0 oy
291 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,249 puan) tarafından

Esimin annesi kulansin diye hat cıkardık ama esimin abisi hati almiş kulanıyo bugünde aradi borc var 300 tl ee dedik ödeyin ozaman görümce söylenmiş bende o hatı ödeyin biz kapatacaz dedim  biz sen kulan diye almadık annem kulansin diye aldık dedim  tm dedi gecti kapatacaz haksizmiyiz biz neyle uğraşiyoz hastanede bunlarin derdi ne ya 

5 Cevaplar

0 oy
önce (6,564 puan) tarafından

300 tl mi dedin hamburger parasi bile değil doğrumu anladim

önce (36 puan) tarafından
+1

Belli belli parayla adam olunmaz diye boşuna dememişler cidden. 

önce (6,564 puan) tarafından

Off off çoluk çocukla muhabbet etmeyeceğim nerenizden anlarsınız anlayın post sahibi brni anladi

önce (10,249 puan) tarafından

Abisinin kulandiği şeyi ben niye ödüyom annesi kulansaydi ödemiyosa  bir yerden bulur öderim o ayri girip işe bile girmiyo abisi yan gel yatıyo ödemek zorunda değilim ay sonu zor getiyom ben

önce (36 puan) tarafından

Aynen cnm hiçte zorunda değilsin bırak odesinler 300 TL para değil diyenlere de kulak asma 

Òyle canim 

-Reklam-
0 oy
önce (99 puan) tarafından

Paranin miktarindan ziyade kendi kullandığı hattın borcunu size kapattirmasi bana saçma geldi ben buna takıldım annesine acmissiniz ama o kullaniyor kim kullaniyorsa o ödemeli bence

Ucyuz lira kimine çok kimine az para bu maddiyata göre değişir herkesin durumu bir değil hayatta herşey olabiliyor 

Durumlar iyi değil canim askeri ücretle geciniyoz ay sonu zor görüyom hep  yoksa ödemkten kacmam 

önce (99 puan) tarafından

Doğrudur canım herşey gönlünce olsun 🙏

0 oy
önce (4,396 puan) tarafından

Bu kadar küçük konuların incigin gıncığın buraya yazilmasini dogru bulmuyorum  normal gunluk watsap konuşma hattı gibi oldu 

önce (11,444 puan) tarafından
+1

Kime göre küçük kime göre büyük o kadın yıllardır burda ve ne yazıkki içini dökecek derdini dinleyip akıl verecek paylaşacak kimsesi yok birde bu taraftan bakın olur mu 

önce (4,396 puan) tarafından

Daha iyi yıllardır burda ise tecrubelidir diye düşünüyorum   peki akıl verebilirsiniz sizler bende düşüncemi yazdım 

Evet arkasim yok burda anlatiyom sağolsunlar kimse derdini anlatma demedi icime atarsam patlıcem 

0 oy
önce (1,690 puan) tarafından

Gayette haklısın sesini çıkarmazsan bu para katlanarak artar 

Evet canim hatı kapatircem ödesinlerde

0 oy
önce (22 puan) tarafından

300 tl hiç bir şey değil, imkanınız varsa boşverin tatsızlık olmasın ama imkanınız buna yoksa kapatın bunu ödeyecek durumumuz yok biliyorsunuz dersin 

Ödeyemem canim rapor parasıyla gecincez esim bel fitiğı oldu ameliyat olcek 30 gün daha işe gidemez az para alcez ay sonu askeri ücretle bile zor geliyodu   ay sonu şimdi hic  yetmicek ödesinler hatı kapatırcem eşime ozaman görümce hanim bakacam diyip paraları almıcekti   yok uzak durun ben bakarım  demesini iyi biliyodu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
+3 oy
8 cevap 438 göst.

Kategoriler

1,497,940 soru

24,469,697 cevap

355,080 kullanıcı

...