0 oy
135 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (122 puan) tarafından

Kızlar oğlum 1 yasında. ogluma kahvaltı yediremiyorm corba püre tarzı şeylerdr sevmiyo yemiyo danone bile yediremiyorm

Sevdiği yediği şeyler yoğurtçorbası, makarna bulgur, pilav, et haşlama, tavuk, köfte , ve dolma içi ama bunlarda inanır mısınız taze yaptığımda sıcak sıcak yer akşama ısıtsam asla yemeez ay ben başımı nerelere vuram kimse halimden anlamıyo. Hacı amcalar gibi taze yemek sıcak yemek yiyo. 

Kahvaltı çorba püre meyve hak getire. Aç kaliyo resmen basbaya ac surekli. 

Napiyim kahvaltı da yemek mi pişireyim buna nasıl yapıcam be ediccem bilmiyorum. 

8 Cevaplar

0 oy
önce (177 puan) tarafından

Canım neyi seviyorsa onu yapacaksın taze taze yapacak bişey yok benim kızımda bayat yemez sevmez bende az az taze taze yapıyorum 

önce (122 puan) tarafından

Hani kahvaltı yeseydi en azından yada ara ögğnlerde merve yoğurt Danone tarzı şeyler yemiş olsa neyse . Her akşam taze yemek yapıyorum zaten ama bazen öğlene yetişemiyorum

-Reklam-
0 oy
önce (9,650 puan) tarafından

az az taze taze yap. 

kahvaltıda illla yumurta peynir yiyecek diye bir şart yok. çorba içsin yemek yesin 

yumurtasını da öğlen yesin 

Etkinlik yaparken falan denedim bu saydıklarım dışında hiçbişeyi hiç bi vakitte yemiyo. 

Kavhaltıda bir kaç kez yoğurt çorbası yaptım bir kaç kez köfte ama inanın bilmiyorum napıcam yani kahvaltıda pilav mı pşireyim bilmiyorum. 

Her akşam taze yemek yapıyorum zaten ama diğer öğünler yetişemiyorum bazen 

önce (9,650 puan) tarafından

ara öğün olarak da düşün

1 öğünde meyve yesin bir öğünde mücver yesin gibi

İşte sorunda bu zaten. Meyve sebze mücver ekmek yoğurt pankek hiç bişey yemiyo

Yediği şeyler bulgur pilav et tavuk köfte makarna dolma içi yoğurt çorbasi başka ne denediysem yediremiyorm bi şekilde kandırıp ağzına da koysan geri atıyo. Şaştım kaldım artık 

Mesela şimdi tavuk attım fırına ama bu saate kadar bugün yalnıca 2 köfte yemiş 

0 oy
önce (579 puan) tarafından

Bsnimki onlari da yemiyo az kofte yiyor okadar ben alistim saldim inanki doktor iyi sagligi yerinds dedi

önce (579 puan) tarafından

Bei taze taze yapiyorum yiyecegi porsiyonda sende oyle yap

Bende köfte falan yapınca yediği kadar yapıyorum akşam yemekleri de zaten taze yapıyorum ama kahvaltıda aç kalıyo yada akşam yemeği pişene kadar  bari aralarda bi meyve bi şey yese içim rahat ederdi. 

benim oğlumun ferritin değeri diplerde

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Püre danone yemesin zaten

Evde kendim yapıyorum meyve püresi. Danone de artık mecbur kaldım yeterki yesin diye aldımm. Çünkü yoğurt çorbasi yer ama yoğurt yemez

0 oy
önce (3,492 puan) tarafından

Benim de oğlum 11 aylık ayni sorun bizde de var yumurta yemez yoğurt yemez pankek tarzı şeyler yiyebilirsin oğlum çok seviyor mesele papatesli omlet yada patatesli kek 

Yok bacım onları da yemiyo bizimki anca pilav bulgur vs saydığım şeylet

0 oy
önce (6,400 puan) tarafından

Ben bazen yarım muz büyükse ediyorum içine yumurta sarısı labne peyniri tahin pekmez biraz iremkli karışım yoksa pirinç unu karısı yapiyorum onu koyuyorum bulamac gibi oluyor ama olsun bir tabak yiyiyor.

Birgun melemen yapiyorum bu sabah yumurta dometes peynir yedirdim sonucta yedikleri var onlarla devam et uğraşacaksın napalim oncelik çocuk 

Ya işte böyle kahvaltı türü yese eline verecek bişey bulurum. Ama kahvaltıda kalkıp pilav mı yapayım makarna mı et mi artık gına geldi yemin ederim

Yediği şeyler hep ağır yemekler et pilav falan

önce (6,400 puan) tarafından

Benimki eti daha cogneyemiyor ya keşke yese kofte anca balık çok seviyor  balıkta yedirin çok seviyorlar

İşte kahvaltı da veya ara öğünlerde hiç bişey yemiyo. Meyve sebze yemez kahvaltılık yemez püre yemez 

0 oy
önce (181 puan) tarafından

Krep, pankek, omlet felan tarzı şeyler de mi yemiyor ben oğlum küçükken omlet yapıp krep yaptım sana der yediririm benimki de aynı sadece Allah'a şükür yumurta yemeye başladı yağda olsun omlet olsun hatta yumurtalı ekmek bile yiyor şuan kendisi istiyor hatta anne omlet mi ekmek yapsana diye zamanla biraz biraz artıyor, seninki gibiydi aynı sadece artı olarak krep pankek yemeyi seviyordu bende çikolata bal reçel ne varsa evde onu sürüyordum 5 yaşında şuan hala ağzina koymadığı şeyler var tabiki ama nohut kuru fasulye felan yemeye başladı 😂😂😂 erişteli yeşil mercimek çorbası felan istiyor benden inşallah seninki de öyle yavaş yavaş değişir

Yumrutayı da her şekilde deniyırum bulamaç ta yapıyorum ayrı da veriyorum ama yok şaka gibi sadece o sayfığımm Yemekleri yiyo ve sıcak tazeyken yiyo o kadar. Aralarda meyve versen atar yoğurt yemez ekmek veriyorum yeterki karnını tok tutsun diye yok atıyo. Kahvaltıda kalkıp pilav et mi pişireyim bu çocuğa valla kafayı yiyeceğim artık

0 oy
önce (4,041 puan) tarafından

Oyalamayı denedinmi. Ben en sonda tv açıyorum. Kimse linçlemesin. Küçük bebeğimde var çabuk yesin bitsin diyorum

önce (4,041 puan) tarafından

Muzu ezib yumurtayla çırpıb bişirince bayılır yer. 

Yoğurduna, yulaf lapasına elmayı rendeleyib katınca bayılır yer

bende yemeyince tv denedim ama tv ye odaklanınca hepten yemiyo. Hatta bi gözü tvde bi gözü bende yemek mi yedircem diye kontrol edip aglıyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emine1907 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 199 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Zelihakuzey (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 603 göst.
0 oy
2 cevap 168 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bir bebek bir anne (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,830 soru

24,451,785 cevap

354,051 kullanıcı

...