İlk önce SMA maması toplatıldı cevap olarak tedirgin olacak bırsey yok öylesine topladık dedıler ardından APTAMİL toplatıldı şimdide BEBALAC toplatılıyor sırada hangisi var HİPP mi GOLDEN GOAT mı?
Ne istiyorlar acaba yenı dogmus bebeklerden açmı kalsınlar bütün anneler ister emzirmeyi ama yetmeyınce mecbur cocuk ac kalmasın dıye verıyoruz hangi birine güvenelım bütün dertleriniz bitti şimdi günahsız bebeklerlemi derdiniz?
Yerli mama almaya zorlayacaklar insanları tek nedeni bu
Bizde kardeşimi inek sütü ve bebe bisküvisi ile büyüttük bide pekmez ve nişastayı hafif koyu pişirir yedirirdi annem 2 aylıktı daha
ben kızımda 4 aylıkken basladım ek gıdaya az az verdım sımdı mama pek ıcmıyor 30cc anca inşallah bırakır yakın zamanda
Bende öyle erkenden yogurt vs veriyorum ve böyle beslenen çocuklar bence ek gıdada daha iştahı oluyor ilk kızımda korkudan bogazına kaçar midesi bozulur diye alerji olur falan diye herşeyi yediremesdim hala çok yemek seçiyor bişey yemiyor ama oglanlar da çayla bisküvi bile karıştırıp yedirdim maşallah şimdi önlerine me koysam yerler taştan yumşak olsun yeterli 😅
şuan 5.5 aylık biz yemek yerken kendı tabagından yemıyor bizimkilere atıyor kendını 😂😂😂 mesela bugun kahvaltıda patates kızartmıstım 1 tane vercektım bıze gore yapmıstım yaglı tuzlu verirken eşim elimden aldı bi ağladı valla sımdıden böyleyse ben ilerisini düşünemiyorum çok çay duskunu ya az su ıle karıstırıp verıyorum ama yetmıyor bıle 😂 eşimin dayı cocuklarıda oyle yoğurt ekmek yıyorlar ama eltımın cocuguda cok yemek secıyor
Eski gidalar daha temiz organikti şimdi hicbseye guven olmuyor
Artık eski devire döndürecekler yavaş yavaş yemek yedirmeye başlatacaklar bütün sistemimiz alt üst olacak cidden çok sinirlendim yenidoğan bebeklerden ne istiyorlar böyle bende 5 ay sma kullandım sonra bebeğim kendi kendine bıraktı ne olduğunu anlamadım
bende kızımda dogdugundan berı sma kullandık haberlerı cıkınca bıraktık zaten son gunlerde cok cıkarıyordu mamayı ıcınce haberıde cıkınca bırakalım dedım golden goata gectık gercekten bide 20 gun arayla toplatılıyor bakalım sıradakı hangısı olcak
Pirinç ununu keçi sütünü ekarte eden kimlerse bunlarıda onlar yapıyor tıpkı yıllar önce yumurta zeytinyağı tereyağı kullanımlarının oldukça zararlı olduğunu savunup margarin kanola yağı süt tozunu bize sağlıklı diye savunanlar gibi
Ayrı bi parantez açmak istiyorum goldan goat yeni Zelanda markasıdır eğer üretimi türkiyede yapılmayıp Zelandadan ithal şekilde geliyorsa güvenle kullanabilirsiniz türkiyede üretimi yapılıyorsa asla savunmam
suan kızımda golden goat kullanıyorum günde 2 kere 30 cc verıyorum ek gıda emzırme olarak Bende almadan arastırdım yeni zerlandada uretılıyor diyorlardı burdakı eczaneler zaten bi gun onceden söyleyınce getırıyorlar eczanelerde bulunmuyor pek burda
Ben Zelanda'da yaşıyorum burda üretimi yapılıp bi kaç ülkeye ithal şekilde gönderiliyor bu yüzden ithal olması şartıyla tabi rahatlıkla tavsiye edebiliyorum ama üretimi türkiyede yada başka bi ülkede yapılıyorsa onu tavsiye edemem Yeni Zelanda et süt ülkesi ülkedeki koyun sayısı ülke nüfusundan bile daha fazladır bu yüzden gönül rahatlığıyla ithal olanları tercih edebilirsiniz
teşekkur ederım 🥰
Doktorda bize tavsiye etmisti neden diye sordugumda içeriği temiz guvenilir demişti
İthal olan %100 güvenilir
Gercektenmi bebelec kullaniyoruz biz
istersen golden goata gec keçi sütü daha sağlıklı dıyorlar tabı onuda toplatmazlarsa yarın bırgun
Seri numarasına bak paketini atmadıysan. Hepsi değil belli seri numarası olanlar toplanıyor sadece
Hangisi acaba canim
Bebelac paketin üstünde yazması lazım son kullanma tarihi ve seri numarası. Toplatılan mamalar arasındaysa ücretini iade ediyorlar
son kullanma tarıhlerını buldum @Sumisaliii bak bi uyuyorsa değiştir
4 çocuğum var 1. Ve 3. Oğlumda sütum sitresten kesilmişti hiç emzirmedim pirinç unu aldım suyla kendim yaprim hiç hazır mama almadım zaten 6 ay sonra yavaş yavaş herşeyi veriyoruz içeriği belli değil hiç biri güvenilir gelmiyo bana bide çok pahalı pirinç unu zeytincyagi pekmez 3lu yapardım mesela ozaman ebe bile demisti mama verme devam et böyle diye tabi insan emzirmek ister ama yoksa mecbur veriyorsun yani
ben bi ara bebe bisküvisi kullandımda begenmedı suyla yaptıgım ıcın sanırım simdi yumurta sarısı labne pirinç yogurt havuc balkabagı yulaf püresi veriyorum onları sevıyor
Benimkiler hiç biri cicibebe yemedi ilk verdim isal yapti bidahada vermedim yulafta hiç bilmiyorum nasıl bişey ama diğerlerini hep verdim bide sana tavsiyem çok ezme hafif pütürlü bırak dişi varsa☺️
dişi daha cıkmadı biraz pütürlü bırakıyorumda eşimde kızıyor blenderdan gecır dıyor kıyamıyor kızına 😂
Yok çatalla ez tamamdır blendira bulaşma sonra öyle alisiyorlar
evet çatalla ezıyorum meyve vercegımde rendelıyorum cam rende ile
bu saydigin her marka toplatildimi. e ne kaldiki . ben b sma duydum da ilgi alanim disi oldugu icin demek dikkat etmedim dogerlerinin toplatildigini bilmiodum
smadan sonra aptamıl toplatıldı dunde bebelac toplanmaya baslamıs her birinden 20 gun arayla toplatılıyor
Daha yeni hipp e geçtim inşallah hipp toplatılmaz riski yoktur Bebelac kullanıyordum inanılmaz kusuyordu çocuk o yüzden Aptamile geçmiştim aslında Aptamilden memnundum ama toplatıldıktan sonra da içim elvermedi Baby goat aldım oğlum onu içmedi sonra da hipp
golden goatta guzel öyle oluyor valla çocuga hangısı ıyı gelırse artık
Benim kizimida bebelak kusturmustu bebevit marka var bi arastirin isterseniz i inde palm yagi yok trendyoldan aliyodum genelde cok guzel bi mamaydi
Sma kullanıyoduk bu olanlardan sonra hiç bir yabancı marakaya güvenemem dedim ve sırayla gidiyorlar. Yerli üretim olan mamamil e geçtik içeriği temiz olarak şu anlık memnunuz ama yine de içime sinmiyo korkuyorum artık hazır olan herşeyden. Bı köyden bi yerden temiz güvenilir keçi sütü satan birini bulcam taze taze keçi sütünü alıp mamasını kendim yapcam herhalde böyle olmayacak 🤦🏻♀️
kaç aylıkkı cocugunuz ek gıda kullanıyormusunuz
İlk cocugum emmeyi biraktinda daha iki aylikti ne yaparsam hapim emmedi mamayla buyudu simdi ikinci cocuk gapmaktan korkar oldum ya ikincide emmesme mama icerse ne alicam ne yapicam
evet ya artık cocuk yapmaya korkar olduk heralde eskı usul devam ederız olursada
Pirinç ununun ahını aldık eski Usule donersek hic sasirmam
ben kızımda kullanıyorumda pek sevmıyor 2 3 kasık anca yıyor
Doktorlada bos kilo diyo aslinda bende karsiyim ama bi donemde bende biraz kullandim hic bisi yemiyoru belki az kilo alir diye ama tadi hic guzel degil
Bebelac da mı var o da mı toplatildi
Ben sma kullaniyordum sonra golden goata gectim umarım sıkıntı olmaz
evet dun oda topkanılmış bende kızımda golden goat kullanıyorum ek gıdada var zaten
Bende bugün mamamil aldım inşallah kızım sever bebelac kullanıyordu normalde napacagımızı şaşırdık
valla ya ne istiyorlarsa artık
Bebevit marka var icinde palm yagi yok trendyoldan aliyodum genelde bi arastirin isterseniz hala satisi varmia diye guzel bi mamaydi
Sağol canım galiba bu mamayı sevdi gerek kalmadı teşekkür ederim
1,497,830 soru
24,467,749 cevap
354,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın