Temmuzda insallah esimin yegeninin dugunu var. İki sene oncede ayni ablasinin buyuk kizi evkendi ceyrek taktik,simdi ondan bi kucugu evlencek esim ceyrek diyir ben gram takalim diyorum. Biz evlenirken onlar yarim takmisti ,dogum yaptim.gorumcem ogluma 500 tl takti bende ne gerek var ceyrek altina diyorum sizxe karişmakla haksizlikmi ediyorum ?:
Çeyrek daha makul iki çeyrek bir yarım ediyor zaten alacak verecek kalmaz böylece
İste ben gram takalim diyorum
Neden ama sonuçta size gram takılmamış
Ama ablasina taktik biz ceyrek iki sene once ,ve daha evkenecek bi kiz iki erkek var 5 cocuk var hepsine altinmi takcaz mesela
Daha geride bekar kardeşleri varsa tabi haklısınız gramda olur ben nedense iki taneler diye düşündüm ☺️
Yok kuzum 5 yegeni var😅
Dugununde takilan seni ilgilendirmez ki esinin ailesi takacak onu belkide taktilad bile bu taki isleri borc oluyo cunku ne kadar sacma da olsa sende durumun yoksa dugununde 500 tlyi bile takabilirsin yok illa altin diyosan da gucun neye yetiyosa onu tak ilerde cocugu olursa o zaman takarsin 500tlyi de su devirde herkes altin bulursa sukretsin millet altin borcu olanlar brn bunu odeyemicem haram edin diye dalgasini yapiyo altin o hale geldi
Vala benim gonlum ceyrekten yana degol mervis, yani onlarda bana ahım şahım bise takmasilar 3 dogum yaptim bi ceyiz bise gormedim ha yapmak zorunda degiller zatn ama insn dusunur gram altin yeterli gibi
Bence eşinin dediği doğru yarım takmışlar çeyrek olur imkan varsa yarım bile olur yani gram olmuyor bu seferde biz onlara yarım takmıştım onlar gram taktı olur ayıp olur
Yok bunlar altin takmaz🤣ilk kizima 50 tl ikiciye 20 tl getirmisti inanabiliyonmi sondakine se 500 tl oda gecen sene torununoldu bizde 500 taktik diyedir kesin
Benmde gorumcem çocuklarıma bişey takmadı doğunca.bir kaç ay öncede doğum gününde 50 TL verdi :)))) vallah bende bunlara hayret ediyorum
Al bi tarafina ... Deseydin😅😅
Sen bide yeni actigom posta bak kiz
Bakiyirum hemen
Durumunuz varsa çeyrek takın canım. Bizde hiç öyle sorunlar yok düğün yapmadık eşimle kaçtık da fazla düğün de olmuyor ama eşimin bekar kardeşleri çok onlara tabi kesin altın takar büyük ihtimalle bilmiyorum gerçi kiradayız herşey ateş pahası
İnşallah 😂 bakalım canım
Niye uyumuyon 😅
Saat 4te eşimin yanina gitmiştik pizza yemeğe gittik sonra eve geldik 7 gibi hepimiz uyuduk 9 buçukta uyandım kızım biseyler yedi ikisi geri uyudu bende kanıt izliyorum uykum yok şuan 😂 peki sen bebiş mi uyumadi daha
Afiyet olsun canm ,misafir vardi gittiler evi topladm cocuklar uuyir esim haken disarda🤔😡bkliyorum gelsin
Sağol çiçeğim aşkım saat neredeyse 1 nerde ki eşin benim ki sadece yılbaşında 12ye 5 10 dakika vardı geç geldi oda kahvedeydi
Eşimin yiğenin nişanı oldu gram taktık düğünde çeyrek takıcaz şimdi biz bu şekilde takdığımız için artik hangi yiğenimiz evlenmeye kalksa aynı takarız haksızlık olmasın diye
İste ablasina ceyrek taktik esim diyo bunada ceyrek bakalim artik ,bizde nişanda bisey takilmiyor abla
Bu takı meselesini anlamıyorum sana bunu takmış diye sende takmak zorunda değilsin ki onun durumu el verir seninki vermez takı bı yardımdır yeni evlenene kaldiki iki yıl önce çeyrek nekadardi şimdi nekadar önceden çeyrek az sayılırdı şimdi almış başını gidiyo
İsts esimw gore gram azmis
Ne takacan çeyrek gram yeter. Git o parayla tedavi ol gğzel güzel
Tedavi ol derken?
Yanls hatirlamiyosam yutma fobin vardı iyi bi doktora görün çok yegeni varmıs hangi birine çeyrek takıcan gram yeter
Sen eskilerden birisin degil mi
evet zaten surekli ayni postu açmıyonmu. Atlatmışsndır inş
Tam atlattim sayilmaz idare ederim,yerken korkuyorum bogulurum diye😂
Durumunuz yoksa bir sey diyemem ama amca ya da dayi oluyor esin sanirim gram takmasi az olur ya
Esimde oyle soyluyor
Çeyrek takmaniz lazım ki alacak verecek kalmasın
Niye gram takıyorsunuz
İcimden gelmiyor😅
Arkadaş dogum yapti çeyrek goturcem sevgiler 😂
Sevgiler bizden ablam😂
O ne yaptıysa bende onu yapayım mantığı bana saçma geliyor imkanlar dahilinde neye gücünüz yetiyorsa o takılmalı illa takılan geri alınması gerekmiyor benim durumum daha iyidir daha fazla takarım onun iyidir o daha fazla yapar vs vs
2 hafta işte ☺️
Evet😁hadi eglenceli bi post ac kiz
Bu aralar moodum yok aşko kocam işe başladı çocuklar gün boyu bende anam ağlıyor o yüzden bu görevi size devrediyorum 😁😁
3 cocukla sacimintarayamiyorum🤣🤣🤣bide beni dusun swn
Kahvaltı etmedim muhtemelen de akşam eşimle yerim 🤣🤣 zor bacı Allah yardımcımız olsun
1,497,800 soru
24,467,288 cevap
354,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın