Hsnımlar eşim tayin isteyecek önünde birkaç seçenek var benim işim için çalıştığım şirketin şubesi olması lazım. Eskişehirde çalıştığım yerşn şubesi var kocam da sıcak bakıyor. Ama nasıl biryer bilmiyoruz. Şu an düşünğyoruz sadece tayin zamanı için. Eskişehirde yaşayan bilen var mı orda yaşanır mı nasıl bir yer. Öbür seçenekler Antalya veya İzmir. Antalya memleketim zaten ama farklı bir şehir mi denesek diye düşünüyoruz.
Günü birlik gezmeye gittik park sorunu ve trafik sorunu çok fazla yordu bizi onun harici mimarisi guzel tatlı ve küçük biryerdi
Çok sakin bir şehir aslında mütevazı
Eskisehire gonul dagi icin gittik yazlari cok. Sicak kislari cok soguk bir sehir
Tahiri bir yer
Ama. Oyle. Aman. Aman bir yer degil cok. Buyuk de degil
Sıcak koymaz bana canım üniversiteye gidene kadar akdenizde yaşadım antalya da 46-47yi gördüğümü hatırlıyorum. Ama soğuk endişelendiriyor o kadar soğukta yaşanırmı bilmiyorum
Ic anadoku cok soguktur canim biz surekli gidiyoruz ankaraya orayada ugradik coo soguk nedense ora
Ama. Ben sevdim zaten deniz siz yerde yasiyoruz o yuzden orada yasardim
Ben beğendim küçük biryer ama olsun güzel daha büyük isterseniz bursa
Bursa ya çok gidip geldim orası da aklımı kurcalamıyor değil.
Ben bursadayim valla güzel şehir hersey var deniz dağ avmler ne çok soğuk ne sıcak biryer
Ay valla deniz olmayan yerde yaşayamam normalde ama eşim eskişehiri bana çok övdüler bi araştıealım diyo
Ben gezmeye gitmiştim kışın bayagi soğuk oluyor yani ne kadar gezilecek yeri var tartisilir 😊
Bursa her anlamıyla tam yaşanacak şehir ☺️
Bizde istanbuldan taşındık eskişehir e 1 buçuk yıl oldu seviyorum ben
Soğuğu falan nasıl canım insanladı ortam falan şehir büyük mü biraz bilgi vsrirsen
Gecen kışta bekledigim gibi soguk olmadi bu yilda bu yil 1 cm anca kar yagdi havalar gayet iyi yazin bile cok sicak bunaltici degil bazi donemlerde baska illerden daha serin iyi biz zaten istanbuldan kaçtık birazda size bagli mesela ben seviyorum sakin trafik yok kalabalikta normal aşırı değil istanbuldan sonra iyi geldi bize
Sakinlik için iyi olur diyorsun peki teşekkür ederim
Doğuma büyüme eskişehirdeyim trafik sıkıntılı şehir içinde pek gezecek yer yok hamam yolu ve doktolar Caddesi var üç tane AVM var eskiden çok kar kış ayaz olurdu ama dört senedir hiç kar yağmadı gibi bir şey gelırsen eğer mahalle olarak tercihin merkeze yakın olsun dersen kırmızı toprak vişnelik osmangazi akarbaşı tercih edebilirsin onun dışında ertuğrulgazi Batıkent aşağı ve yukarı söğütönü mahallesi Çamlıca mahallesinin bir bölümü yaşamak için ideal mahalle
benim memleketim dogma buyume eskisehirliyim icanadolunun incisidir eskisehir 💕❤️ cok guzel bi sehir
Günübirlik 2 3 kere gittim ısınamadım şehire . Soğuk geldi insanları . AVM ye gittik hastaneye felan gittik hani derler ya üniversitesi şehri die sanki her şehirden insan varsa kendi insanı yok gibi geldi.
İç anadoly genelde öyle zaten ama eskişehie farklı bi tık
Ben eskişehirliyim, küçük bir şehir bana kalırsa yaşanabilecek bir şehir ben kocaman kalabalık şehirleri pek sevmiyorum , parkı bahçesi temizliği düzeni güzel olsun derseniz batıkent, Vişnelik Sümer güzel mahalleler. Ben çamlıcadayım burası biraz bina yığını çocuk için park seçeneği az önermem. Trafik sıkıntısı bir İstanbul kadar değil zaten her yere tramvay otobüs var
İnsanı nasıl canım
Yaşamadım ama güzel şehir kışın soğuk yazın sıcak o sıcağı çekeceksin bir şehirde bence deniz de olmalı boş yere sıcakla mücadele işime gelmez onu sevmedim
Valla en mantıklı yorum 😅
Esin ne is yapiyor cnm. Is yoğunluğu da önemli. 8 5 çalışan bir memur için çok ideal. Ne büyük ne kucuk. Ama deniz çok uzak. Yazın denize ulaşmak için saatlerce yol gidiyoruz o da önemli bence.
Avukat canım
Eskişehirliyle evliyim 😂 kayınvalidem görümcemler falan orada sık sık gidiyoruz. Şöyle ki küçük bir şehir ama ihtiyacın olan herşey var. Özellikle eğitim imkanları iyi. Her mahallede yaşanmaz. Bazı yerler çok göç almış ama bazı yerler hala sakin, elit. Türkiyenin genel profiline baktığımızda hala güvenli sayılabilecek bir yer bence. Çocukla çıkıp gezilebilecek park bahçe çok. Sorun varsa alayım 😂
1,497,999 soru
24,470,491 cevap
355,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın