Benim iki kızım üçüncü erkek deyince doktor çok sevindim yalan yok ama öncesinde de sonrasın da da hep Allah im hayırlısını istiyorum sağlıklı olsun hayırlı olacaksa olsun diye şu an oğlum 11 aylık resmen illallah etmişim elinden 😞 ne uyuyor ne duruyor ilk 3 ay gaz sancısı vardır ondan dedik 6 aylıkken diş dedik ama şu an ne derdi var hiç anlamıyorum hasta değil aç değil yemesini içmesine dikkat ediyorum yine de boş iki saniye boşlukta ablasının saçlarına yapışıyor kavga kıyamet 🤦🏼♀️ ben kucağıma aldığımda yüzümü cimaliyor saçımı çekiyor altını değiştirmem tekmeliyor beni iki ayağıyla birden asla izin vermiyor degisterimeme. 🥴
Sizde durumlar nasıl ne zaman düzelecek akıllı olacaklar
Al sana erkek çocuk 🤣 benimki 5.5 yaşında hala bi düzelme yok
😂😂 eşimde aynısını diyor ama ben nerden bilebilirdim öyle olacağını
Deme ya 😐
İmdat cjglıklarına az kaldı ajsjs
ben hep diyorum burda beni lincliolar ahanda erkek bole 😂😂
Allah bağışlasın benimde oğlum 11 aylık yerinde durmuyor sıpam 😂😂💝💝 hamileyimde üstelik yorucu olsada bazen bezsemde hoşuma gidiyor bu seviyorum böyle hareketli olmasını
Benimkide çok gazlı kolik bir bebekti diş zamanları çok huysuzluk etti bencede bu erkek bebeklerde birşey var 🤣 Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin 🤲🙏
Sizde emekleme yürüme varmı biz yeni yeni surunuyoruz
Evet dokuz bucukken emekledi şimdi sağa sola tutunup ayaga kalkior yuruyemiyor ama
Dikkatli olun bu donemde yerde sağda solda gördüğü ufak nesneleri ağzına alıyor 🙏
Evet evet son model elektrikli Süpürge 😂 bizimkinin de tuvalet ilgisini çekiyor kapıyı açık gördüğü an içeriye dalıyor
Kızı erkegı yok bence benım kızımda dogdu doğalı ağlar mızmız kolıktı bende ondan çok cektım yani herkes Allah yardımcın olsun dedı
Smdıkıde erkek olcak Insallah bakalım oda ablası gbımı yoksa kolay mı gecıcek
Benim de kızlarım akıllıydi ama bu çok zorladi beni
6.yasına girecek buralar fena :D
Kızım aynısını yapıyor yüzüm tırnak izi hep esiminde öyle teknelerden karnımda çocuk olsa düşerdi 20 aylık
Valla bunun kızı erkeği yokmuş oğlumdan sonra kızım olunca anladım. Hep diyorlar ya erkek analarıda sanıyorki kız anaları hep barbie ile oynuyor diye gerçekten öyle. Kızım 17 aylık oldu hep tepelerde geziyor abisinin saçlarını çekiyor yanağını sıkıyor beni de eline geçirince affetmiyor babasının yüzünü bir cımakladı adamın yüzünde hala izi duruyor. Yani velhasıl hareketli çocuk hareketlidir. Yapacak birşey yok
Yok ya ben iki kız büyüttüm akıllılar di bu Bir fena
Simdikiler hep fena folik asit bebeleri 😃
Daha bunlar iyi günlerin büyüdükçe azalmıyor çoğalıyor kavga gürültü hiç bitmiyor bizim evde iki erkekle 😵💫
Oğlum 7 yaşında kızım 5 yaşında. Kızımla evdeyken ses seda yok oyununu bile sessizce güzelce oynar. İstekleri yoktur. Bir bebek alır eline akşama kadar giydirir uyutur oynar
Oğlum okuldan bi gelir ev uçar ev patlar eve atom bombası atar. Aşırı hareketli ses istekler memnuniyetsizlik herşey var herşey😃
Geçen gün ben10 saati istedi sipariş ettim 4 günde gelene kadar yedi bizi bitirdi.
Benmkide isterken yer bide sipariş gelene kdr desende dert demesemde 🤣
Kesinlikle katılıyorum.
Evet yedi beni sipariş gelene kadar da mahfetti beni. Bide istekleri bitmiyor. Yerine getiriyoruz yine de memnun edemiyoruz.
