Ya hanımlar eltim yeni numarasından beni aradı ve yabancı numara oldugu icin cvp vermedim snrada eşime bak bu bumara kimki ariyor baktıki bayan sesi geliyor al dedi alo dedim emine hanımlamı görüşüyorum dedi hanfendi yanliş numara dedim tam kapatcaktım ki bnim noyu ezberlemiş bu no sizin degil mi evet bnim e işte tamam bnde emineyi aramiştim orda yokmu dedi ya siz bnle kafamı buluyorsun emine diye biri yok tlf suratına kapattım birde sesini degiştirmiş tekrar ardı cvp verdim ya kardeşim kimsin sen kafamı buluyon baktom ki gülmeye başlıyor megersem eltim bni kızdırmak istemiş eşimin eski sevgilisinin ismi emine ve biliyor bizim evde asla emine kelimesi kullanılmıyor fakat benim inadına sırf kocamla arama girmek için emine dedi neyse engelle attım onu eşimi bugün aradı cvp verme dedim birden baktım ki kapı çalıyor ektim bize gelmiş mrkli neden tlf engele atmışım diye ve ona dedim ki şayet kim olursa olsun benim huzurumu bozarsa hayatımdan çıkarır böyle seni engele attığım gibi herkesi atarım iyi seni aramam dedi valaha canım ne ara nede bize gel dedim kocasını aldı hadi hadi kalk gidiyoruz dedi ve çıktı bu bu tatlım dedim fakat onun yüzünden kaç defa kocamla kavga ettik içim rahatlattın biraz fakat şimdi vicdanım sızlıyor acaba çok mu üstüne gittim belki de benim yüzümden kocasıyla tartışmıştır çünkü eşim abisine senin karın hep huzurumuzu bozuyor dedi vicdanım sızlıo ya