta bı dolap bıle yaptı onları koymak için 😂😂😂

+1

Ne güzel işte ben bu huyunu çok severim 🥰😄

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Yok kız o ne İja

0 oy

Benim eşimde fikrini söyler ortak karar veririz ben dir etmem benim istediğim olcak diye oda aynı şekilde birlikte seçer karar veririz

0 oy
önce (26,862 puan) tarafından

Benim eşim karışır evde çokta zaman geçiren bir insan o yüzden bana absürt gelmiyor ama orta yol bulmaya çalışır da 

0 oy
önce (2,668 puan) tarafından

Bekardim  birisi evlenmek istiyordu benimle evin tüm eşyasını aldım ben demişti ben tanışmak bile istemedim bu lafın üzerine büyük konuşmus olacağım ki sonrasında başka birisiyle çok severek evlendim evin tüm eşyasını bana sormadan sürpriz adı altında kayınbabam aldı en güzel markadan en trend son moda neyse almış  perde koltuk masa halı aklınıza ne geliyorsa eşimi çok sevdiğim için ses etmedim eşyaları beğendim ama konumuz bu değildi ya biterdi tartışma çıkabilirdi aileler arasında  kabul etmeliydim diye düşündüm herşeyde çok güzeldi o yüzden bana yapılana bakarak kendinizi germeyin bazen ne kadar isterseniz isteyin bazen olmuyor istediğiniz 

0 oy
önce (6,404 puan) tarafından

Vallq bizde öyleyiz zaten bende beğenmeme kocam.benden beter o hiç beğenmez biz artık geze geze bir hali alcaz diye bursa türü atariz 😂 ben 1 sene sehpasiz durdum nedenide beğenmedik en son ınternetten siparis verdim😂 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 628 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 341 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 971 göst.
27 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 577 göst.