Her istediğini yapmıyorum ama belli şeyleri onuda desem gün saydiriyor
Ondan 3 tane var küçük de aynı artık kabullendim kolay olmayacak ama buyukde zorluk çıkarıyor 3 oğlu var ablamın o geldi o bile dayanamıyor sürekli birşey dedikce bende strest oluyorum düşün digeride erkek olsa ayirmasam sonu düşünemiyorum mecbur ayırıyorum 2-6 yaş bide hani şu 4 yaş araau olmali diyenler benmkileri görmeli uyku zaten alerjileri var hiç duramuyolar oğlum 8 de kalkıp okula gidiyor zorla yatırdık biraz önce tükeniyorm yetişkin birisi bile sekizde kalkınca gece o kdr durmaz uyur uyuşmalar nefes alacak baktım olur belki şuan ortancayi sallıyorum tutarsa canları sağolsun diyorum elbet gececek ileride bakınca iyiki derim inşallah hayrlı evlat olsunlar
Amin amin ama çok zorlar
Erkek çocukla alakası yok canım beni. Kızımda aynı 2 sene çektim ben egzaman alerji aşırı gaz alerjiden dolayı aşırı hareketli bı çocuk 3 yaşına girecek yeni yeni biraz durulmaya başladı
Bende hep bı şeylere bağladım yok gaz yok dış derken 32 dışı tamalandi hala aynı şuan 3 yaisnda anladım ki erkek olduğu için böyle
Hasta felanmi acaba
Yok çocuk doktoruna götürdük birşey yok geçen doktor diyor bu Beni dövecek gibi bakıyor 😂
Bende ondan 3 tane büyütüyorum . Benim en küçük 4. Yaşını doldurmak üzere. Zor ama evlat en nihayetinde. Biraz büyüsün sana olan sevgisini her fırsatta söyleyecek. Parka gittiğinde çicek toplayacak.. onlaro düşün☺️
Allah bağışlasın ay inşallah inşallah 🥲🥲
5yaş 10 kere suyla oynama diyorum hasta bu aralar hıc umurunda degıl sürekli banyoda oradan çıkarsam camasır makinesi 3 kere calıstırdı durduk yere bi arkamı donuyorbulasık makinesi calıstırmıs butun gun ocak bireylerde uğraştık tek akıllıca oyunu top oynamak oldu arada kardesınden hırsını cıkarmayı saymıyorum ben dpgdu doğalı cok cektım İlk oglumdan
🤦🏼♀️🤷🏼♀️🥴🥲 ay Allah yardımcıniz olsun
5yaş 10 kere suyla oynama diyorum hasta bu aralar hıc umurunda degıl sürekli banyoda oradan çıkarsam camasır makinesi 3 kere calıstırdı durduk yere bi arkamı donuyorbulasık makinesi calıstırmıs butun gun ocak bireylerde uğraştık tek akıllıca oyunu top oynamak oldu arada kardesınden hırsını cıkarmayı saymıyorum ben dpgdu doğalı cok cektım İlk oglumdan ...
Klasik wrkek cocugu 5 yasina getrirdim ama bu yorgunlugu 5 tane kiz cocuguna bedel oglandan sonra kizii nasil buyuttum fark etmedim bile kizlar kendi kendine buyuyor problemsiz
Evet ya kesinlikle öyle
Cnm o durumları bence her erkek annesi yaşamıştır benimde oğlum var 3 yaşına gircek, bu yaşına kadar neler yaşadığımı bir ben Bir Allah bilir, gercekden çok zor vurması kırması dökmesi bağırıp çağırmak agresif hareketler bazen iyiyse bı anda sinir bı anda mutluluk evde durmuyor dışarı götürüyorum ordada sıkılıyor valla bacım yaşlari ilerledikçe bitmiyor daha neler neler ya hem yorucu hemde anlatsam gülme krizine gireriz ama anlatmaklan olmaz yaşanması lazım, ama şükürler olsun iyi ki varlar sağlıklı olsunlar da bu zamanları da geçer inşallah
😂😂🤦🏼♀️ amin amin 🤲🏼
3 buçuk yaşında az önce sinirden ağladım uyku nedir bilmiyor uyutana kadar öldüm biliyor suçunu yatmadan anne seni çok seviyorum bir daha yapmicam diyip uyudu gelse vicdan yapma ikinci oğlum bi iki haftaya doğacak inşallah bu uysal olur
🥲🥲🫠 ah annelik Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kız erkek fark etmez bu konuda şuan ikinci kızım da böyle
Bende hamileyken doktor erkek diyecek diye korkardım 😂 nedenini bilmiyorum ama bendimi erkek annesi olarak düşünemiyorum bende kız çocuk aşkı var inanılmaz 🤭
Her cocuk ayni degil, kiz olsun erkek olsun. Iki oglum var. Buyuk oglum o kadar usluydu ki hic dovusmek vs hosuna gitmez suan 8 yasinda hala ayni. Kucugu 3 yasinda daha cok guresme kovalama vs ister. Ikisini de ben yetistiriyorum yani mizacla alakali biraz :) ikisininde mizacina uygun sekilde sinir koyuyorum.
1,498,157 soru
24,472,853 cevap
355,273 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın