Redmi Note 13 telefonumun şarjı neden hemen bitiyor?

0 oy
223 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (2,163 puan) tarafından

Kizlar dünden beri telefona şarj dayanmıyor ve bu uyarıyı veriyor eşi yada kendi telefondan anlayan bakabilirmi 

image

7 Cevaplar

+1 oy
(570 puan) tarafından

Ben 14 pro kullanıyorum ama böyle bir şey görmedim

-Reklam-
+1 oy
(1,405 puan) tarafından

Bende redmi kullanıyorum ama ilk defa gördüm ön bellegi temizle bide ayarlardan uygulamalar bolumune gir uygulamari yonet orda indirme tarihi sec son yuklenenlere viruslu uygulama olabilir son indirilenlerden gereksizleri sil

+1 oy
(6,111 puan) tarafından

Çok normal öncelikle o yazı tipini değiştir ekstradan başka tema falan kullanıyorsan onları kaldır onlar da çok şarj harcıyor 

(2,163 puan) tarafından

2 yıldır aynı yazı tipini kullanıyorum bir sorun yaşamadım 

0 oy
(415 puan) tarafından

Telefonun arka planında çalışan gereksiz uygulama olabilir uygulamaları kontrol et gereksiz olanları sil sonrada telefonu baştan başlat

(2,163 puan) tarafından

Yaptım olmadı 40 a gelince telefon kapanıyor şarj 1 e dusuyor

0 oy
(972 puan) tarafından

Ben telefon markam kullaniyrm hiç uyarı yâda msj hiç gelmedi böyle telefonun da bak kullanmadığın uygulamaları kaldır sil fazla şeyleri ayarları güncele bir dene olur baştan aç kapa en sonunda kontrol ettikten sonra 

(2,163 puan) tarafından

Hepsini yaptım bir işe yaramıyor 

0 oy
(470 puan) tarafından

Bataryasında sorun var onun telefoncuya gösterin 

(2,163 puan) tarafından

Hafta sonu yapacağım artik

0 oy
(760 puan) tarafından

Batarya değişecek 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Redmi Note 13 şarjın çabuk bitmesine ne sebep olur?
Redmi Note 13 cihazlarda şarjın hızla tükenmesinin en yaygın sebebi arka planda çalışan yüksek enerji tüketen uygulamalar, ekran parlaklığının çok yüksek olması veya güncel olmayan sistem yazılımlarıdır. Ayrıca pil sağlığının azalması veya bozuk bir şarj adaptörü kullanılması da pil ömrünü doğrudan etkileyen faktörler arasındadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Redmi Note 13 batarya tüketimini azaltmak için neler yapabilirim?
Redmi Note 13 cihazınızda pil ömrünü uzatmak için Ayarlar menüsünden Pil ve Performans kısmına giderek Pil Tasarrufu modunu aktif hale getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra gereksiz arka plan etkinliklerini kısıtlamak, koyu mod (dark mode) kullanmak ve ekran tazeleme hızını 60Hz seviyesine çekmek ciddi oranda enerji tasarrufu sağlar.
Redmi Note 13 telefonda çıkan şarj uyarısı ne anlama geliyor?
Redmi telefonlarda çıkan uyarılar genellikle şarj girişinde sıvı teması, düşük voltaj algılanması veya şarjın çok hızlı tükendiğine dair bir sistem bildirimidir. Eğer ekranda bir hata kodu görüyorsanız, şarj kablonuzun orijinal olup olmadığını kontrol etmeli ve giriş portunda tozlanma olup olmadığını mutlaka incelemelisiniz.
Redmi Note 13 pil sağlığı nasıl kontrol edilir?
Redmi Note 13 cihazınızın pil sağlığını kontrol etmek için telefon arama ekranına ##6485## kodunu yazarak pil durumu raporuna ulaşabilirsiniz. Burada MB_06 karşısında 'Good' ibaresini görmeniz pilin sağlıklı olduğunu, ancak şarjın aniden düşmesi durumunda batarya kalibrasyonu veya servis kontrolü gerekebileceğini gösterir.
Redmi Note 13 şarj sorunu için batarya kalibrasyonu nasıl yapılır?
Batarya kalibrasyonu yapmak için telefonunuzu tamamen kapanana kadar kullanın, ardından kapalı konumdayken %100 olana kadar kesintisiz şarj edin. Bu işlem, cihazın pil verilerini sıfırlayarak şarj yüzdesindeki tutarsızlıkları gidermeye yardımcı olur; ancak sorun devam ederse donanımsal bir arıza ihtimaline karşı teknik servise başvurmalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 290 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
2 Nisan 2026 İnternet & Teknoloji kategorisinde Ubd (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 805 göst.
16 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Myangell (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 866 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,720 soru

24,609,634 cevap

364,016 kullanıcı

...