0 oy
292 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,160 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar.daha öncede post açmıştım vücudumdaki morarmalarla ilgili.son 1 haftadır hastaneye gidip geliyorum.hala araştırıyorlar sebebini.tekrardan kan verdim sonuçları 20 gün sonra öğreneceğim.ve bu belirsizlik içimi yiyor resmen.doktorda hiçbirşey söylemedi iyi veya kötü yönde.ben zaten iyi değilim.neyimin olduğunu bilmemek daha da düşündürüyor beni.sizde böylemisiniz çok düşünürmüsünüz ne çıkacak diye

8 Cevaplar

0 oy
önce (502 puan) tarafından

Tabikide sağlık sonuçta merak etmen normal ama umarım önemli bir durum değildir geçmiş olsun 

önce (4,160 puan) tarafından

Umarım.teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
önce (1,287 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım korkma bence kötü yada şüphe olsa doktorlar söylerlerdi bence inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dua ederim bende

Amin Teşekkür ederim. İşte hiçbir açıklama yapmadıklarında insan aklından 1000 tane hastalık türetiyor.

0 oy
önce (2,610 puan) tarafından

Bendede 6 7 yıl once vardı artik yok o zaman doktora soyledigimde crp ve sedimantasyon degerime bakmıştı o zaman o degerlerim yüksek çıkmıştı hâlâ da yüksek bulamiyolar gecen ay hemotolojiye gittim oda kandan ilikle ilgili bazi seylere bakti temiz dedi kansizlik ve demir eksikligin varsa oda yapabilir bende var gecen ay damardan demir verildi gelecek ay gidicem bende sizde crp ve sedimantasyon degerine bakıldı mi var mi kan tahlillerinde

Plt de 48

Periferik yayma yaptı mi

Evet o da 50 civarı çıktı

Banada  yapmisti ama deger vermedi beyaz kanın  yuksek demişti  mikrosopla inceledi demi  cam yuzeyindeydi o kan

Evet dediğin şekilde ölçüm yapıldı ölümden sonrada telefonla hocaya anlattı durumumu.tekrardan 6 tüp kan ve karaciğer ve dalak ultrasonu istedi.23 nde tekrar gideceğim

0 oy
önce (825 puan) tarafından

Benim arkadaşım heryerinde vücutta Bebek benek vardı morluk cigerde lekelenme var demislerdi ciğere baktırdın mi ama hep kötüyü dusunmw oda hasta eder insanı 

Yok bi daha ki gidişimde bakılacak

0 oy
önce (482 puan) tarafından

gecmiş olsun canım kan sulandırıcı ilaç kullanıyormusun benım kaynanam dada oluyor o ılacı ıcınce sankı biri sıkmıs gibi morarıyor kolu bacakları falan  @geberikgelin

Biliyorum canım ben hamileyken kullandım o ilaçtan morarıyor.benimkisi kendi kendine oluşuyor

0 oy
önce (4,241 puan) tarafından

Tabiiki o ilk izlenimler sonrakı belirsizlik oğlumda cok yasadım cok mrolaım bozulurdu

0 oy
önce (18 puan) tarafından

Benim görümcemdede var bazen sabah kalkar ayakları yuvarlak şeklinde mor, ama o karabasanlar geliyor bana diyor, gümüş yüzük taktı durduğunu söyledi, saçma ama o öyle söylüyor gümüş yüzük taktım artık morarma olmuyor yani karabasanlar gelmiyor diyor, çok saçma ama bende bir yerde okudum d vitamini eksikliği yaparmış diyiyordu 

Yok öyle bişey değil benimki

Herhangi birşey görmüyorum.zaten kan değerlerim normal değil tamamen sağlıkla ilgili

önce (18 puan) tarafından

Anladım canım Rabbim

Şifa versin 

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Canım gecmiş olsun 

Teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 293 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu