Burdan hiç engel yediniz mi ben ilk engelimi yedim 1996anne beni engellemiş 😂
Ben geçen bana beddua eden hanımkızı engelledim maksadım da ne yapsa görmeyeyim bir de beni kakaosever engellemiş o kim onu bile bilmiyorum
Çikolata ile hasımsanız, o yüzden engellemiştir.
Çikolata mı😅 ben kimseye düşman olmam kız çikolata da pek severim
Ahahah sesli güldüm 😂😂
Ben kimseyi engellemedim engellenmiş miyim onu bilmiyorum evet burda benimde hoşuma gitmeyen birkaç kişi var ama engelleme gereği duymuyorum şuan
Bnce de gereksiz sapık değilse engel atmıyorum ben
Aynen
Pakizeden engel yedim
Huma burki var onu engelledim kadının benle şahsi derdi var sanki . Eskilerden buraginannesiyim dedi ama oyle nick yoktu demedi eskilerden humakusum ahdhsja . Humakusla eskidende problemim vardı sert üslubunu çekemem diye engelledim iyi oldu
Huma burkiye pakize dediler ama ben degilim diyor
Yok o değil o
Aman olmasinda zaten
Kimin engellediğini nasıl görüyorsunuz
Kimse beni engellememis bende kimseyi engellemedim kafalarını göre takılıyor herkes
Engelleme mi vardı burada bilmiyorum bile 😁
Günaydın aşko 😂
Hakkaten Günaydın 😅
10 kişiyi engelledim sevmediğim benide pakize engelledi
Sevdiğim güzel yorum yapan ablalarda var yorumlarını falan beğendiğim
Pakize herkesi engellemiş anlaşılan😅
Heeeee Pakize evet
Şimdi hatırladım evet ya kendisi
Benide engellemiş ne saçma
Bişey de demedim ona ama 😂😂😂😂
O herkesi engellemiş benim onla hiç bişeyim yoktu mesela😂
Nicci unuttum ya dur bakim kimdi
Gözükmedi tüh 😂😂
Biri vardı saçma sapan bir post açıyordu arada bir bayan
Beni engellemiş nasıl unuttum ben adını yahu
1996 anne
Geçen burada
Hepinizden nefret ediyorum gibi bişey demişti evet
Aaa düşündüğümden daha sorunlu biri desene😮
Öyle gözüküyor canım ❤️
Cok önemli değil ben engel yemiş birini ben engellemisim gereksiz gördüklerimi angelledim 12 kişi falan😁 3 5 kişide beni engellemeis olabilir sakınca açmasın dikkatimi çekerse ben engellerim 😊
Kimseyi engellemedim o kadar ciddiye almıyorum daha Tatlı uğraşlarım var 😇 Beni birisi engelledi mi bilmiyorum nereden bakıldığını
Kimseyi engellemedim ama şu gereksiz kişi beni de engellemiş ne kadar boş biri bir bilse 😂😂
96lı baya sorunluymuş ya bi o gözüme batıyodu haklıymışım hislerimde 😂
Siyah inci engelledim kadın bir tuhaf. En son beddua edince engelledim artık
Bende onun sıkıntılı olduğunu düşünüyorum
Nickini hatırlıyorum ama yorumlarını falan hiç hatırlamıyorum onun
Konudan o kadar uzağım ki engelleme özelliği de mi gelmiş uygulamaya 😁
Geldi canım ama iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum 😅
Bakalım ben kimlerden engel yicem 😆
Valla hayatım hiç takip etmem falan ama 1996 anne beni engellemiş ne alaka anlamadım 😂 mesaj atmıştı imam hanımıyım elinizde kıyafet varsa köydekilere ulaştırırım diye cevap vermedim diye engelledi değişik valla
Oha herkesi engellemiş bu kadın 🤣🤣 küçücük bişeye hemen sinirleniyo o zaten 😂
Yani değişik bir karakter anlam veremedim
Canım ben daha engel almadım engel de atmadım
Konudan bağımsız nerelisin bacım yeni misin eski mi 🥰
Kımseyı engellemedım benıde engeleyen varmı bılmıyorum hıc kımseyle tartısma yaşamadım
Vallahi zamanında şu özelliği en çok isteyenlerdendim ama çooook geç geldi maalesef. Ben de uzun süredir elimi eteğimi çekmiş durumdayım buradan. :) İhtiyaç duymadım kimseyi engellemeye ama beni engelleyen var mı bilemem.
Aaa seni bayadır görmüyorum evet buraya ilk üye olduğum zamanlardan eski hesabımlayken ki dönemdem hatırlıyorum seni 🥰💕
Bebişler de artık büyümüştür di mi :) Fırsat bulamıyorum pek. İş, güç, herkes gibi hayat koşturmacası, çocuk vs derken :D nefes aldığımıza şükür.
Hiç ilgilenmiyorum bile kim engellemiş neden engellemiş umursamıyorum hayat çok kısa değmez kimseye
Bnde takmam ama arkadaş lafını söyleyip söyleyip benim yazmama engel olmak için beni engelleyince bide beni postundan kovunca sinir oldum bide yani aramızda jiçbişi yoktu durduk yere seni sevmiyorum yüzsüz gibi gibi tahrik edecek şekilde yazdı ayar oldum bnde
Takmayın bence hiç gerek yok
1,497,790 soru
24,467,083 cevap
354,942 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın