0 oy
311 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,136 puan) tarafından

Temmuzda insallah esimin yegeninin dugunu var. İki sene oncede ayni ablasinin buyuk kizi evkendi ceyrek taktik,simdi ondan bi kucugu evlencek esim ceyrek diyir ben gram takalim diyorum. Biz evlenirken onlar yarim takmisti ,dogum yaptim.gorumcem ogluma 500 tl takti bende ne gerek var ceyrek altina diyorum sizxe karişmakla haksizlikmi ediyorum ?:

11 Cevaplar

0 oy
önce (26,995 puan) tarafından

Çeyrek daha makul iki çeyrek bir yarım ediyor zaten alacak verecek kalmaz böylece 

önce (1,136 puan) tarafından

İste ben gram takalim diyorum 

Neden ama sonuçta size gram takılmamış 

Ama ablasina taktik biz ceyrek iki sene once ,ve daha evkenecek bi kiz iki erkek var 5 cocuk var hepsine altinmi takcaz mesela

Daha geride bekar kardeşleri varsa tabi haklısınız gramda olur ben nedense iki taneler diye düşündüm ☺️

Yok kuzum 5 yegeni var😅

-Reklam-
0 oy
önce (696 puan) tarafından

Dugununde takilan seni ilgilendirmez ki esinin ailesi takacak onu belkide taktilad bile bu taki isleri borc oluyo cunku ne kadar sacma da olsa sende durumun yoksa dugununde 500 tlyi bile takabilirsin yok illa altin diyosan da gucun neye yetiyosa onu tak ilerde cocugu olursa o zaman takarsin 500tlyi de su devirde herkes altin bulursa sukretsin millet altin borcu olanlar brn bunu odeyemicem haram edin diye dalgasini yapiyo altin o hale geldi 

Vala benim gonlum ceyrekten yana degol mervis, yani onlarda bana ahım şahım bise takmasilar 3 dogum yaptim bi ceyiz bise gormedim ha yapmak zorunda degiller zatn ama insn dusunur gram altin yeterli gibi

0 oy
önce (523 puan) tarafından

Bence eşinin dediği doğru yarım takmışlar çeyrek olur  imkan varsa yarım bile olur yani gram olmuyor bu seferde biz onlara yarım takmıştım onlar gram taktı olur ayıp olur

Yok bunlar altin takmaz🤣ilk kizima 50 tl ikiciye 20 tl getirmisti inanabiliyonmi sondakine se 500 tl oda gecen sene torununoldu bizde 500 taktik diyedir kesin

Benmde gorumcem çocuklarıma bişey takmadı doğunca.bir kaç ay öncede doğum gününde 50 TL verdi :)))) vallah bende bunlara hayret ediyorum

Al bi tarafina ... Deseydin😅😅

Sen bide yeni actigom posta bak kiz

Bakiyirum hemen

0 oy
önce (1,293 puan) tarafından

Durumunuz varsa çeyrek takın canım. Bizde hiç öyle sorunlar yok düğün yapmadık eşimle kaçtık da fazla düğün de olmuyor ama eşimin bekar kardeşleri çok onlara tabi kesin altın takar büyük ihtimalle bilmiyorum gerçi kiradayız herşey ateş pahası

İnşallah 😂 bakalım canım 

Niye uyumuyon 😅

Saat 4te eşimin yanina gitmiştik pizza yemeğe gittik sonra eve geldik 7 gibi hepimiz uyuduk 9 buçukta uyandım kızım biseyler yedi ikisi geri uyudu bende kanıt izliyorum uykum yok şuan 😂 peki sen bebiş mi uyumadi daha

Afiyet olsun canm ,misafir vardi gittiler evi topladm cocuklar uuyir esim haken disarda🤔😡bkliyorum gelsin

Sağol çiçeğim aşkım saat neredeyse 1 nerde ki eşin benim ki sadece yılbaşında 12ye 5 10 dakika vardı geç geldi oda kahvedeydi 

0 oy
önce (8,168 puan) tarafından

Eşimin yiğenin nişanı oldu gram taktık düğünde çeyrek takıcaz şimdi biz bu şekilde takdığımız için artik hangi yiğenimiz evlenmeye kalksa aynı takarız haksızlık olmasın diye 

İste ablasina ceyrek taktik esim diyo bunada ceyrek bakalim artik ,bizde nişanda bisey takilmiyor abla

0 oy
önce (1,608 puan) tarafından

Bu takı meselesini anlamıyorum sana bunu takmış diye sende takmak zorunda değilsin ki onun durumu el verir seninki vermez takı bı yardımdır yeni evlenene kaldiki iki yıl önce çeyrek nekadardi şimdi nekadar önceden çeyrek az sayılırdı şimdi almış başını gidiyo

İsts esimw gore gram azmis

0 oy
önce (160 puan) tarafından

Ne takacan çeyrek gram yeter. Git o parayla tedavi ol gğzel güzel

Tedavi ol derken?

Yanls hatirlamiyosam yutma fobin vardı iyi bi doktora görün çok yegeni varmıs hangi birine çeyrek takıcan gram yeter

Sen eskilerden birisin degil mi

evet zaten surekli ayni postu açmıyonmu. Atlatmışsndır inş

Tam atlattim sayilmaz idare ederim,yerken korkuyorum bogulurum diye😂

0 oy
önce (4,150 puan) tarafından

Durumunuz yoksa bir sey diyemem ama amca ya da dayi  oluyor esin sanirim gram takmasi az olur ya

Esimde oyle soyluyor

0 oy
önce (6,302 puan) tarafından

Çeyrek takmaniz lazım ki alacak verecek kalmasın 

Niye gram takıyorsunuz 

İcimden gelmiyor😅

0 oy
önce (6,533 puan) tarafından

Arkadaş dogum yapti çeyrek goturcem sevgiler 😂

Sevgiler bizden ablam😂

0 oy
önce (36,356 puan) tarafından

O ne yaptıysa bende onu yapayım mantığı bana saçma geliyor imkanlar dahilinde neye gücünüz yetiyorsa o takılmalı illa takılan geri alınması gerekmiyor benim durumum daha iyidir daha fazla takarım onun iyidir o daha fazla yapar vs vs

2 hafta işte ☺️

Evet😁hadi eglenceli bi post ac kiz

Bu aralar moodum yok aşko kocam işe başladı çocuklar gün boyu bende anam ağlıyor o yüzden bu görevi size devrediyorum 😁😁

3 cocukla sacimintarayamiyorum🤣🤣🤣bide beni dusun swn

Kahvaltı etmedim muhtemelen de akşam eşimle yerim 🤣🤣 zor bacı Allah yardımcımız olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 269 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (324 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 755 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 436 göst.
0 oy
4 cevap 238 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Moonrose3547 (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,800 soru

24,467,288 cevap

354,951 kullanıcı

...