İyi akşamlar kızlar.daha öncede post açmıştım vücudumdaki morarmalarla ilgili.son 1 haftadır hastaneye gidip geliyorum.hala araştırıyorlar sebebini.tekrardan kan verdim sonuçları 20 gün sonra öğreneceğim.ve bu belirsizlik içimi yiyor resmen.doktorda hiçbirşey söylemedi iyi veya kötü yönde.ben zaten iyi değilim.neyimin olduğunu bilmemek daha da düşündürüyor beni.sizde böylemisiniz çok düşünürmüsünüz ne çıkacak diye
Tabikide sağlık sonuçta merak etmen normal ama umarım önemli bir durum değildir geçmiş olsun
Umarım.teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım korkma bence kötü yada şüphe olsa doktorlar söylerlerdi bence inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dua ederim bende
Amin Teşekkür ederim. İşte hiçbir açıklama yapmadıklarında insan aklından 1000 tane hastalık türetiyor.
Bendede 6 7 yıl once vardı artik yok o zaman doktora soyledigimde crp ve sedimantasyon degerime bakmıştı o zaman o degerlerim yüksek çıkmıştı hâlâ da yüksek bulamiyolar gecen ay hemotolojiye gittim oda kandan ilikle ilgili bazi seylere bakti temiz dedi kansizlik ve demir eksikligin varsa oda yapabilir bende var gecen ay damardan demir verildi gelecek ay gidicem bende sizde crp ve sedimantasyon degerine bakıldı mi var mi kan tahlillerinde
Plt de 48
Periferik yayma yaptı mi
Evet o da 50 civarı çıktı
Banada yapmisti ama deger vermedi beyaz kanın yuksek demişti mikrosopla inceledi demi cam yuzeyindeydi o kan
Evet dediğin şekilde ölçüm yapıldı ölümden sonrada telefonla hocaya anlattı durumumu.tekrardan 6 tüp kan ve karaciğer ve dalak ultrasonu istedi.23 nde tekrar gideceğim
Benim arkadaşım heryerinde vücutta Bebek benek vardı morluk cigerde lekelenme var demislerdi ciğere baktırdın mi ama hep kötüyü dusunmw oda hasta eder insanı
Yok bi daha ki gidişimde bakılacak
gecmiş olsun canım kan sulandırıcı ilaç kullanıyormusun benım kaynanam dada oluyor o ılacı ıcınce sankı biri sıkmıs gibi morarıyor kolu bacakları falan @geberikgelin
Biliyorum canım ben hamileyken kullandım o ilaçtan morarıyor.benimkisi kendi kendine oluşuyor
Tabiiki o ilk izlenimler sonrakı belirsizlik oğlumda cok yasadım cok mrolaım bozulurdu
Benim görümcemdede var bazen sabah kalkar ayakları yuvarlak şeklinde mor, ama o karabasanlar geliyor bana diyor, gümüş yüzük taktı durduğunu söyledi, saçma ama o öyle söylüyor gümüş yüzük taktım artık morarma olmuyor yani karabasanlar gelmiyor diyor, çok saçma ama bende bir yerde okudum d vitamini eksikliği yaparmış diyiyordu
Yok öyle bişey değil benimki
Herhangi birşey görmüyorum.zaten kan değerlerim normal değil tamamen sağlıkla ilgili
Anladım canım Rabbim
Şifa versin
Canım gecmiş olsun
Teşekkür ederim
1,497,746 soru
24,466,094 cevap
354,888 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın