Yarın Allah nasip ederse aşure yapıcam. Niyetim kandilde yapıp dagitmakti. Yapamadım bazı sebeplerden dolayı. Yarın yapıp dağıtmayı düşünüyorum.25-30 kişilik yapmayı düşünüyorum. Güzel yaoan vardır aramızda illaki bana ölçü ile tarif verir misiniz?
Allah kabul etsin niyetinizi çok severim sicak sıcak ama hic yapmadım cesaretim de yok
Yanı sanmam bursadayim yakın olsam kacirmam
Bende Adıyaman 😂
Çok yakınız kısmet olur Muharrem orucunu tutarsam bende aşure yaptırmak istiyorum rica edeceğim birine
Allah kabul etsin simdeden canim
İnşallah sizinkini de 🙏
Kimse Yok mu kızlar
Ben Nefis yemek tariflerinden elif ataların tarifini yapıyorum Bire bir uyarsanız tarifi tam tutuyor .
4 bardak bugday 1 bardak fasulye 1 bardak nohut ayri ayri haşla cok degil hafif yumusasin yeter suzdur hepsini birlestir tencerede ana malzemeler bunlar sonrasi evde ne varsa istersen bi kapali avuc pirinc at elman varsa karanfil batir uzerine onu da ekle yoksa karanfili oyle de koyabilirsin yoksa o da sart degil ustune su koy 7 8 bardak yeterli olur onlar iyice ozdesene kadar kaynasinlar kaynadiktan sonra sekerini ekle bi yandan kuru meyvelerini sicak suya koy 10 dk dursalar yeterli onlari dogra kuru yemisinle kenarda hazir tut istedigin yumusakliga ulasinca kuruyrmisini meyvelerini koyabilirsin ceviz ve incir haric onlari altini kapatinca koysan olur erken koyarsan kaynadikca rengi koyulasir hosuna gitmez istersen susam partakal kabugu rendesi de koyabilirsin asureye cok yakisiyo bunlarda icerigi kendin zenginlestir artik zor degil korkma ben gecen sene muharremde yapayim dedim heveslendim zor bisey saniyorum dedim bugdayi nohutu falan bugun haslayim yarin karistiririm cocuk varya durmazsa falan diyorum hepsinin haslanmasi 1 saati bulmadi e baktim vakit var birlestirip kaynatiyim kuruyemisini sonraki gunlerde ekler tekrar isitir dagitim dedim 10 dkda kaynadi baktim hepsini halletmisim 2 saatimi almadi bi kazan asure yapmam aksam bu vakitlerde hazirdi dedim bu saatte dagitilmaz sabah azcik sulandirip kaynattim komsularim bayildilar
Ben hayatımda ilk defa yaptım gelen sene sabah başladım akşam bitti🤭😅😅😅😅özdeşmedi Nişasta koydum olmadı yine koydum şekerini ayarlayamadım bişiler oldu koca kazan yapmıştım belkide ondan 😅hayatımda 1 defa yaptım öylede kalacak heralde
Ay canım benim çok teşekkür ederim ♥️ 😘
Ayip ediyon gulum ben yaparim sana 🥰
Allah razı olsun bacımmm teşekkür ederim ❤️❤️❤️☺️
Ne demek gülüm ♥️
1,497,538 soru
24,462,225 cevap
354,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın