Hanımlar soğan kürü kullanıp da hamile kalanlar var mı aranızda? Başka sitelerde kullanıp çok gebe kalan olmuş, merak ettim burada da var mı bu kadar etkili mi?
Ben gebe kaldım ama 10 haftalikken kalbi durdu geçen yıl
@Aylin7 15 gün boyunca her gün bir soğanı kabuğu ile dörde bölüp iki bardak su ile kaynatıp içsin ılık ılık Allahin izniyle faydası olur Rabbım isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım rabbim hakkeden herkese nasip etsin inşallah
Amin amin dua edecem inşallah canim bende hamileyim Rabbım hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲
Allah razı olsun inşallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Amin canım amin Allah razı olsun 🌸
Evt cnm İbrahim Saraçoğlunun soğan kürünu dene 15 gün soğan kürü ama taze olck ılık iciceksn 15 günde diğer Kuru stres yapmicksn çocuk aklına gelmick kafaya takmicksn mutlu olcksn bu ay olmasa ikinci ay olur Allahin izniyle
Başladım canım 5 gündür ama sadece sabahları aç karnına içiyorum, akşam içtiğimde midem bulanıyor. İnşallah faydası olur ümitliyim
Sabah aksm aç karınla içilecek cnm diğer 15 günde kuru incir bak istersen videosuna
Bende nıyetlendım ona ama sadece bır kere ıcebıldım mıdemı bulandırdı denemek ıstıyorum ama bılmıyorum insallah size faydası olur Rabbım tez zamanda saglıklı sıhhatlı evlat Nasıp etsın Insallah
Faydasi oldu ama 10 haftalikken bebeğimi kaybettim canim 1 yıl sonra tekrar nasip oldu çok şükür 22 haftalik oldum darısı senin ve isteyen hakeden herkesin başına hayırlısı ile sağlıkla inşallah 🤲🤗
Amin canım Insallah hamılesın ben ve benım gıbı bekleyenlere de dua eder mısın belkı Rabbım dualarını kabul eder kulun kula duası kabul olurmuş çocuk ne zaman dedıklerınde daha dusunmuyoruz demekten yoruldum ama o sozun kalbımı nasıl acıttığını bır bılsen bazen kendıme bıle ıtıraf edemıyorum Rabbım kımseye evlat aratmasın evlatla da sınamasın Insallah sende sağ salım sağlıklı bır sekılde kucağına alırsın Insallah canım benım ❤️
Ahhh canım benim dua ederim tabi Rabbım en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin amin Allah razı olsun canım benim 💜 dualarım seninle 🤲
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤️
Amin teşekkür ederim. Çok araştırdım içip gebe kalan çok olmuş, bende de sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor antibiyotik içiyorum tekrarlıyor. Soğan kürü ona da çok iyi geliyormuş hem de gebelik için öneriyorlar, denemek istedim. Benimde midemi bulandırıyor ama burnumu kapatıp 3-4 yudumda içiyorum artık. İnşallah faydası olur
1,497,759 soru
24,466,338 cevap
354,913 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın