Kızlar bisey danışmak istiyorum linclemek isteyen yazmasın okuyup geçsin lütfen eskiden bi akrabanın oğlu vardı 3 yıl kadar peşimde koştu ben onu hiç istemedim ama o baya çabaladı benimle evlenmek istiyordu aileside söylüyordu ama benim sevdiğim ona hiç o gözle bakmadım bile evlendim oda sonrasında pes etti nişanlandıktan sonra Bidaha rahatsız etmedi şimdi akrabalar vasıtasıyla biz kızla konuşuyoruz çok tatlı birisi geçen konuştuk falan grup aramasında ister istemez mutlaka denk geliyoruz numaranı kaydediyorum sende kaydet falan dedi olur dedim bende çok sevdim çok samimi birisi kız kardeşim kızdı sonra beni suçladı bende aramızda bisey gecmediki benim vijdanim rahat dedim biri söylerse falan bu kız beni suçlarmı
tabi suclar . konuyu sen biliyorsun o bilmiyor . buna ragmen arkadasligini surdurmussun . kadin bunu ogrenirse onun icin cok gurur kirici bir sey olur
Ama o benimle konuşmak istiyor ben sadece denk geliyorum özel olarak aramadım ki Allah şahit aramda Hicbirsey yaşanmadı zaten nerdeyse 10 yıl olacak belkide üstünden geçeli
olsun canim yine de mesafe koy , ayni ortamda bulunmamaya calis , yani umursamam diyen olmus ama ben esimin 10 yil once de olsa 20 yil once de olsa hoslandigi kizla arkadas oldugumu ogrensem takarim kafaya .
Kendınızı kızın yerine koyarsanız dogru cevabı bulursunuz. Ben cok uzulurdum nişanlımın eskı sevgilisi ile bilmeden kaynaşıp samımı olduğum ıcın.
Pardon sevgili olmamıssınız ama adamın sıze ilgisi varmıs sonucta
Yani ben ne yapabilirim ki malesef bi kaç defa denk geldik ve beni sevdi konuşmak istedi kadın ben kalkıp ona açık açık soylemelimiydim benim dışımda olan bisey benlede alakası yokki ben ilk aşkımla evlendim zaten bunu herkeste biliyo ailede
Canım o zaman o kıza birinin demesi lazım bilen bırısı uyarabilir bilmiyorum bu dogru olur mu ama
Buradaki yorumlar şaka mı? Eski sevgilin falan değil çocuk seni istemiş ama olmamış. Kız seni neden suçlasın? Ne alaka? Yorumlar şaka gibi gururu neden kırılsın eskiden olan bişey ne var bunda? Benim uzaktan bi akrabam da bana karşı böyleydi geçenlerde eşimle bi nişanda karşılaştılar selamlaşıp konuştular ne var bunda? Eşim de eşimin ailesi de bilir zamanında beni istediğini ama adı üstünde geçmiş. Keza bende eşimin benden önce konuştuğu biriyle denk geldim hatta kadın yaş olarak benden büyük bayagı. Yanıma geldi anlattıkları kadar varmışsın çok güzelsin çok yakışmışsınız dedi. Kadında evli bende evliyim geçmiş birşey umurumda bile olmaz yani. Alın bunları. Boş işler.
Olan biseyde yok gerçekten tamamen benim dışımdaydi bende eşimin eskiden konuştuğu kızla aynı ortamda konuştum ettim yani bilmeme rağmen eski eskide kalır ki yaşanmış bısey bile yok
Tabiki suçlar . Kaldı ki duyar da zaten .
Ay valla kendimi kötü hissettim şuan en iyisi soğuk davranmak galiba
Siz yavaş yavaş araya mesafe koyup olayı kesin derim .evet sizin bir sucunuz yok eski konuda.gonul v nasip işidir bu o istemiş sizin gönlünüz kaymamis olur bunlar fakat sonuçta onda duyarsa kendini kötü hissedebilir
Yo zaten ben mecbur kalmadıkça konuşmuyorum zaten
Seni suçlayacağı bir durum yok. Sen arkadaş olmak istemediysen, sürekli sen aramıyorsan yani kısacası sen iletişim halinde olmak için ekstra bir çaba vermiyorsan ki vermiyordundur bence, suçlaması gereken bir durum yok. Kendi eşine kızabilir suçlayabilir anca
Yok canım arkadaş olmadım denk geldigimizde konuşuyoruz oda beni sıcak kanlı buldugunu falan söylüyor eşide kendi halinde benim varlığımdan haberi bile yoktur bence
Anladım canım. Empati kurunca, ben eşime bozulurdum şahsen. Haberi yoksa orası ayrı. Yada bilen ortak arkadaşınız varsa ona bozulmakta haklı
Şimdi sen kalkıp iyi niyetle söylesen yada mesafe koysan bunu çok farklı yere çekebilir
1,498,659 soru
24,480,277 cevap
356,597 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın