Burdan hiç engel yediniz mi ben ilk engelimi yedim 1996anne beni engellemiş 😂
3 aşağı 5 yukarı aynı isimler bende de
Atlaskalbim beni engellemiş. Yaşı gereği daha olgun olması gerekirken ergence bir saldırganlık hali var üzerinde.
Bende 1996anneyi engelledim. Bu kadının aşağılık kompleksi olduğuna inanıyorum.
Birde Canan var. İnsanları zevkine aşağılayan biri. Aldığı beddualar bir gün ayağına dolanır.
Aşağıda da birisine mesaj atmış ben imam karısıyım kullanmadığınız bebek kıyafetleri var mı diye . Cevap vermeyince de engellemiş. 🤷🏻♀️
Bu hesapta bişey çıkacak kızlar görürsünüz
😂😂😂😂Sesli güldüm ya
Bakalım zamanla belli olur
Atlas kalbim benide engellemiş ne yaptığımı değil kim olduğunu bilmiyorum rast gele yazdım kullanıcı bulunamadı diyor :)
Kocasının imam olduğundan haberi var mı ki😀😀😀
Kimin engelledigini nerden goruyorsunuz
Güzellik merkezlerinde ayda bir gelip doktor yapıyor genelde ben de tercih etmiyorum burada benim var estetisyenim çok da güzel dolgu botoks yapıyor ya benim vücudumda dolgu erimiyor dudak dolgusu yaptırdım bir buçuk seneye geçti hala duruyor hiç azalma falan da yok ama kilo verdiğim için biraz sarkma oldu yüzümde haliyle gerginleştirici bir şey arıyorum bakalım bir iki tane ejder ağacı özü tonik ve serum önerisi aldım deneyeceğim bakalım
dene ise yarar memnun kalirsan banada siyle :) bugun dudak kalici makyaj yaptirfim . yapan kadin banada dedi dolgu kolay kolay tamamen erimez . birkac kez yaptirsan suanki haline formuna donmez zaten dedi. birkac kez yaptirirsan iyi biryere vuvut dolguyu tutuyor tamamen sifirlanmaz dedi
Ben dudakta da elasty tercih ettim juwaderm öneriyorlar pahalı olması insanlara daha güvenli gelsede kesinlikle şekil vermek için iyi değil çok yumuşak ve dağılıyor
@Mys-2boys2girls zezenin annesi bendede gözükmüyor gecenlerde tarif sormustum gırdım baktım cevabında misafir yszıyordu kullanıcı isminde kapattımı acaba
Şimdi baktım evet gitmiş hesabı .
Ben kimseyi engellemedim ama engellenmiş miyim bilmiyorum
Engellemedim ben engelleyen varmı bilmiyorum :)
Kullanıcılar kısmında adlarını yazıp profiline bakınca engellediyse yazıyo orda canım bu şekilde şüphelendiğin kişilere bakabilirsin 😂
Bence yoktur 😂
Çok gereksiz , önemsiz birini engelledim daha doğrusu kendi engellemisti kaldırdı sonra da ben engelledim anam yaşında uğraşamam
Beni engelleyen 1996 anne var 😂 bu özelliği en çok isteyenlerden biri .
İnsanlar rahat rahat at kosturabilsin diye sesini çıkaranları engelliyorlar şaka gibi:) ha bir de 2 üç kişiyi daha engelledim fakat storyleri, postları hoşuma gitmiyordu. Böyle daha sakin
1996 anne gerçekten tuhaf bi kadın toksik biri herşeyi kavgaya çekiyo tartışma şekli bile ergence
Bu ara çok yoğun olduğum için pek giremiyorum beni engelleyen var mı bilmiyorum lakin iki kişiyi engelledim. Fikirlere açığım iyi de olsa kötü de olsa ama story paylaşımları beni rahatsız etti.
2 kişi var postu açmadan posta cevap verildiği görüyorum açıyorum bakıyorum gözükmüyor 😅
😂😂😂😂😂 sukur bıttıde sıte rahatladı sımdıkıler eskılerının yanından gecmez sjsj
Sen çook çok eskileri biliyor musun kız, deli bir hatun fln vardı 🤣 Hatice mi neydi ismi unuttum. Sonra eşi uzman cavus biri vardı ayy ismi neydi bak unuttum ya, ikinciye hamileydi bebeği karnında vefat etmisti
Evet şimdi düşününce mantıklı geldi. Bu Huma burki nin değilde pakizenin günahını almışım😄 o daha masumdu .
Yok ben 2022den geldım ıdıl olayının ıcındeydım 😂😂kanlı darbelı cıktım
Hahah 🤣
@Mys-2boys2girls aynen ya ben şuan pakizenin ne kadar masum olduğunu anladım, en azından kadın kendi halinde takılıyordu 😅
Aynı seni engelleyen aplaaa bide Ayaz vakti bide neydiiiii hahhh Pakize aplaaaa ama nasıl üzüldüm anlatamam😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bu ikisi önüne gelene atıyo her halde engeli bnce kökten kapayıp gitsinler 😂
Pakize333 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bendim evet yalancının teki, 🤣🤣🤣alayına rest!!!!
Ya diğer postta yorumlar var ama ben göremeden kalkmış noldu ya kim yazdı 😁😁😁😁
Ben hiç postu bile göremedim yaa 😕etiketlenmişim de
Catlarim kim açmıştı postu ona yazalım 🤣🤣🤣
Yaa bisürü şey kaçırmışım taşınıcaz iş güç var bisürü bi yandan bebek giremedim bi türlü 96anne de postlar açmış
ben engellemedım ama engellendımmı hıc bılmıyorum 😂
Aynı kişi beni de engelledi saçma sapan herşey için engel atıyor zaten😂😂 en son kendi kendine takılacak sitede
Tuhaf bi kadın hep bi giderli 😂
amaan boşver iyiki engellemiş 😂😂
Ay benide engellemiş. Geçenlerde beni ısırmaya çalıştı bende dişimi gösterince engellemiş benide. Çok üzüldüm 😂.
Onuda göremeyiz ki sjsj
Kiz açtı heralde post. Beni etiketlemiş ama göremiyorum postu. Duvarınida kapatmış. Birde hakaretli mesaj atmış bana. Keşke bu postu görse ve kaç kişinin kendisi hakkında ne düşündüğünü görebilse.
Evet post açmış şimdi gördüm ekran resimleri paylaşmış sen post mu açtın canım görünmüyor post
Postumu kapattılar canim uyarıp. O açmiş bizi etiketlemiş. Bende ne yazmış diye merak edip açtim. Şimdide adminden uyari aldim.
O iki tane post açmış her halde ilkini kapatmış çünkü şuan olan postunda senin postunun ekran resimleri var bn biliyodum demagoji yapacağını 😂boşver onun ne olduğunu bilen biliyor zaten o sıksın canını
Bildiğim bi Pakize vardı başka kim engelledi bilmiyorum bende kimseyi engellemedim
Ben kimseyi engellemedim beni engelleyen varmıdır bilmiyorum onu nasıl görüyorsunuz
Engel yedim mi bilmiyorum da birini admine şikayet edip engelledim kullanıcı adi kadınca5894230 hep sürekli yerleşme kanaması idrar enfeksiyonu ile ilgili soru soruyordu bir postuna cevap vermiştim sonra bana özelden yazmış bende benim normal geldi ben ameliyat geçirdim benimle kıyaslama kendini doktora görün dedim bana saygısız dedi ergen dedi o kadar boş biri ki ne kadar soru cevapladım bakmış bu kadar boş vaktin var o açıklama ne yaş kaç saçma sapan laflar 🤣 admine şikayet ettim bastım engeli sorunlu kesin ruh hastası falan olmalı x🤣🤣🤣
onu bende engellemıstım sorusunda evlenmeden hamıle kalan varmı dıye sormus biri cevap vermıs burdakıler evlı ve evlenmedende cocuk yapmıyoruz dıye bende yorum olarak heralde kendısı evlenmeden yapmıs oyle anladım yazdım gelıp bana küfür etti sanki birşey dedim bende engelledımde sonra baktım o postu daha ne kadar paylaşcak dıye kaldırdım halada paylasıyor gordugum kadarıyla 😅 burayı hastanemı goruyor acaba
Galibaaa 🤣 bende öyle dedim de burda illa yaşayan vardır diye fikir alıyorum dedi 🤣
kafayı yemıs yada bızle dalga gecmeye calısıyor kendınce 😂
Bence de 🤣 sorunlu birde bana sorunlu Ergen falan dedi mesajları atsam dersin bu ne 🤣🤣🤣
Üç kişiyi engelledim ama beni engelleyen var mı bilmiyorum
Hiç bilmiyorum bakılıyor mu bilmiyorum merakta etmiyorum 😂
Var sizinkilerden farklı iki kişi engelledim sonra birinin engeli kaldirdim o beni engelledi ay çok iyi böyle üstü kalsın.
Birinide bilerek tutuyorumki laf yetiştirsin egoları okşansin🤔☺️
Ne kadar kırıcı kelimeler birde kadın olacaklar valla gülüyorum böylelerine @Delirik
Kız ben 32 yim valla taş gibiyim istersen resim atayim dedim de dönmedi yiyip yiyip sisiyorlar oluyorlar 23-24 yaşında 80-90 kilo sonra doğum yapmis belirli yaş üstü kadinlara teyze diyorlar o gün sakindim valla geçerdim içinden @Mys-2boys2girls
Bende 4 doğum yaptım kilomda iyi tipimde amannnn eholu bı insan hiç olmadım burnu havada sevmem benden üstün yaratmamis rabbim kimseyi
Yok soru sorup cevap verenlerin hiçbirini beğenmeyip giydirdi lafları . Beddualar hakkımı helal etmiyorumlar . Le hadi bir kişiyle kavga etsin Ogün cevap veren herkesle kavga etti
Özgüven eksikliğini burdan çıkardı sanırsam. Kilo sorunu varmış Allah yardımcısı olsun diyecek bişey yok
Yaşla dalga geçen, yaşı üstünlük olarak gören insanları ne kaaleye alırnız da Allah aşkına😂
Vala ben hiçkimseyi daha engellemedim gerek duymadım daha dogrusu engellenmişmiyim vala orasınıda bilmiyorum😂
Yasemin diye biri engelledi beni , 1996anne beni de engellemişti sonra kaldırdı engeli
Bende Tekcocuk ve Atlaskalbim'i engelledim
Düzelebilir bir durum değildi ondan uzak durmak en iyisi
Aynen öyle herkes anlasacak diye bı kaide yok
Tekcocuk bencede sıkıntılı bir kişilik, ama arada bir görünüp kayboluyor, sürekli aktif olsa kesin bir çoğu engellemişti onu 😅
Yorumum @dp ye
🤐🤐🤐 yorum yok birşey demeyeceğim 🤣
1,497,746 soru
24,466,094 cevap
354,888 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın